Özgür Aras

Özgür Aras

Son dakika ÖZGÜR ARAS haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ÖZGÜR ARAS ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ÖZGÜR ARAS haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özgür Aras

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özgür aras gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 özgür aras haberi bulunmuştur. Tüm özgür aras haberleri aşağıda listelenmiştir.
Simge Sağın ve Koray Avcı birlikte mi? Açıklama geldi
Simge Sağın ve Koray Avcı birlikte mi? Açıklama geldi Yaz turnesi kapsamında Türkiye’yi dolaşan Koray Avcı, dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da verdiği konser için İstanbul’a döndü. Konser öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan şarkıcıya, geçtiğimiz haftalarda gündem olan 'Simge Sağın ile aşk' iddiası da soruldu.
6.07.2023 Magazin
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden'
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden' 'Aşkın Olayım' şarkısıyla müzik dünyasını sallayan Simge Sağın, Galatasaraylı Icardi'nin şarkıyı paylaşmasıyla magazin gündeminden düşmedi. Yeni şarkı çıkaran Simge,başarısını,özel hayatını, Icardi olayının perde arkasını ve eski sevgilisiyle nasıl dost kalıp tekrar iş yaptıklarını anlattı. İşte Simge'den samimi açıklamalar...
9.04.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den olay sözler: Ben 'keko' seviyorum
Aleyna Tilki'den olay sözler: Ben 'keko' seviyorum Özgür Aras’ın 'Rengarenk30Yıl' gecesine katılan genç şarkıcı Aleyna Tilki, muhabirlerle bir araya geldi. Geçtiğimiz yıllarda söylediği, "Ben keko seviyorum" sözleriyle ilgili konuşan genç şarkıcı, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Tilki, hayranlarına müjde verdi.
23.03.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan bomba açıklama: Dört kez imam nikahı yaptım
Sinan Akçıl'dan bomba açıklama: Dört kez imam nikahı yaptım İki defa oyuncu Burcu Kıratlı’yla boşanan ve şimdilerde Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl, YouTube'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Akçıl, programda imam nikahı itirafıyla gündem oldu.
4.12.2022 Magazin
Sinan Akçıl'dan şaşırtan itiraf: Yine her an evlenebilirim!
Sinan Akçıl'dan şaşırtan itiraf: Yine her an evlenebilirim! Sinan Akçıl, önceki gün "Özgür Aras’la Baş Başa" programına konuk oldu. İki defa oyuncu Burcu Kıratlı’yla boşanan ve 'Survivor 2021' yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Aleyna Kalaycıoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan ünlü müzisyen, özel hayatına dair çarpıcı açılamalarda bulunurken, üçüncü kez nikâh masasına oturma ihtimalini değerlendirdi.
23.11.2022 Magazin
İrem Derici'den özel hayatıyla ilgili açıklama: Aşk benden uzak olsun!
İrem Derici'den özel hayatıyla ilgili açıklama: Aşk benden uzak olsun! İrem Derici, Özgür Aras’ın sunduğu “Özgür Aras’la Baş Başa” programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu.
2.11.2022 Magazin
Akrep Nalan öldü mü, son hali? Akrep Nalan kimdir, neden akrep deniliyor? İşte Akrep Nalan şarkıları ve hayatı…
Akrep Nalan öldü mü, son hali? Akrep Nalan kimdir, neden akrep deniliyor? İşte Akrep Nalan şarkıları ve hayatı… Akrep Nalan öldü mü? Akrep Nalan lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın (67) hayatını kaybetti. Akrep Nalan neden öldü, Akrep Nalan kimdir, hastalığı ne? Neden akrep deniliyordu?
20.04.2022 Magazin
Akrep Nalan hayatını kaybetti!
Akrep Nalan hayatını kaybetti! Akrep Nalan lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın (67) hayatını kaybetti. Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği Fidan Hoca karakteri ile hafızalarda yer edinen Akrep Nalan'ın ölüm haberini Özgür Aras, sosyal medya hesabından duyurdu.
4.03.2022 Magazin
Nurseli İdiz'e dava şoku!
Nurseli İdiz'e dava şoku! Menajer ve iletişim danışmanı Özgür Aras, Nurseli İdiz’in bir televizyon kanalında kendisi için ‘gay’ ve ‘sahte insan’ diyerek kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla 5 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.
17.07.2021 Magazin
Özdemir Erdoğan, Zeki Müren hakkında konuştu! Ünlülerden tepki yağdı!
Özdemir Erdoğan, Zeki Müren hakkında konuştu! Ünlülerden tepki yağdı! Söz yazarı ve besteci Özdemir Erdoğan, 1996 yılında hayatını kaybeden Zeki Müren hakkında konuştu. Özdemir Erdoğan, "İnsanlarımız Zeki Müren'i çocuklarıyla birlikte izledi. Onu izleyen küçük erkek çocukları travmalar yaşadı" yorumunu yapınca sanat camiasından tepkiler de peş peşe geldi!
10.01.2021 Magazin
"Nurseli İdiz’i görsem ümüğünü sıkarım"
"Nurseli İdiz’i görsem ümüğünü sıkarım" Ünlü menajer ve iletişim danışmanı Özgür Aras, Hangar TV adlı YouTube kanalında, Can Bozoklar’ın hazırlayıp sunduğu 'Dilimi Tutamadım' programına konuk oldu. Aras'ın Nurseli İdiz sorusuna verdiği yanıt şaşırttı.
23.09.2020 Magazin
Simge'nin Harbiye Açıkhava heyecanı
Simge'nin Harbiye Açıkhava heyecanı Şarkıcı Simge, önceki akşam menajeri Özgür Aras ile Nişantaşı'ndaydı. Ctiy's AVM'de alışveriş yapan ikili, daha sonra yemek eşliğinde toplantı yaptı.
2.07.2020 Magazin
Sibel Bilgiç: Kanseri yendim
Sibel Bilgiç: Kanseri yendim 2008 yılında gırtlak kanseri teşhisi sonucu tedavi gören 48 yaşındaki şarkıcı Sibel Bilgiç, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
4.06.2020 Magazin
Canlı yayında yeni starlar arıyor
Canlı yayında yeni starlar arıyor Özgür Aras, Instagram hesabı üzerinden 3 gün üst üste yaptığı yayınla yeni seslere yer veren ve onları takipçilerine tanıttı. Ünlü menajerin yayına bağlanan Deniz Seki, İrem Derici, Simge, Reyhan Karaca ve Yonca Evcimik, hem sohbet etti, hem de şarkılar söyledi ve yayına bağlanan genç müzisyenlere yorumlarıyla motive etti.
3.04.2020 Magazin
"Erkek olsam Deniz Seki’ye aşık olurdum"
"Erkek olsam Deniz Seki’ye aşık olurdum" Kariyerinin zirvesindeyken çok kötü bir deneyim yaşayıp 4,5 yılı parmaklıklar ardında geçen Deniz Seki, “Her ne yaşadıysam kendi aptallıklarımdan” sözleriyle özeleştiri yapıyor. “Ne güçlü bir kadınmışım be arkadaş!” diyen şarkıcı; kariyeri, hedefleri ve özel hayatı hakkında konuştu.
23.11.2019 Magazin
Ünlülerin menajeri Özgür Aras'ın acı günü!
Ünlülerin menajeri Özgür Aras'ın acı günü! Ünlülerin menajerliğini yapan Özgür Aras'ın kanser tedavisi gören teyzesi Funda Göncer dün hayatını kaybetti. Aras'ı acılı gününde magazin dünyasından dostları yalnız bırakmadı.
29.08.2019 Magazin
Harbiye Açıkhava'da Kenan Doğulu rüzgarı
Harbiye Açıkhava'da Kenan Doğulu rüzgarı Kenan Doğulu, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Doğulu, 26 kişilik orkestrasıyla 40 şarkı seslendirdi.
19.07.2019 Magazin
Berkay'dan 100 TL'lik jest
Berkay'dan 100 TL'lik jest Popçu Berkay, önceki akşam menajeri Özgür Aras ile birlikte Etiler’de objektiflere yansıdı.
25.05.2019 Magazin
Adriana, Metin'i tamamen sildi!
Adriana, Metin'i tamamen sildi! Bir süredir gündemde olan Metin Hara ile Adriana Lima'nın ayrılık iddialarını alevlendiren hareket, ünlü modelden geldi. Daha önce Metin Hara'yı sosyal medyada takip etmeyi bırakan Lima, bu kez de Instagram hesabında paylaştığı Hara ile çekile bütün pozlarını sildi.
15.12.2018 Magazin
Ünlü oyuncu ekranlara geri dönüyor
Ünlü oyuncu ekranlara geri dönüyor Oyuncu Şahnaz Çakıralp, bir süredir ara verdiği ekranlara geri dönüyor.
7.11.2018 Magazin
Yeşim Salkım'dan Demet ve Gülben'e şok sözler!
Yeşim Salkım'dan Demet ve Gülben'e şok sözler! Demet Akalın ve Gülben Ergen önceki gece basın danışmanları Özgü Aras aracılığıyla; Deniz Seki konserinde barıştı. Yeşim Salkım ikilinin barışmasına 'Patlarsınız inşallah!' diyerek tepki gösterdi
11.10.2018 Magazin
Kudurmayı seviyorum
Kudurmayı seviyorum YONCA Evcimik 55’inci doğum gününü renkli bir partiyle kutladı.
20.09.2018 Magazin
Yeni imaj yeni şarkı
Yeni imaj yeni şarkı Gülben Ergen, “Aslında gece dışarı çıkmıyorum ama Oxhan’la tanışmaya geldim” dedi, sorulara yanıt vermeden hızlıca mekana girdi.
11.01.2018 Magazin
En'lerin gecesi
En'lerin gecesi TV Yıldızları Ödülleri, önceki akşam Shangri-La Bosphorus İstanbul’da yapılan törenle sahiplerini buldu.
28.11.2017 Magazin
Deniz Seki Umre dönüşü neler söyledi?
Deniz Seki Umre dönüşü neler söyledi? Nişanlısı Faruk Salman'dan ayrılır ayrılmaz Umre'ye giden Deniz Seki, önceki gece 4 bavul ve 6 koli ile dönüş yaptı.
5.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özgür Aras ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özgür aras haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.