Otomobil Kampanyaları

Otomobil Kampanyaları

Son dakika Otomobil kampanyaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Otomobil kampanyaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Otomobil kampanyaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otomobil Kampanyaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otomobil kampanyaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 140 otomobil kampanyaları haberi bulunmuştur. Tüm otomobil kampanyaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
En ucuz araba modelleri belli oldu! Liste açıklandı, yeni kampanyalar başladı, daha ucuzu yok
En ucuz araba modelleri belli oldu! Liste açıklandı, yeni kampanyalar başladı, daha ucuzu yok Araba alacak milyonları ilgilendiriyor. Yeni yıldan önce sıfır araç alacak olanları büyük fırsat! En ucuz araba modelleri belli oldu. Listedeki araçlar fiyatları ile dikkat çekiyor. Ticaret Bakanlığı'nın aldığı tedbirler sonrası bayilerde sıfır otomobil sorunu ortadan kalktı. 2023 yıl sonu yaklaşırken otomobil kampanyaları yenilendi. Her markanın en ucuz otomobilleri belli oldu. İşte İşte 800 bin TL'nin altındaki sıfır araç fiyatları...
8.11.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba satışında yeni dönem! Yeni yönetmelik geliyor
Sıfır ve ikinci el araba satışında yeni dönem! Yeni yönetmelik geliyor Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme yaşandı. Araba fiyatlarında düşüş dalgası başladı. Firmalar birçok otomobilde kampanya başlattı. Sıfır otomobil kampanyaları ikinci el araba pazarına da etki etti. Fiyatlarda büyük kırılmalar gerçekleşti. Öte yandan Ticaret Bakanlığı, araç satışlarıyla ilgili kapsayıcı bir ‘çatı’ yönetmelik için harekete geçti. Buna göre, ‘İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti’ yönetmeliği yerine ‘Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti’ adıyla yeni bir yönetmelik üzerinde duruluyor. Kasım ayında yürürlüğe girmesi beklenen yönetmelikle sadece ikinci el otomobil değil, motosiklet dahil tüm motorlu kara taşıtlarının satışına yönelik koşullar net bir şekilde belirlenecek. ‘Al-satçı’lara ve tüketiciyi mağdur eden bayilere göz açtırılmayacak.
8.10.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarında 200 bin liraya varan büyük indirim! Kampanyalar tek tek açıklandı
Araba fiyatlarında 200 bin liraya varan büyük indirim! Kampanyalar tek tek açıklandı Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme yaşandı. Araba fiyatlarında düşüş dalgası başladı. Firmalar birçok otomobilde kampanya başlattı. Sıfır otomobil kampanyaları ikinci el araba pazarına da etki etti. Fiyatlarda büyük kırılmalar gerçekleşti. Fiyatların önümüzdeki süreçte daha da düşeceği ifade edildi. Öte yandan firmalar otomobile talebi arttırmak için peş peşe açıklamalar yapmaya başladı. Bunun yanında Ticaret Bakanı Ömer Bolat araç piyasasındaki son durum hakkında bilgi vererek, "Fiyatlarda yüzde 15’e varan düşüşler var." ifadelerini kullandı. Elinde kalan otomobilleri satmak isteyen firmalar ise indirim kampanyalarını tek tek açıkladı.
6.10.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarında büyük düşüş! Balon sönüyor, kampanya fırsatı
Araba fiyatlarında büyük düşüş! Balon sönüyor, kampanya fırsatı Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme yaşandı. Araba fiyatlarında düşüş dalgası başladı. Firmalar birçok otomobilde kampanya başlattı. Sıfır otomobil kampanyaları ikinci el araba pazarına da etki etti. Fiyatlarda büyük kırılmalar gerçekleşti. Fiyatların önümüzdeki süreçte daha da düşeceği ifade edildi. Öte yandan firmalar otomobile talebi arttırmak için peş peşe açıklamalar yapmaya başladı. Öte yandan Ticaret Bakanı Ömer Bolat araç piyasasındaki son durum hakkında bilgi vererek, "Fiyatlarda yüzde 15’e varan düşüşler var." ifadelerini kullandı.
5.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba piyasasında olağanüstü gelişme! Araba fiyatlarında balon sönüyor, kampanya fırsatı
Sıfır ve ikinci el araba piyasasında olağanüstü gelişme! Araba fiyatlarında balon sönüyor, kampanya fırsatı Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme yaşandı. Araba fiyatlarında düşüş dalgası başladı. Firmalar birçok otomobilde kampanya başlattı. Sıfır otomobil kampanyaları ikinci el araba pazarına da etki etti. Fiyatlarda büyük kırılmalar gerçekleşti. Fiyatların önümüzdeki süreçte daha da düşeceği ifade edildi. Öte yandan firmalar otomobile talebi arttırmak için peş peşe açıklamalar yapmaya başladı. İşte araba piyasasıyla ilgili tüm detaylar...
3.10.2023 Ekonomi
Ağustos oto kampanyaları devreye girdi!
Ağustos oto kampanyaları devreye girdi! Ağustos ayında Türkiye’de yaklaşık 60 bin araç satışı bekleniyor. Bazı markalar satış ve bakım kampanyalarını devreye aldılar.
11.08.2022 Otomobil
Otomobil alımı için yaz kampanyaları art arda açıklandı!
Otomobil alımı için yaz kampanyaları art arda açıklandı! Hem binek hem ticari araçlarda bulunurluk problemleri sürerken markalar finans ve diğer destekleri devreye aldı...
15.06.2022 Otomobil
Sıfır arabada mayıs fırsatları resmen duyuruldu! Faizsiz kredi de veriliyor! Markalar kampanyaları açıkladı ve belli oldu...
Sıfır arabada mayıs fırsatları resmen duyuruldu! Faizsiz kredi de veriliyor! Markalar kampanyaları açıkladı ve belli oldu... Sıfır arabada yeni dönem! Faizsiz kredi veriliyor. Araç sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Çip krizi otomobil fiyatlarını olumsuz yönde etkilerken, otomotiv markaları sektörü canlı tutmak için harekete geçti ve yeni kampanyalarını duyurdu. Her ne kadar bayilere gidildiğinde vatandaşlar sıfır otomobil bulamasa da ya da teslim süresi aylar sürse de ilgi hala mevcut. Otomobil ve hafif ticari ürün yelpazelerinde sıfır faizli avantajlı krediler veya indirimli nakit alım seçenekleri markalar tarafından araç sahibi olmak isteyen herkese sunuldu. Esnek ödeme planı ve düşük taksit ödeme fırsatları da var. Öte yandan liste güncellendi ve mayıs ayı sıfır araba fiyatları da belli oldu. İşte mayıs ayı otomobil kampanyaları ve sıfır araba fiyatları...
16.05.2022 Ekonomi
Faiz ve indirim desteği! Otomobil markaları şubat ayı için kampanyalarını açıkladılar
Faiz ve indirim desteği! Otomobil markaları şubat ayı için kampanyalarını açıkladılar Ağır vasıta dahil yaklaşık 40 bin aracın satıldığı 2022 ocak ayının ardından Otomotiv markaları şubat için devreye girdiler. Bu ay bazı markalar 2022 modelleri satmaya başlarken bazıları hala 2021’leri satıyorlar. Marttan itibaren tüm markaların 2022 modellere geçmesi bekleniyor. Şubat ayında yaklaşık 40 bin civarında araç satışı öngörülmekte.
11.02.2022 Otomobil
Otomobilde ocak kampanyaları devreye girdi!
Otomobilde ocak kampanyaları devreye girdi! Ocak ayı itibarıyla otomotiv markaları kampanyaları açıklamaya başladılar.
17.01.2022 Otomobil
Sıfır arabada son fırsat! Kaçıran üzülür! Kredi, kampanya, indirim...
Sıfır arabada son fırsat! Kaçıran üzülür! Kredi, kampanya, indirim... Araba almak isteyenler için son fırsat. Kaçıran üzülür. Tarih belli oldu. Kredi, kampanya ve indirim seçenekleri var. Cazip fiyata araba alabilirsiniz. Eylül ayı sonuna kadar binek, hafif ticari ,araç kiralama ve lastiğe kadar birçok marka avantajlı kampanyaları devreye aldılar.
11.09.2021 Otomobil
Bir saadet zinciri vurgunu daha! Binlerce kişiyi 'Ankaway' ile çarptılar...
Bir saadet zinciri vurgunu daha! Binlerce kişiyi 'Ankaway' ile çarptılar... Son dakika haberine göre; İnternetten reklâm izleyerek gelir elde etme vaadi ile yüzlerce kişiden para toplayan şebeke yakayı ele verdi. Sistemi kuran Eren Düzyol, kayınbiraderi Halil Başoğlu ve yazılımcı Muhammet Satıroğlu ile birlikte 9 kişi hakkında nitelikli dolandırıcılık davası açıldı.
21.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Otomobil Kampanyaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otomobil kampanyaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.