Oya Unustası

Oya Unustası

Son dakika Oya Unustası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oya Unustası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oya Unustası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oya Unustası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oya unustası gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 oya unustası haberi bulunmuştur. Tüm oya unustası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncu Oya Unustası ile Ahmet Tansu Taşanlar evlendi! Düğüne ünlü akını...
Oyuncu Oya Unustası ile Ahmet Tansu Taşanlar evlendi! Düğüne ünlü akını... 'Hercai' dizisinin sevilen oyuncularından Oya Unustası ile Ahmet Tansu Taşanlar, evlendi. Çiftin düğününe ünlüler akın etti.
12.09.2021 Magazin
Oya Unustası ile Ahmet Tansu Taşanlar evlendi
Oya Unustası ile Ahmet Tansu Taşanlar evlendi Hercai dizisinin sevilen oyuncularından Oya Unustası ile Ahmet Tansu Taşanlar dün nikah masasına oturdu.
11.09.2021 Magazin
Hercai yeni bölüm bu akşam var mı? Hercai 29. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Hercai yeni bölüm bu akşam var mı? Hercai 29. bölüm ne zaman yayınlanacak? Hercai 29. bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusu dizinin hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. Hercai yeni bölüm bu akşam var mı? Hercai 29. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…
24.01.2020 Gündem
Hercai 28. bölüm izle! | Hercai 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşk her şeyi değiştirmeye yeter mi?
Hercai 28. bölüm izle! | Hercai 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşk her şeyi değiştirmeye yeter mi? Hercai 29. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu 28. Bölümün dün akşam yayınlanmasından sonra dizinin hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Hercai son bölümü ve 29. Yeni bölüm fragmanı hakkındaki detaylar…
18.01.2020 Gündem
Diriliş'te yeni başrol oyuncusu belli oldu
Diriliş'te yeni başrol oyuncusu belli oldu Gelecek hafta ileri bir tarihe atlayacak olan Diriliş Ertuğrul'un, yeni kadın başrol oyuncusu Oya Unustası oldu.
9.05.2018 Televizyon
Oya Unustası kimdir?
Oya Unustası kimdir? Oya Unustası kimdir? Sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Diriliş Ertuğrul dizisine kadın başrol oyuncusu olarak katılan Oya Unustası'nın hayatını haberimizde derledik. İşte güzel ve başarılı oyuncu Oya Unustası ile ilgili tüm bilgiler...
9.05.2018 Gündem
Diriliş Ertuğrul 117. yeni bölümde yeni başrol oyuncusu sürprizi!
Diriliş Ertuğrul 117. yeni bölümde yeni başrol oyuncusu sürprizi! Diriliş Ertuğrul 117. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyicileri heyecanlandırdı. TRT 1'in reyting rekortmeni olan dizisi Diriliş Ertuğrul'da bu hafta neler yaşanacak? Diriliş Ertuğrul dizisine yeni bir başrol oyuncusu katıldı.
9.05.2018 Gündem
İşte Diriliş Ertuğrul'un yeni başrol oyuncusu!
İşte Diriliş Ertuğrul'un yeni başrol oyuncusu! Önümüzdeki haftalarda ileri bir tarihe atlayacak olan TRT 1'in efsane dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni kadın başrol oyuncusu belli oldu.
9.05.2018 Televizyon
İlişki yaşarken yalnızlaşıyoruz
İlişki yaşarken yalnızlaşıyoruz “Çok Satanlar” oyunuyla sahnede yer alan Oya Unustası, “İnsanlar gerçek ilişki kurmak için yalnızlaşıyor” diyor.
24.11.2017 Arşiv
DasDas’ta tiyatro ve müzik dolu bir hafta
DasDas’ta tiyatro ve müzik dolu bir hafta Batı Ataşehir’in yeni cazibe merkezi “DasDas” her akşam farklı bir tiyatro oyununu ya da konseri sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.
17.11.2017 Magazin
Konuşmayacağım!
Konuşmayacağım! Tansu Taşanlar ve Oya Unustası’nın rol aldığı Ataşehir DasDas’da oynanan ‘Çok Satanlar’ oyuna ünlü isimler akın etti.
10.11.2017 Magazin
Pazarları ekranda olacak
Pazarları ekranda olacak Kanal D’nin, yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği “Kalbim Ege’de Kaldı” 4 Ekim’den itibaren yeni yayın günü olan Pazar akşamları ekrana gelecek...
29.09.2015 Magazin
Kalbim Ege'de Kaldı 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle
Kalbim Ege'de Kaldı 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle Kanal D'nin sevilen dizisi Kalbim Ege'de Kaldı 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalbim Ege'de Kaldı son bölümünde Mustafa yeniden hayata dönüyor. Heyecanın hız kesmediği Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölümde Zeliş ve Mustafa arasında neler yaşanacak? Detayları haberimizde.
10.09.2015 Magazin
Kanal D'de iki dizi reyting kurbanı oldu
Kanal D'de iki dizi reyting kurbanı oldu Yaz ayında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Kalbim Ege’de Kaldı ve Yaz’ın Öyküsü dizileri final yapıyor...
9.09.2015 Televizyon
Kalbim Ege'de Kaldı 12.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kalbim Ege'de Kaldı 12.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalbim Ege'de Kaldı 11.bölümde izleyiciler beklenmedik bir son ile karşılaştı. Mustafa ölecek mi? Merakla beklenen Kalbim Ege'de Kaldı 12.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalbim Ege'De kaldı 12.bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde.
3.09.2015 Magazin
Kanal D'den flaş karar! İki dizi birden bitiyor
Kanal D'den flaş karar! İki dizi birden bitiyor Kanal, Kalbim Egede Kaldı ve Yazın Öyküsü dizileri bitirme kararı aldı...
2.09.2015 Magazin
Kalbim Ege'de Kaldı 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle
Kalbim Ege'de Kaldı 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle Kalbim Ege'de Kaldı son bölümüyle izleyiciyi adeta ekrana kilitledi. Heyecanın hız kesmediği Kalbim Ege'de Kaldı 9.bölümünün ardından yeni bölümde neler yaşanacağı büyük merak konusu oldu. Peki, Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde.
20.08.2015 Magazin
Kalbim Ege'de Kaldı 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle
Kalbim Ege'de Kaldı 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle Kanal D'nin sevilen dizisi Kalbim Ege'de Kaldı'nın 8.bölümünde heyecan doruktaydı. Kalbim Ege'de Kaldı dizisinin 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Birbirinden önemli gelişmelerin yaşandığı 8.bölüm detayları ve daha fazlası haberimizde.
13.08.2015 Magazin
Uçurumun kıyısında
Uçurumun kıyısında Kanal D’de yayınlanan “Kalbim Ege’de Kaldı” dizisinde Zeliş’in (Oya Unustası) uçurumdan atlama sahnesi Çeşme’deki Çiftlikköy’de çekildi...
27.07.2015 Magazin
Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle Kanal D'nin sevilen dizisi Kalbim Ege'de Kaldı son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Mustafa, Zeliş’e herkesin gözlerinin önünde ilan-ı aşk etti. Peki yeni bölümde neler olacak? Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
22.07.2015 Magazin
Kalbim Ege'de Kaldı 5.bölümünde neler olacak?-İzle
Kalbim Ege'de Kaldı 5.bölümünde neler olacak?-İzle Kalbim Ege'de Kaldı dizisi yepyeni bir bölümle daha izleyenlerinin ekranlarına geliyor. Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Kalbim Ege'de Kaldı'nın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak? İşte Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm fragmanı ve detaylar...
22.07.2015 Magazin
Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Kalbim Ege'de Kaldı son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde muhtar, Mustafa ve Zeliş’in formaliteden evli olduğunu herkese kanıtlamak için yeni planlar yaptı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
15.07.2015 Magazin
Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle Kanal D'nin yeni dizisi Kalbim Ege'de Kaldı son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Zeliş Mustafa'nın bacaklarını bu sefer gerçekten kırmaya yeminli, eline bir sopa alıp köy meydanında kovalarken Mustafa babasının dükkanına sığındı. Peki yeni bölümde neler olacak? Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
8.07.2015 Magazin
Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm fragmanı yayınladı mı?-İzle
Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm fragmanı yayınladı mı?-İzle Kanal D ekranının yeni dizisi Kalbim Ege'de Kaldı 2. bölümü izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde düğünden kaçarak Iraz Nene’nin oynadığı oyundan kurtulmayı düşünen Zeliş ve Mustafa çok geçmeden köyden çıkış olmadığını anlarlar. Peki yeni bölümde onlar neler bekler? Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölüm fragmanı yayınladı mı?
1.07.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Oya Unustası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oya unustası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.