Öz Kızı

Öz Kızı

Son dakika öz kızı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öz kızı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öz kızı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öz Kızı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öz kızı gelişmeleri de dahil olmak üzere 257 öz kızı haberi bulunmuştur. Tüm öz kızı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Genç kız ve küçük kardeşi kabusu yaşadı! Önce istismara uğradı sonra zindana kapatıldı
Genç kız ve küçük kardeşi kabusu yaşadı! Önce istismara uğradı sonra zindana kapatıldı ABD'de annesi ve üvey annesi ile birlikte yaşayan küçük kızın hayatı annesinin sorumsuzluğu yüzünden kabusa döndü. Öz kızı ile ilgilenmeyen anne onu sık sık aile dostlarının evine bırakıyordu. Burada ise genç kız hayatının en karanlık dönemlerini yaşayıp yıllarca istismara uğrayacaktı. Genç kızın akılalmaz kurtulma hikayesi ise şoke etti.
22.11.2022 Dünya
Karısına ve öz iki kızına kumalık teklif etti! 'İlişki yaşayacağız' Böyle iğrençlik görülmedi
Karısına ve öz iki kızına kumalık teklif etti! 'İlişki yaşayacağız' Böyle iğrençlik görülmedi İzmir'de, iki kızına cinsel istismar ve hakaretlerde bulunduğu ses kaydıyla ortaya çıkmasını ardından tutuklanan Serkan E. (42) hakkında 67,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Aynı iddianamede, kızlarını istismar eden eski eşi Serkan E.'yi tabancayla yaralayan Asya D.'nin (36) ise 23 yıl hapsi istendi.
7.12.2021 Yaşam
Kızının çıplak fotoğraflarını çekmiş! İğrenç istismar
Kızının çıplak fotoğraflarını çekmiş! İğrenç istismar İzmit'te 12 yaşındaki kızının banyo yaparken ve uyurken çıplak fotoğraflarını çektiği iddiasıyla yargılanan H.Ö. (39), kızına karşı cinsel istismar suçunu işlediğinin sabit olmadığından beraat etti. H.Ö., cep telefonundaki çocuk pornografisi görüntüleri nedeniyle 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
3.07.2021 Yaşam
Gelini öz kızı çıktı! 20 yıllık gizem düğün günü çözüldü...
Gelini öz kızı çıktı! 20 yıllık gizem düğün günü çözüldü... Akıllara durgunluk veren olay Çin'de yaşandı. Anne, oğlunun düğününde gelininin yıllardır kayıp olan kızı olduğunu öğrendi.
7.04.2021 Dünya
Eşini öldürdü! Öz kızına tecavüz etti
Eşini öldürdü! Öz kızına tecavüz etti Bilecek’in Bozüyük ilçesinde tartıştığı eşi Dilek K.’yı (41) defalarca bıçaklayıp öldüren ve tutuklu yargılanan Arif K., ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken, öz kızına cinsel istismar suçundan da 30 yıl hapse mahkum edildi. Mahkeme, Arif K.'ye iyi hal indirimi uygulamadı.
7.05.2020 Yaşam
Öz kızı ve komşusunun kızına cinsel istismar iddiası!
Öz kızı ve komşusunun kızına cinsel istismar iddiası! Antalya'nın Manavgat ilçesinde, öz kızı G.A. (16) ve komşusunun kızı H.A.'ya (16) birden çok kez cinsel istismarda bulunmakla suçlanan Talip A.'nın (40) yargılandığı dava sonuçlandı. G.A., karar duruşmasında, babasına iftira attığını söyleyerek, "Kesinlikle cinsel istismar eylemi meydana gelmemiştir. Tüm olaylar benim kurduğum bir oyundan ibarettir" dedi. Mahkeme heyeti, Talip A.'yı 25 yıl hapse mahkum etti.
2.01.2020 Yaşam
Böyle rezalet görülmedi! Öz kızına istismarda bulunduğu iddia edildi
Böyle rezalet görülmedi! Öz kızına istismarda bulunduğu iddia edildi Antalya'da öz kızına 13 yaşından beri cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan babanın yargılanmasına başlandı. Kızın annesi ise eşinden şikayetçi olmadığını belirterek, "Kızım, babası arkadaşlarıyla dışarı çıkmasına izin vermediği için bu suçlamada bulunmuştur. Aile faciası yaşanmasın" dedi.
22.11.2019 Yaşam
Kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı
Kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde, öz kızı S.C.'ye (15) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Mehmet C. (48), sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
27.08.2018 Yaşam
17 yaşındaki kızını hamile bırakmakla suçlanan baba adliyede
17 yaşındaki kızını hamile bırakmakla suçlanan baba adliyede Kütahya'dan 43 yaşındaki Y.K., öz kızı 17 yaşındaki A.K.'yi hamile bıraktığı iddiasıyla gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen Y.K. adliyeye sevk edildi.
16.06.2017 Yaşam
Kızına istismarla suçlanan baba 22 yıl hapisle yargılanıyor
Kızına istismarla suçlanan baba 22 yıl hapisle yargılanıyor Erzurum'da 14 yaşındaki kızı H.A.'ya 3 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen lastik tamircisi 44 yaşındaki K.A.'nın 22.5 yıla kadar hapis cezası ile yargılanmasına başlandı.
26.05.2017 Yaşam
İnternette kendi kızını taciz ettiğini söyledi, yakalandı
İnternette kendi kızını taciz ettiğini söyledi, yakalandı Manisa'da yaşayan E.M isimli şahıs internet üzerinden yazıştığı kişilere kendi kızını taciz ettiğini söyledi. Bu mesajı görenler polise haber verdi. E.M tutuklandı.
9.04.2017 Yaşam
13 yaşındaki kızına tecavüz suçlamasıyla tutuklandı
13 yaşındaki kızına tecavüz suçlamasıyla tutuklandı Manisa'nın Yunusemre İlçesi'nde, öz kızı 13 yaşındaki G.K.'ya 3 yıl boyunca tecavüz ettiği iddiasıyla 52 yaşındaki Y.K. polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.K., tutuklandı.
1.02.2017 Yaşam
Eski eşini kızının gözleri önünde öldüren kocaya ömür boyu hapis
Eski eşini kızının gözleri önünde öldüren kocaya ömür boyu hapis MERSİN’de eski eşi 57 yaşındaki Şenay Öz’ü, kızının gözleri önünde öldüren 53 yaşındaki Ali Kapu ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
25.04.2016 Yaşam
Öz kızına taciz ederken yakalandı
Öz kızına taciz ederken yakalandı Trabzon’un Akçaabat ilçesi babanın öz kızına tacizi ile çalkalanıyor...
11.01.2016 Yaşam
Diyanet o sayfayı kapattı
Diyanet o sayfayı kapattı Diyanet İşleri Başkanlığı “Din İşleri Yüksek Kurulu Dini Bilgilendirme Platformu” resmi internet sitesine gelen bir soru ve yanıt büyük tepki çekti...
29.09.2021 Gündem
Ressam kız, öz annesini boğdu
Ressam kız, öz annesini boğdu Zekeriyaköy’de ilaçlarını almadığı için tartıştığı annesini öldüren ressam, jandarmayı arayıp, “Annemi öldürdüm, gelin” diyerek teslim oldu.
28.12.2015 Yaşam
Babası annesini gözü önünde öldürdü
Babası annesini gözü önünde öldürdü MERSİN’de 53 yaşındaki işsiz Ali Kapu, 11 yıl önce boşandığı 4 çocuğunun annesi 57 yaşındaki Şenay Öz’ü, kızının gözleri önünde tabancayla vurarak öldürdü.
27.10.2015 Yaşam
Eski eşini kızının gözü önünde vurdu
Eski eşini kızının gözü önünde vurdu MERSİN’de işsiz Ali Kapu (53), 11 yıl önce boşandığı eski eşi Şenay Öz’ü (57), kızının gözleri önünde silahla vurarak öldürdü. Olay dün Toroslar İlçesi Tozkoparan Mahallesi’nde meydana geldi.
26.10.2015 Yaşam
Kızının yalvarışlarını bile dinlemedi
Kızının yalvarışlarını bile dinlemedi MERSİN’de 53 yaşındaki işsiz Ali Kapu, 11 yıl önce boşandığı 4 çocuğunun annesi 57 yaşındaki Şenay Öz’ü, kızının gözleri önünde tabancayla vurarak öldürdü.
29.09.2021 Gündem
Eşine tecavüz eden kişiyi sopayla döverek öldürdü
Eşine tecavüz eden kişiyi sopayla döverek öldürdü ANTALYA’da eşine tecavüze kalkıştığını iddia ettiği Şahin Arık’ı sopayla döverek öldüren Selçuk Baydar, 21 yıl 9 ay hapse mahkum edildi...
30.09.2015 Yaşam
Öz kızına 4 yıl boyunca tecavüz edip hamile bıraktı
Öz kızına 4 yıl boyunca tecavüz edip hamile bıraktı Kızına defalarca tecavüz edip hamile bırakan baba, ömür boyu hapis cezası aldı.
25.04.2015 Dünya
İğrençliğin böylesi!
İğrençliğin böylesi! 6 yaşındaki öz kızını taciz etti
29.12.2012 Yaşam
Kızına, yeğenine tecavüz, baldıza...
Kızına, yeğenine tecavüz, baldıza... TEKİRDAĞ'da ağabeyinin 13 yaşındaki kızına tecavüz ettiği gerekçesiyle 5...
15.09.2010 Yaşam
Torun şoku
Torun şoku Torununun, yeni evlendiği kocasıyla kendi kızının çocuğu olduğunu öğrenince...
9.03.2010 Yaşam
En acı Pazar
En acı Pazar Samsun'da denizde akıntıya kapılan 5 kişiden 4'ü boğularak öldü
12.07.2009 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Öz Kızı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öz kızı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.