'Babamı duraktan niye almadın' diyerek otobüsün önünü kesti
'Babamı duraktan niye almadın' diyerek otobüsün önünü kesti Üsküdar'da bir otomobil sürücüsü, babasını duraktan almadığını iddia ettiği otobüsün peşinden giderek önünü kesti. Otobüs şoförüne tehdit ve hakaretler savuran sürücüyü çevredekiler cep telefonuyla görüntüledi.
19.05.2023 Gündem
Kadın sürücüyü dövdü! Şok eden savunma: 'Erkek sandım'
Kadın sürücüyü dövdü! Şok eden savunma: 'Erkek sandım' İstanbul Esenyurt'ta motosiklet sürücüsü ile otomobil sürücüsü arasında trafikte tartıştı. Motosiklet sürücüsü, otomobili akaryakıt istasyonuna kadar takip etti. Motosikletli, otomobilden inen kadın sürücüyü dövdü. Yumruk atarak kadını yaralayan motosikletliyi çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gözaltına alınan Mehmet Salim Bilici, "Saçları kısa olduğu için kadın olduğunu fark etmedim. Kadın olduğunu bilsem asla böyle bir şey yapmazdım" dedi. Mehmet Salim Bilici çıkarıldığı adliyede tutuklandı.
20.10.2021 Gündem
Otobüs şoförü tartıştığı genci çekiçle dövdü
Otobüs şoförü tartıştığı genci çekiçle dövdü Öfkeli belediye otobüsü şoförü, tartıştığı otomobil sürücüsünü "imdat" çekiciyle hastanelik etti
30.04.2017 Yaşam