Özgürlük Partisi

Özgürlük Partisi

Son dakika özgürlük partisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özgürlük partisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özgürlük partisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özgürlük Partisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özgürlük partisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.323 özgürlük partisi haberi bulunmuştur. Tüm özgürlük partisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Geert Wilders'tan skandal çağrı! Erdoğan'a oy verenlerin ülkeden gitmesini istedi
Geert Wilders'tan skandal çağrı! Erdoğan'a oy verenlerin ülkeden gitmesini istedi Hollanda Özgürlük Partisi başkanı, ırkçı siyasetçi Geert Wilders, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi sonrası yine Türkleri hedef aldı.
30.05.2023 Dünya
HDP kararını açıkladı: Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz
HDP kararını açıkladı: Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz HDP'nin de yer aldığı Emek ve Özgürlük İttifakı, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldıklarını duyurdu. Açıklamada "Bu tarihi seçimde; Türkiye halklarını bir kez daha milletvekilliği seçimlerinde Emek ve Özgürlük İttifakı’na, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeye çağırıyoruz" denildi. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar bugün verdiği demeçte "Amacımız seçimin ilk turda bitmesidir. Bu nedenle Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı verdik" demişti.
28.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı adaylarının propaganda konuşmasının sırası belirlendi
Cumhurbaşkanı adaylarının propaganda konuşmasının sırası belirlendi Cumhurbaşkanı adaylarının ve siyasi partilerin TRT'de gerçekleştireceği propaganda konuşmalarının sıralaması, Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK) yapılan kura çekimi ile belirlendi.
27.04.2023 Gündem
HDP kararını verdi: Seçimde aday çıkarmıyoruz
HDP kararını verdi: Seçimde aday çıkarmıyoruz Emek ve Özgürlük İttifakı, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin kararını açıkladı. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday çıkarmayacağımızı duyuruyoruz." dedi.
22.03.2023 Gündem
Avusturya’da cumhurbaşkanlığı seçimini Van der Bellen kazandı
Avusturya’da cumhurbaşkanlığı seçimini Van der Bellen kazandı Avusturya’da oyların yüzde 99,7’sinin sayılmasının ardından resmi olmayan sonuçlara göre, 78 yaşındaki mevcut Cumhurbaşkanı Alexander Van der Bellen oyların yüzde 56,2’sini alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçildi.
9.10.2022 Dünya
İran’ın Irak’ın kuzeyine düzenlediği saldırılarda can kaybı 13’e yükseldi
İran’ın Irak’ın kuzeyine düzenlediği saldırılarda can kaybı 13’e yükseldi Irak’ın kuzeyindeki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun düzenlediği saldırılarda can kaybının 13’e, yaralı sayısının ise 58’e yükseldiğini açıklayarak, İran’ın saldırılarda 70’ten fazla balistik füze ve İHA kullandığını açıkladı.
28.09.2022 Dünya
Covid aşısı zorunluluğu başladı! Avusturya'da yasa bugün yürürlüğe girdi
Covid aşısı zorunluluğu başladı! Avusturya'da yasa bugün yürürlüğe girdi Avusturya'da bugün yürürlüğe giren yasayla, 18 yaşından büyük herkesin Covid-19 aşısı yaptırması zorunlu hale getirildi.
1.02.2022 Dünya
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan, Geert Wilders'ın paylaşımına tepki
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan, Geert Wilders'ın paylaşımına tepki Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Hollandalı siyasetçi Geert Wilders'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşıma tepki göstererek, "İslam düşmanlığını körükleyen, toplumsal barışı hedef alan ırkçı zihniyete karşı, uluslararası toplumu bilinçli mücadeleye davet ediyorum" dedi.
14.04.2021 Gündem
Hollanda seçimlerini Başbakan Rutte'nin partisi kazandı
Hollanda seçimlerini Başbakan Rutte'nin partisi kazandı Hollanda'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını gölgesinde düzenlenen genel seçimi, ilk sandık çıkışı anketlerine göre, 35 milletvekili çıkarması öngörülen geçici hükümetin Başbakanı Mark Rutte'nin liderliğindeki Özgürlük ve Demokrasi İçin Halk Partisi (VVD) kazandı.
17.03.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan alçak karikatüre sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan alçak karikatüre sert tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, Fransız Charlie Hebdo dergisinin çirkin karikatürüne de "Maalesef islam ve müslüman düşmanlığının, Efendimizle ilgili saldırıların edep ve ahlaktan yoksun karikatürlerin şimdi de şahsımı hedef aldığını duydum. Ben karikatüre bakmadım." diye konuştu.
28.10.2020 Siyaset
Adalet Bakanı Gül'den Kılıçdaroğlu'na cevap
Adalet Bakanı Gül'den Kılıçdaroğlu'na cevap Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AYM'nin Enis Berberoğlu ile ilgili hak ihlali kararının ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kendisine yönelik açıklamalarına yanıt verdi.
27.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Wilders hakkında suç duyurusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Wilders hakkında suç duyurusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hollanda'da aşırı sağcı Özgürlük Partisi lideri Wilders hakkında hakaret içerikli paylaşımları nedeniyle suç duyurusunda bulundu.
27.10.2020 Gündem
Devlet Bahçeli'den Macron'a çok sert tepki: Siyasi şizofren!
Devlet Bahçeli'den Macron'a çok sert tepki: Siyasi şizofren! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında milletvekillerine seslendi. Bahçeli, "Akli melekelerini hepten kaybetmiş Macron'un kafa yoracak başka mesaisi yok mudur. Bu siyasi şizofren ne hakla İslam'ı yapılandırmayı hedef seçti. Allah katında kıyamete kadar geçerli olacak tek hak din İslam'dır. Dinin sahibi Allah'tır, Macron'un sahibi kimdir?" dedi.
27.10.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Wilders'a tepki: Utanç verici
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Wilders'a tepki: Utanç verici Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hollanda'da aşırı sağcı Özgürlük Partisinin Başkanı Geert Wilders'in, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan karikatür paylaşımına tepki gösterdi.
25.10.2020 Gündem
Çavuşoğlu: Artık dur demenin zamanı gelmiştir
Çavuşoğlu: Artık dur demenin zamanı gelmiştir Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa’daki İslam ve yabancı düşmanlığına tepki gösterdi.
25.10.2020 Siyaset
Sosyal medyadaki İsimsizler hareketi nedir? İsimsizler hareketinde kaç kişi gözaltına alındı?
Sosyal medyadaki İsimsizler hareketi nedir? İsimsizler hareketinde kaç kişi gözaltına alındı? Sosyal medyada "İsimsizler Hareketi" adı altında provokatif paylaşımlarda bulundukları belirlenen 24 şüpheli gözaltına alındı. İsimsizler Hareketi nedir, kimler gözaltına alındı?
25.09.2020 Gündem
Skandal! Belediye toplantısında ilişkiye girdiler
Skandal! Belediye toplantısında ilişkiye girdiler Brezilya'da belediyenin Zoom toplantısında bir belediye üyesi kamerayı açık unuttu. Cinsel ilişkiye giren adamı diğer belediye üyeleri şaşkınlıkla izledi.
21.08.2020 Gündem
Hollandalı siyasetçiden Türk polisine övgü! ‘Yorum yok’
Hollandalı siyasetçiden Türk polisine övgü! ‘Yorum yok’ Hollanda’da Özgürlük Partisi’nin eski üyesi siyasetçi Arnoud Van Doorn, sosyal medya hesabı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafla Türk ve Amerikan polisinin farkını gözler önüne serdi. Hollandalı siyasetçi, ırkçılıkla gündeme gelen Amerikan polisinin bir siyahiyi ezdiği kare ile Türk polisinin bir vatandaşı sırtında taşıdığı kareyi paylaşarak ‘Yorum yok’ yazdı.
29.05.2020 Dünya
Avusturya'dan Veli Kavlak için flaş hareket!
Avusturya'dan Veli Kavlak için flaş hareket! Barış Pınarı Harekatı hakkında paylaşım yapan Veli Kavlak için Avusturya'dan şok açıklamalar geldi.
17.10.2019 Futbol
Avusturya'da seçimlerde kazanan parti belli oldu
Avusturya'da seçimlerde kazanan parti belli oldu Avusturya’da yapılan erken genel seçimlerini, sandık çıkış anketine göre yüzde 37 ile Sebastian Kurz liderliğindeki Avusturya Halk Partisi kazandı
29.09.2019 Dünya
Dünyanın gözü oradaydı! Dikkat çeken sonuçlar
Dünyanın gözü oradaydı! Dikkat çeken sonuçlar Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre, göçmen karşıtı aşırı sağcı partiler ve Yeşillerin oylarında artış, merkez partilerin oylarında düşüş oldu.
26.05.2019 Dünya
Avusturya'da Başbakan Yardımcısı istifa etti
Avusturya'da Başbakan Yardımcısı istifa etti Başbakan Yardımcısı Heinz Christian Strache, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
18.05.2019 Dünya
Avusturya’da ilkokullarda başörtüsü yasaklandı
Avusturya’da ilkokullarda başörtüsü yasaklandı Parlamentodaki oylamada iktidar beklediği üçte ikilik çoğunluğa ulaşamadı, düzenleme anayasa hükmünde değil basit yasa şeklinde onaylandı. Bu sonuç başörtüsü yasağının Anayasa Mahkemesi'ne taşınmasının önünü açıyor.
16.05.2019 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik: YSK'nın kararı milli iradenin hakem tayin edilmesidir
AK Parti Sözcüsü Çelik: YSK'nın kararı milli iradenin hakem tayin edilmesidir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yüksek Seçim Kurulunun  (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin tekrarlanması kararıyla  ilgili, "Bazı basın organlarında özellikle dışarıda öyle bir yorum yapılıyor ki  sanki seçimin tekrarlanması demek bir ülkede demokrasinin yokluğu anlamına  geliyormuş gibi... Tam tersine demokrasinin olmadığı ülkelerde seçimler tekrarlanmaz." dedi.
10.05.2019 Siyaset
Yazıcıoğlu soruşturmasında üst düzey kamu görevlileri hakkında dava
Yazıcıoğlu soruşturmasında üst düzey kamu görevlileri hakkında dava Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, üst düzey kamu görevlileri ile ilgili şikayetlerin arttığını belirterek, "En son buraya gelmeden önce rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin yaşamını yitirdiği kazada ihmali bulunan üst düzey kamu görevlileriyle ilgili kamu davası tarafımızdan açılmıştır" dedi.
22.02.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özgürlük Partisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özgürlük partisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.