Otomabil

Otomabil

Son dakika otomabil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otomabil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otomabil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otomabil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otomabil gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 otomabil haberi bulunmuştur. Tüm otomabil haberleri aşağıda listelenmiştir.
2040 yılında benzinli ve dizel araçlara elveda
2040 yılında benzinli ve dizel araçlara elveda 19 yıl sonra benzinli ve dizel araçların dönemi sona eriyor. 30’u aşkın ülkeyle beraber en geç 2040’a kadar sıfır emisyona geçiş sözü verildi. Hem vatandaş hem de otomotiv sektörü için dönüm noktası olan karar kapsamında, 2040’tan itibaren benzinli veya dizel araç satılmayacak. Hedefe ulaşmak için ise atılması gereken çok adım var. En önemlileri yeşil enerji yatırımları, şarj istasyonları ve eğitim programları.
15.11.2021 Ekonomi
Antalya'da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı
Antalya'da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı Antalya'da iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
17.07.2021 Yaşam
Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 4 yaralı
Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 4 yaralı Adana'da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, kaldırımdaki ağacı devirip, takla attı. Kazada sürücü Özgür A. ile yanındaki 3 arkadaşı yaralandı. Kaza yapan otomobilde alkol şişelerinin olması dikkat çekti.
1.04.2021 Gündem
Faizsiz ev ve araba ile ilgili flaş karar!
Faizsiz ev ve araba ile ilgili flaş karar! Faizsiz konut ve taşıt ile ilgili önemli karar. Meclis'e sunuldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, faizsiz konut ve taşıt edindirmeyle ilgili tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınmasını içeren kanun teklifini Meclis Başkanlığına sunduklarını bildirdi.
11.02.2021 Ekonomi
Tek parça değişeni var denilen otomobilin yarısı başka otomobile ait çıktı
Tek parça değişeni var denilen otomobilin yarısı başka otomobile ait çıktı Denizli'de yaşayan Metin Özdemir (28), internetteki bir ilanda görüp satın aldığı ikinci el otomobilin, kaynakla birleştirilen 2 ayrı araç olduğunu öğrenince, dolandırıcılık suçundan şikayetçi oldu. Aracı satın almadan götürdüğü ekspertizin kendisine aracın bir parçasının değiştirildiği yönünde rapor verdiğini anlatan Özdemir, "Hayatımda ilk kez aldığım otomobilde hayal kırıklığı yaşadım. Bütün birikimimle satın almıştım, dolandırıldım. Aracı satın aldığım kişi benimle dalga geçer gibi 'Sen de başkasına sat' dedi" diye konuştu.
6.02.2021 Yaşam
Honda, Rusya pazarından çıkıyor!
Honda, Rusya pazarından çıkıyor! Honda 2022 yılından itibaren Rusya’da otomobil satışlarına ara verecek. Rusya'da fabrikası bulunmayan Honda motorsiklet ve jeneratör satışlarının devam edeceği, ve otomobil servis, bakım ve yedek parça hizmetlerinin de kesintisiz olarak hizmet vermeyi sürdüreceği bildirildi.
2.01.2021 Otomobil
Otomobilden böyle fırladı! Saniye saniye görüntülendi
Otomobilden böyle fırladı! Saniye saniye görüntülendi KAHRAMANMARAŞ'ın Göksun ilçesinde kar yağışı nedeniyle 9 aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. zincirleme kaza sırasında çarpışan otomobillerde bulunan bir kişinin araçtan havaya fırladığı o anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
29.12.2019 Yaşam
Yerli otomobilde flaş gelişme! Aralıkta...
Yerli otomobilde flaş gelişme! Aralıkta... Türkiye'de 58 yıl önce "Devrim" arabalarıyla gerçeğe dönüşen ve kısa süren yerli otomobil rüyası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kurulan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) çalışmalarıyla bugün yeniden gerçeğe dönüştürülüyor.
28.10.2019 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Otomabil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otomabil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.