Özelleştirme

Özelleştirme

Son dakika özelleştirme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özelleştirme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özelleştirme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özelleştirme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özelleştirme gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.811 özelleştirme haberi bulunmuştur. Tüm özelleştirme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Wetransfer Nedir, Ne İşe Yarar? We Transfer Nasıl Kullanılır?
Wetransfer Nedir, Ne İşe Yarar? We Transfer Nasıl Kullanılır? Günümüzde büyük ölçekli dosyaların transferini, bazı dosya aktarım platformlarını kullanmak dışında gerçekleştirmek oldukça zordur. Bu gibi transfer işlemlerinde WeTransfer gibi platformlar işi kolaylaştırır.
5.02.2024 Gündem
Rekabet Kurumu: Türk şirketlerinin 2023 yılı işlem bedeli 163 milyar lira
Rekabet Kurumu: Türk şirketlerinin 2023 yılı işlem bedeli 163 milyar lira Rekabet Kurumu, 2023 yılında Türkiye kökenli şirketler tarafından bildirilen 97 birleşme, devralma ve özelleştirme işleminin toplam bedelinin 163 milyar lira olduğunu açıkladı.
5.01.2024 Ekonomi
Çalışan emeklilere 5 bin lira! TBMM'de kabul edildi
Çalışan emeklilere 5 bin lira! TBMM'de kabul edildi Çalışan emeklilere 5 bin lira verilmesi ile ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
27.12.2023 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Yüz binlerce kişi bekliyordu, detaylar belli oldu
Borçlar siliniyor! Yüz binlerce kişi bekliyordu, detaylar belli oldu Borcu olan milyonları ilgilendiriyor. Borçlar siliyor. Yeni torba yasa ile sistem hatasında vatandaş mağdur edilmeyecek. GSS borçları silinecek. Özelleştirme ihaleleri elektronik ortamda yapılacak.
26.11.2023 Ekonomi
Bakanlıktan 'otoyol ve köprülerin satılması' iddialarıyla ilgili açıklama
Bakanlıktan 'otoyol ve köprülerin satılması' iddialarıyla ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanlığınca 'otoyol ve köprülerin satılması' iddiaları yalanlanarak, Bakan Mehmet Şimşek'in 'satış' ile ilgili değil, 'özelleştirme kapsamına yeni alınması planlanan herhangi bir varlık söz konusu değil' şeklinde konuştuğu kaydedildi.
1.11.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten enflasyonla mücadele vurgusu!
Bakan Şimşek'ten enflasyonla mücadele vurgusu! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, bütçe sunumunda konuşarak, "Çalışanlarımızı ve emeklilerimizi enflasyona ezdirmedik ve bundan sonra da ezdirmeyeceğiz." dedi.
31.10.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok bakanlığa atama yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok bakanlığa atama yapıldı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile kamu kurumlarına üst düzey yönetici atamaları yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre; Gelir İdaresi Başkanlığına Bekir Bayrakdar, Türkiye Uzay Ajansı Başkanlığına ise Yusuf Kıraç atandı.
7.10.2023 Gündem
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi Herkese merhaba. Bugün oldukça renkli bir konukla sizlerleyim. İki markanın özel işbirliğiyle ortaya çıkan bir akıllı telefon olan Realme 10 pro 5G Coca - cola edition yanımda. Kutusundan, dış tasarımına ve ara yüzüne kadar oldukça dikkat çekici olan bu telefon dünyada sadece 1000 tane üretilmiş. Gelin bu sınırlı sayıda üretilen cihaza yakından bakalım.
11.08.2023 Advertorial
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Tek haneye indireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Tek haneye indireceğiz Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonrası Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Akbelen ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçici veya dönemsel sıkıntıların yol açtığı parçalı bulutlu havalara güvenerek fitne yelkenlerini şişirmek isteyenler yine hüsrana uğrayacaklardır" diye konuştu.
7.08.2023 Gündem
Automechanika Istanbul Fuarı sona erdi
Automechanika Istanbul Fuarı sona erdi Otomotiv satış sonrası endüstrisini bir araya getiren Automechanika Istanbul fuarı sona erdi. Messe Frankfurt Istanbul ve Hannover Fairs Turkey iş birliğiyle İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda 41 ülkeden 1437 katılımcı firma ve 10 ülke pavilyonu yer alırken, fuarı tüm dünyadan toplam 58.024 kişi ziyaret etti. Ziyaretçi sayısı, geçtiğimiz yıl düzenlenen fuara göre yüzde 20 artış gösterdi.
14.06.2023 Ekonomi
Doğal gaz ve elektrik fatura borçları silindi! Karar resmen duyuruldu
Doğal gaz ve elektrik fatura borçları silindi! Karar resmen duyuruldu 11 ilde elektrik ve doğal gaz fatura borçları silindi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremler nedeniyle, afet bölgesi olarak kabul edilen yerlerde, konutu ve/veya işyeri yıkılan, acil yıkılacak olan, ağır veya orta hasarlı hale gelen elektrik ve/veya doğal gaz abonelerinin ödenmemiş fatura borçlarının silinmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi.
25.05.2023 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Her türlü saldırıyı kınıyoruz
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Her türlü saldırıyı kınıyoruz AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN Türk canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, "Siyasete şiddet girdiği zaman siyasetçi ile vatandaş arasında kurulan ilişkiye bir müdahale vardır. O yüzden biz her ne olursa olsun şiddetin her türlüsünü lanetliyoruz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Bakan Dönmez: Hidrokarbon aramaları konusunda dünyanın dört bir tarafından teklifler alıyoruz
Bakan Dönmez: Hidrokarbon aramaları konusunda dünyanın dört bir tarafından teklifler alıyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, hidrokarbon arama ve araştırmaları konusunda dünyada bu kadar geniş filoya sahip nadir ülkelerden birinin Türkiye olduğunu belirterek, “Şimdi dünyanın dört bir tarafından ‘Bu sondajları gelin bizim burada da yapın’ diye teklifler alıyoruz. Asya’dan, Amerika’dan, Afrika’dan, Orta Doğu’dan. Tabii önceliğimizi Karadeniz gaz keşfine vermiştik. Şimdi iş programımız elverdikçe bu filomuzun bir kısmını belki yurt dışındaki işlere gönderebiliriz" dedi.
8.05.2023 Ekonomi
Mehmet Kanbur kimdir? Konteynerde kalan Mado sahibi Mehmet Kanbur kaç yaşında, nereli, kaç çocuğu var?
Mehmet Kanbur kimdir? Konteynerde kalan Mado sahibi Mehmet Kanbur kaç yaşında, nereli, kaç çocuğu var? Kahramanmaraş’tan çıkıp dünyaya yapılan Mado’nun kurucusu üç kardeşin en büyüğü Mehmet Kanbur, fabrikanın nizamiyesinin karşısına yerleştirilen iki odalı konteynerde kalıyor. Kanbur, “Nasıl bırakıp gidebilirim ben bu kadim şehri” diyor. Peki, Mehmet Kanbur kimdir? Konteynerde kalan Mado’nun kurucusu Mehmet Kanbur kaç yaşında, nereli, kaç çocuğu var?
11.03.2023 Gündem
Dünya markasının sahibi konteynerde kalıyor! '3 bine yakın çalışanım var, burada yatıyorum'
Dünya markasının sahibi konteynerde kalıyor! '3 bine yakın çalışanım var, burada yatıyorum' Kahramanmaraş’tan çıkan dünya markasının kurucusu asrın felaketi sonrası konteyner kente yerleşti. 3 bine yakın çalışanının olduğunu belirten iş insanı Mehmet Kanbur "Ben çocukken şehrin nüfusu 21 bin idi, şimdi 1 milyon olmuş. Nasıl bırakıp gidebilirim ben bu kadim şehri, bu Maraş’ı? Evim hasarlı değil. Ama ben gidip evimde oturamam. Sonra dönerim deyip İstanbul’a da gidemem. Çalışanlarımız hep aynı ortamda yaşıyoruz. Burada, konteynerde yatıyorum” dedi. İşte haberin detayları...
10.03.2023 Gündem
Tarımsal üretim ve ormanlara ilişkin kanun teklifi, komisyondan geçti
Tarımsal üretim ve ormanlara ilişkin kanun teklifi, komisyondan geçti TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda, tarımsal üretim ve ormanlara ilişkin düzenlemeler içeren 42 maddelik kanun teklifi, kabul edildi.
9.03.2023 Gündem
2023 kıdem tazminatı tavan ücreti belli oldu!
2023 kıdem tazminatı tavan ücreti belli oldu! Milyonlarca çalışan merakla bekliyordu. 2023 kıdem tazminatı tavan ücreti netlik kazandı. Aralık ayının enflasyon verilerinin açıklanmasından sonra memur zamları da netlik kazandı. Bu kapsamda vatandaşın gözü kıdem tazminatına çevrildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı 2023 yılı için kıdem tazminatı tavanını belirledi. İşte 2023 kıdem tazminatı hakkında merak edilen sorular, 2023 Kıdem Tazminatı ne kadar oldu? İşte, konuyla ilgili yaşanan son gelişmeler…
5.01.2023 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Milyonları kapsıyor
Borçlar siliniyor! Milyonları kapsıyor AK Parti’nin TBMM’ye sunduğu yeni torba kanun teklifi ile TEDAŞ’a olan 2 bin TL ve altındaki borçlar silinecek, bu tutarın üstündeki geçmiş dönem elektrik borçları ise yapılandırılacak.
13.12.2022 Ekonomi
Borçlar yapılandırıyor! TBMM'ye sunuldu
Borçlar yapılandırıyor! TBMM'ye sunuldu AK Parti'nin ekonomi ve enerjiye ilişkin düzenlemeler içeren 'Elektrik Piyasası Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM'ye sunuldu.
11.12.2022 Ekonomi
Meclis TV canlı yayın ekranı ve frekans bilgisi! Bütçe görüşmeleri ne zaman bitecek, TBMM bütçe görüşmeleri canlı nasıl izlenir? TBMM TV canlı yayın
Meclis TV canlı yayın ekranı ve frekans bilgisi! Bütçe görüşmeleri ne zaman bitecek, TBMM bütçe görüşmeleri canlı nasıl izlenir? TBMM TV canlı yayın TBMM bütçe görüşmeleri devam ediyor. 9 Aralık günü Kültür Bakanlığı ve Çalışma Bakanlığı'nın bütçe görüşmeleri Genel Kurul'da yapıldı. Peki, Bütçe görüşmeleri ne zaman bitecek, TBMM bütçe görüşmeleri canlı nasıl izlenir? İşte Meclis TV canlı yayın ekranı ve TBMM TV canlı yayın frekans bilgileri…
9.12.2022 Gündem
QUA, Sandbox’taki adasında villa tasarımını tamamladı
QUA, Sandbox’taki adasında villa tasarımını tamamladı QUA Granite, sektöründe Metaverse evrenine yatırım yapan ilk şirket olduQUA Granite, sektöründe Metaverse evrenine yatırım yapan ilk şirket oldu.
4.11.2022 Advertorial
Taşeron işçiye kadro müjdesi! Sınav şartı getirildi
Taşeron işçiye kadro müjdesi! Sınav şartı getirildi Taşeron işçileri yakından ilgilendiriyor. Resmen değişti. Artık kadrolu sayılacaklar. Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Sınav şartı getirildi. Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT), ayrılan personelin yüzde 75’i kadar taşeron işçiyi sınavla kadroya alabilecek. İşte son dakika haberin detayları...
12.10.2022 Çalışan Hakları
Ahmet Algan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Rekabet Kurulu İkinci Başkanlığına Ahmet Algan atandı!
Ahmet Algan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Rekabet Kurulu İkinci Başkanlığına Ahmet Algan atandı! Rekabet Kurulu İkinci Başkanlığına Ahmet Algan atandı. Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Ahmet Algan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Ahmet Algan’ın biyografisi!
3.09.2022 Gündem
Amerikalılar Dedeağaç'a geldi kıtlık başladı! Uzun kuyryklar oluştu...
Amerikalılar Dedeağaç'a geldi kıtlık başladı! Uzun kuyryklar oluştu... Türkiye'ye 40 kilometre uzaklıktaki Yunan kenti Dedeağaç eski sessizliğini kaybetti. Şehirde artan ABD askeri faaliyeti ekonomiyi canlandırırken, ordunun her sevkıyatı sırasında yumurta kıtlığı yaşanıyor. Doğu Avrupa’daki ABD askeri varlığını artırmada merkezi bir rol üstlenen limanın, yeni yatırımlarla büyümesi ve ülkenin önemli ticaret merkezi haline gelmesi hedefleniyor.
19.08.2022 Dünya
İsmail Altıntaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Sayıştay Başsavcılığına atanan İsmail Altıntaş’ın özgeçmişi!
İsmail Altıntaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Sayıştay Başsavcılığına atanan İsmail Altıntaş’ın özgeçmişi! Cumhurbaşkanlığı atama kararına göre; Sayıştay Başsavcılığına İsmail Altıntaş atandı. Peki, İsmail Altıntaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Sayıştay Başsavcılığına atanan İsmail Altıntaş’ın özgeçmişi!
2.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özelleştirme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özelleştirme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.