Çalışan milyonları ilgilendiriyor! Yeni denklem: Maaş + kariyer gelişimi + esneklik
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! Yeni denklem: Maaş + kariyer gelişimi + esneklik İstihdam piyasasında en derin ve en etkili bir dönüşümün ayak sesleri duyuluyor. Çalışma kültüründeki derin dönüşümle, sadece iş, bir yaşam doyumu kaynağı olmaktan çıkıyor. Çalışanların çoğu, refahını olumsuz etkileyebilecek bir terfii istemiyor.
21.07.2023 Çalışma Hayatı
Özel sektör çalışanlarına ara zam! Asgari ücret üzerinde maaş alanları kapsıyor, oran verildi
Özel sektör çalışanlarına ara zam! Asgari ücret üzerinde maaş alanları kapsıyor, oran verildi Asgari ücret yüzde 34'lük zamla 11 bin 402 liraya çıkarıldı. En düşük memur maaşı ise 22 bin lira oldu. Peki özel sektör çalışanlarına da zam yapılacak mı? Özel sektörde asgari ücretten daha yüksek maaş alanların durumu ne olacak? Uzmanlar tahminlerini açıklayarak oran verdi.
18.07.2023 Çalışma Hayatı
Özel sektör çalışanlarına ara zam! Kritik detay: Haklı fesih nedeni
Özel sektör çalışanlarına ara zam! Kritik detay: Haklı fesih nedeni  Asgari ücret yüzde 34'lük zamla 11 bin 402 liraya çıkarıldı. En düşük memur maaşı ise 22 bin lira oldu. Peki özel sektör çalışanlarına da zam yapılacak mı? Özel sektörde asgari ücretten daha yüksek maaş alanların durumu ne olacak? Uzmanlar tahminlerini açıklayarak oran verdi.
11.07.2023 Çalışma Hayatı
Maaşlara zam geliyor! Milyonlarca özel sektör çalışanı bekliyordu, oran belli oldu
Maaşlara zam geliyor! Milyonlarca özel sektör çalışanı bekliyordu, oran belli oldu Asgari ücret yüzde 34'lük bir zamla 11 bin 402 liraya çıkarıldı. En düşük memur maaşı ise 22 bin liraya çıkarılıyor. Peki özel sektör çalışanlarına da zam yapılacak mı? Başta teknoloji gibi uzmanlık gerektiren sektörler olmak üzere özel sektörde de ortalama yüzde 25 zam beklentisi oluştu. Şirketlerin verdiği yemek ücretleri ise ortalama fastfood menülerinin altında kaldı.
25.06.2023 Çalışma Hayatı