Gelişme

Gelişme

Son dakika gelişme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gelişme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gelişme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gelişme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gelişme gelişmeleri de dahil olmak üzere 23.349 gelişme haberi bulunmuştur. Tüm gelişme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hangi araçlara ÖTV indirimi geldi? Otomobillerde ÖTV indirimi Resmi Gazete'de!
Hangi araçlara ÖTV indirimi geldi? Otomobillerde ÖTV indirimi Resmi Gazete'de!26 Temmuz 2024 itibarıyla Resmi Gazete'de yayımlanan yeni düzenleme ile otomobillerde Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indirimi resmen yürürlüğe girdi. Bu düzenleme, özellikle hibrit araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. İşte ÖTV indiriminin detayları.
26.07.2024Ekonomi
Dondurma kilo aldırır mı? Evde dondurma nasıl yapılır? İşte sağlıklı evde yapılabilecek dondurma tarifi!
Dondurma kilo aldırır mı? Evde dondurma nasıl yapılır? İşte sağlıklı evde yapılabilecek dondurma tarifi!Yaz ayları ile birlikte pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen dondurma, besin değeri açısından oldukça zengin tatlı çeşitlerinden biri. Ancak uygun koşullarda üretilmediği ve saklanmadığı zaman dondurmada oluşan patojen bakteriler nedeniyle sağlığı tehdit edebiliyor. Dondurma tercih ederken dikkatli olunması konusunda uyaran . Beslenme ve Diyet Bölümü’nden Dyt. Betül Merd, dondurmanın nasıl tüketilmesi gerektiği anlattı ve evde yapılabilecek dondurma tarifini paylaştı.
26.07.2024Sağlık
Eylem Tok'un iade süreci başladı! Aci ailesi CNN Türk'e konuştu: 'Dört gözle bekliyoruz, nasıl anneymiş tanıyacağız'
Eylem Tok'un iade süreci başladı! Aci ailesi CNN Türk'e konuştu: 'Dört gözle bekliyoruz, nasıl anneymiş tanıyacağız'Ehliyetsiz kullandığı lüks aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un Türkiye'ye iade süreci ile ilgili olarak önemli bir gelişme yaşanmıştı. Oğuz Murat Aci'nin ailesi taslak metinde Eylem Tok için Türkiye’ye iade kararı ile ilgili CNN TÜRK'te konuştu. Anne Pervin Aci, 'Bizim gibileri hiçe saydılar ama hak yerini buldu. Onun şimdiki yüzünü görmek isterim. Ne annesi bu katil katil.' ifadelerini kullandı.
26.07.2024Gündem
Adana'da otelcileri sevindiren gelişme! Turist yağdı, yoğunluk yüzde 80 oldu
Adana'da otelcileri sevindiren gelişme! Turist yağdı, yoğunluk yüzde 80 olduTürkiye'nin en sıcak illerinden Adana'da yaz mevsiminin gelmesi turizmi canlandırdı. Otellerde yoğunluk yüzde 80'e ulaştı.
26.07.2024Adana
Otomobil almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Uzman isimden uyarı geldi
Otomobil almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Uzman isimden uyarı geldiOtomobil piyasasında yeni gelişme. Araç almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Uzman isimden uyarı geldi. Peki, şu an araç almak için uygun zaman mı? Yılbaşına doğru fiyatlar daha da düşer mi? İşte merak edilen tüm detaylar...
25.07.2024Ekonomi
Araba şok gelişme! En ucuz sıfır araba fiyatları belli oldu! Kampanyalar yenilendi: İşte 26 marka...
Araba şok gelişme! En ucuz sıfır araba fiyatları belli oldu! Kampanyalar yenilendi: İşte 26 marka...Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Temmuz ayının en ucuz sıfır araba fiyatları belli oldu. Bazı markalar fiyatlarını güncellerken, bazıları sabit bıraktı. GSR kapsamında stoktan kalkan araçların yerini yeni modeller aldı. İşte marka marka Temmuz ayı en ucuz sıfır araba fiyatları...
25.07.2024Ekonomi
Süper Lig'de görev alacak hakemler belli oldu
Süper Lig'de görev alacak hakemler belli olduSüper Lig'de görev alacak hakemler açıklandı. Geçen sezon Süper Lig'de yer alan Abdulkadir Bitigen ile ilgili gelişme yaşandı.
25.07.2024Süper Lig
Beşiktaş'ta kadro dışı kararı! Sabırları taşırdı, idmana alınmadı
Beşiktaş'ta kadro dışı kararı! Sabırları taşırdı, idmana alınmadıYeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak gelişme yaşandı. Beklentilerin altında kalan yıldız isim A takım idmanlarına dahil edilmedi.
24.07.2024Beşiktaş
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli olduEhliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un 11 Eylül’de yeniden hakim karşısına çıkacağı bildirildi.
24.07.2024Gündem
Irak "yasaklı örgüt PKK” ifadesini kullanma kararı aldı
Irak "yasaklı örgüt PKK” ifadesini kullanma kararı aldıIrak hükümeti, resmi yazışmalarında bölücü terör örgütü PKK için “yasaklı örgüt PKK” ifadesinin kullanılması kararını aldı.
23.07.2024Dünya
Real Madrid'de deprem! İspanyollar resmen açıkladı, Arda Güler ayrılıyor
Real Madrid'de deprem! İspanyollar resmen açıkladı, Arda Güler ayrılıyorTürkiye A Millî Futbol Takımı ile EURO 2024'te iyi bir performans sergileyen ve transfer pazarındaki piyasa değerini yükselten süper solak, ününe ün kattı. Barcelona'yı reddederek Los Blancos'a imza atan Arda Güler ile alakalı sürpriz bir gelişme yaşandı. İspanyol basını, 19 yaşındaki futbolcunun şaşırtıcı hamlesini duyurdu. İşte Real Madrid'de son dakika Arda Güler haberi...
23.07.2024Fenerbahçe
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi! Kalıcı refah ve fiyat istikrarı vurgusu yapıldı
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi! Kalıcı refah ve fiyat istikrarı vurgusu yapıldıCumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığındaki Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapıldı. Toplantısı sonrası yapılan açıklamada "Programımızın nihai amacı sürdürülebilir ve kapsayıcı büyümeye ulaşmak, fiyat istikrarının tesisi ile kalıcı refah artışını sağlamaktır. Bu süreçte, gençler ve kadınlar başta olmak üzere toplumumuzun tüm kesimlerini kapsayan kalkınma odaklı politikalarımızla istihdam sağlamaya devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.
23.07.2024Ekonomi
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıktı
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıktıTBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’nda sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik kanun teklifi görüşmelerinde 5. maddede yer alan “ötanazi” ibaresi, AK Parti Grubu’nun önergesiyle metinden çıkarıldı.
22.07.2024Gündem
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıkıyor
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıkıyorBaşıboş sokak köpeklerine ilişkin kanun teklifinde yeni bir gelişme yaşandı. AK Parti kaynaklar, 'ötenazi' kelimesinin kanun teklifinden çıkarıldını bildirdi.
22.07.2024Gündem
Altın rezervinde dikkat çeken gelişme! Türkiye dünya genelinde en fazla altına sahip olan 3. ülke oldu
Altın rezervinde dikkat çeken gelişme! Türkiye dünya genelinde en fazla altına sahip olan 3. ülke olduDünya Altın Konseyi 2024 1. çeyrek raporuna göre, Türkiye altın rezervini en çok artıran ülke oldu.
22.07.2024Ekonomi
Trabzonspor'da Abdullah Avcı, 'Weghorst' dedi!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı, 'Weghorst' dedi!Trabzonspor, forvet için Paul Onuachu’nun adını ilk sırada tutarken, gerek kulübünün fazla para istemesi gerekse oyuncuyla anlaşamaması can sıktı. Üstelik Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın da Onuachu’nun yerine Beşiktaş’ın eski futbolcusu Wout Weghorst’u istediği ortaya çıktı.
22.07.2024Şampiy10
Usta gazeteci Güneri Cıvaoğlu hastaneye kaldırıldı
Usta gazeteci Güneri Cıvaoğlu hastaneye kaldırıldıUsta gazeteci Güneri Cıvaoğlu gittiği restoranda dengesini kaybederek düşmesi nedeni ile hastaneye kaldırıldı.
21.07.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
Ali Koç transferde çıldırdı! En-Nesyri'nin yanında geliyor, Manchester United'ın yıldızıyla anlaşıldı
Ali Koç transferde çıldırdı! En-Nesyri'nin yanında geliyor, Manchester United'ın yıldızıyla anlaşıldıFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe taraftarının sabırsızlıkla beklediği yıldız golcü için flaş gelişme yaşandı. Sportif Direktörden gelen açıklama, Sarı-Lacivertli ekibin, yıldız golcünün transferinde avantajı kaptığının büyük bir göstergesi oldu. Öte yandan Fenerbahçe Manchester United'ın yıldızıyla anlaşma sağladı. İşte detaylar...
19.07.2024Fenerbahçe
Zam geldi! Adana - Mersin arasında seyahat edecekleri ilgilendiriyor
Zam geldi! Adana - Mersin arasında seyahat edecekleri ilgilendiriyorAdana'da yaşayan vatandaşlar yakın olması sebebiyle Mersin'e sıklıkla gidip geliyor. Nisan ayı itibarı ile durdurulan tren seferlerinin yeni bir gelişme yaşandı.
17.07.2024Adana
İzmir'de 2 kişinin akıma kapılarak hayatını kaybettiği olayda yeni gelişme!
İzmir'de 2 kişinin akıma kapılarak hayatını kaybettiği olayda yeni gelişme!İzmir'de sağanak sırasında yolda elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltı sayısı 31'e yükseldi.
16.07.2024Gündem
Emekliye ek zamda yeni gelişme: 'Rakamlar ortaya çıktı' dedi ve açıkladı
Emekliye ek zamda yeni gelişme: 'Rakamlar ortaya çıktı' dedi ve açıkladıAK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, en düşük emekli maaşının bu akşam belli olacağını söyledi. Güler "Bu akşam itibarıyla Cumhurbaşkanımıza sunacağız, yarın Meclis Başkanlığı'na bunun vereceğiz. Bu akşam netleşecek. Şu an rakam söylemem doğru olmaz. Alternatifler var onlara bakıyoruz" dedi
15.07.2024Ekonomi
Galatasaray bir transferi daha bitirdi! Torreira’nın yanına 1.91’lik kule orta saha geliyor
Galatasaray bir transferi daha bitirdi! Torreira’nın yanına 1.91’lik kule orta saha geliyorGALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'ın her konuda anlaşmaya vardığı ve hatta kulübü Rennes ile ödeme takvimini görüştüğü Guela Doue transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Oyuncunun yeni talipleri nedeniyle Sarı-Kırmızılılar'ın teklifini beklemeye aldığı belirtildi. Öte yandan sarı kırmızılı ekip orta saha transferinde mutlu sona ulaştı. İşte detaylar...
14.07.2024Galatasaray
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
13.07.2024İddaa
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon TercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
13.07.2024İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Gelişme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gelişme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.