Oyd

Oyd

Son dakika oyd haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oyd ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oyd haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oyd

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oyd gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 oyd haberi bulunmuştur. Tüm oyd haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD, PKK/PYD'ye 120 adet zırhlı araç verdi!
ABD, PKK/PYD'ye 120 adet zırhlı araç verdi! ABD, PKK/PYD'ye yeni zırhlı araç yardımında bulundu. Örgüt, araçları Afrin'e gönderme hazırlığı yapıyor
21.11.2017 Dünya
Başbakan açıkladı! Hollanda o gözaltı için özür diledi
Başbakan açıkladı! Hollanda o gözaltı için özür diledi Canlı yayında gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtlayan Başbakan Binali Yıldırım, Hollanda'da yaşanan diplomatik krizde Türkiye Büyükelçisi'nin gözaltına alındığı ve kendilerinden bunun için özür dilendiğini söyledi.
14.03.2017 Siyaset
Skandal! Rus askerleri PKK'lılarla halay çekti
Skandal! Rus askerleri PKK'lılarla halay çekti Suriye'deki çirkin işbirliği bir videoyla ortaya çıktı. Rus askerleri PKK'lı ve PYD'li teröristlerle birlikte halay çekti, eğlendi
10.03.2017 Dünya
Yeni canlı bombalarda PYD gölgesi
Yeni canlı bombalarda PYD gölgesi Ankara’da 28 can alan terör saldırısıyla ilgili yürütülen soruşturmada PYD-YPG bağlantısı ortaya çıkarken, istihbarat birimlerinin Kobani’den 2 canlı bomba eylemcisinin Türkiye’ye geldiği tespitini yaptığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Sakık'tan tartışma yaratacak sözler
Sakık'tan tartışma yaratacak sözler Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık, çok tartışılacak bir öneride bulundu...
29.09.2021 Gündem
Suikasti PYD militanları yaptı!
Suikasti PYD militanları yaptı! BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa mitinginin ardından Suriye sınırındaki Ceylanpınar’a dönerken bombalı aracın patlatılması ve ardından uzun namlulu tüfekle ateş açılarak yapılan suikasttan yara almadan kurtulan AK Partili Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, "Suikastı beni sık sık ’Burası Kürdistan toprağı, istifa et’ diyerek tehdit eden teröristler yaptı. Şans eseri kurtulduğumuz ve profesyonel suikastı sınırımızın diğer tarafından gelen ve bana göre yine Suriye’ye kaçan PYD’liler yapmıştır. Ama geri adım atmayacağım, tehditlere pabuç bırakmayacağım" dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oyd ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oyd haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.