Benzin, motorin ve LPG... Hepsine büyük zam geliyor!
Benzin, motorin ve LPG... Hepsine büyük zam geliyor! Benzin, motorin ve otogaza büyük zam geliyor. Aracı olanlar dikkat! Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre benzinde 1 lira 1 kuruş, motorinde 1 lira 5 kuruş, otogazda 65 kuruş zam bekleniyor.
24.11.2021 Ekonomi
Akaryakıtta yeni zam kararı! 19 kuruş... Pompaya yansıyacak
Akaryakıtta yeni zam kararı! 19 kuruş... Pompaya yansıyacak Akaryakıtta yeni zam kararı. Pompaya yansıyacak ve 23 Kasım'dan itibaren geçerli olacak. LPG otogaza 19 kuruş zam geldi. EPGİS duyurdu. Zammın ardından İstanbul Avrupa yakasında LPG otogazın litre fiyatı 7,57 TL seviyesine yükselecek. Ankara'da ortalama LPG otogaz fiyatı 7,59 TL'ye, İzmir'de ise 7,43 TL'ye çıkacak.
22.11.2021 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Bir zam daha geldi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Bir zam daha geldi Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması. Fiyatlara zam geldi. Otogazın litre satış fiyatı bu gece yarısından itibaren 39 kuruş zamlı olacak.
1.07.2021 Ekonomi
Otogaza zam mı gelecek?
Otogaza zam mı gelecek? Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre otogazda zam bekleniyor. Zam beklentisinin ardından pek çok kişi 'otogaza zam mı gelecek?' sorusunu araştırıyor. İşte otogaza gelecek zam hakkında merak edilenler...
3.09.2020 Ekonomi