Otobüs Durağı

Otobüs Durağı

Son dakika otobüs durağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otobüs durağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otobüs durağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otobüs Durağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otobüs durağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 279 otobüs durağı haberi bulunmuştur. Tüm otobüs durağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı Adana'da kontrolden çıkan lüks otomobil otobüs durağına çarptı. Kazada 2'si ağır 7 kişi yaralandı.
16.04.2024 Adana
Dini nikahlı eşinin yazışmalarını gördü, adama tuzak kurdu! Kadın hesabı açarak çağırmış
Dini nikahlı eşinin yazışmalarını gördü, adama tuzak kurdu! Kadın hesabı açarak çağırmış Diyarbakır’da Mehmet İhsan Şahin (22), tabancayla vurup polis gelene kadar cesedinin başında beklediği Mehmet Faruk Turan’ı (32), dini nikahla birlikte yaşadığı M.Ş. ile sosyal medyada yazışmalarını görünce öldürdüğünü söyledi. Şahin’in sosyal medyadan sahte kadın hesabı açarak Turan ile iletişime geçip cinayeti işlediği hastane önüne buluşmak için çağırdığı ortaya çıktı.
6.04.2023 Yaşam
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti İçişleri Bakanlığı, yılbaşı gecesinin huzur ve güven içinde geçirilmesi için yarın başlayacak denetimlerin 1 Ocak'ta sona ereceğini ve 3 gün boyunca toplam 490 bin 435 personelin görev yapacağını duyurdu.
30.12.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı Yılbaşı tedbirlerini açıkladı
İçişleri Bakanlığı Yılbaşı tedbirlerini açıkladı İçişleri Bakanlığı, vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven ortamında geçirebilmelerini sağlamak amacıyla 81 İl Valiliğine “Yılbaşı Tedbirleri” konulu genelge gönderdi.
29.12.2022 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Buca Metrosu’nun temelini atacak
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Buca Metrosu’nun temelini atacak İzmir'de Buca Metrosu’nun temeli yarın atılıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı törene tüm İzmirlileri davet etti. Törene katılmak isteyenler için Karşıyaka, Bostanlı, Bayraklı, Konak, Gaziemir, Balçova, Narlıdere ve Güzelbahçe’den Buca’ya saat 15.00’te hareket edecek ekspres hatlar oluşturuldu.
13.02.2022 Siyaset
Ters durak şaşkınlığı! Gören anlam veremiyor: 'Mantıksız ve çok garip'
Ters durak şaşkınlığı! Gören anlam veremiyor: 'Mantıksız ve çok garip' İstanbul Beşiktaş'ta İETT durağının yola değil binaya dönük olması otobüs bekleyen yolcuları şaşırtıyor. Durakta bekleyenler, yolu değil karşıdaki binanın duvarını görüyor. Bu nedenle yolcular, durak yerine çevresinde bekliyor. İETT yetkilileri ise 2010 yılında konulan durağın kaldırımın dar olması nedeniyle ters konumlandırıldığını belirtti.
16.07.2021 Gündem
Otobüs durağında çok gizli belgeler bulundu!
Otobüs durağında çok gizli belgeler bulundu! İngiltere'de bir otobüs durağında, İngiliz ordusuyla ilgili ayrıntı bilgilerin ve Afganistan'da olası bir İngiliz askeri varlığına ilişkin planların yer aldığı Savunma Bakanlığına ait gizli belgeler bulundu.
27.06.2021 Dünya
HES kodu tartışmasında yolcuyu bıçaklamıştı! Adliyeye getirildi
HES kodu tartışmasında yolcuyu bıçaklamıştı! Adliyeye getirildi İzmir'in Konak ilçesinde, ulaşım kartında HES kodu yüklü olmadığı için şoför tarafından otobüse alınmak istenmeyince çıkan tartışmada Ferhat Ş. (46), yolculardan Uğur Ersü'yü yanındaki bıçakla yaraladı. Olayın ardında polis tarafından yakalanıp, gözaltına alınan Ferhat Ş., adliyeye sevk edildi.
30.03.2021 Gündem
İstismar iddiası mahalleyi karıştırdı! Meydan dayağı
İstismar iddiası mahalleyi karıştırdı! Meydan dayağı Sultangazi'de 2 kız kardeşe sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen 2 kişi, kardeşlerin akrabaları ve çevredekiler tarafından feci şekilde dövüldü. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
23.03.2021 Gündem
Belediye otobüsünde dehşet! HES kodunu göstermedi, yolcuyu bıçakladı
Belediye otobüsünde dehşet! HES kodunu göstermedi, yolcuyu bıçakladı İzmir'in Konak ilçesinde, bindiği belediye otobüsünde sürücüye HES kodunu göstermeyen kimliği belirsiz kişi, kendisine tepki gösteren yolcu Uğur E.'yi bıçaklayıp, kaçtı.
22.03.2021 Gündem
İstanbul'da halk otobüsünde maske kavgası! Kadın tokat attı, adam tükürdü
İstanbul'da halk otobüsünde maske kavgası! Kadın tokat attı, adam tükürdü İstanbul Kağıthane’de yolcu dolu olan bir halk otobüsünde oturan kadın, maskesini yarım takan ayaktaki yaşlı adama tokat attı. Ortalığın bir anda karıştığı kavgada adam da kadına tükürükle karşılık verdi.
5.10.2020 Gündem
Yaralı halde 1 kilometre yürüdü, otobüs durağında yığıldı!
Yaralı halde 1 kilometre yürüdü, otobüs durağında yığıldı! İstanbul Kağıthane'de, yaralı halde yaklaşık 1 kilometre yürüyen bir kişi, gücü tükenince otobüs durağındaki banka yığıldı. Aşırı kan kaybettiği öğrenilen yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı.
20.07.2020 Gündem
Yolda yürüdüğü sırada fenalaşan yaşlı adam öldü
Yolda yürüdüğü sırada fenalaşan yaşlı adam öldü İZMİR'in Karabağlar ilçesinde, evsiz olduğu ileri sürülen Tuna Demirçeken (71), yolda yürüdüğü sırada fenalaşarak yaşamını yitirdi.
14.04.2020 Yaşam
Bakan Soylu 'Kamuoyu ilk kez duyacak' dedi ve açıkladı
Bakan Soylu 'Kamuoyu ilk kez duyacak' dedi ve açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında açıklamalarda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2020 Gündem
Çifte kadın cinayeti sanığından kan donduran ifadeler
Çifte kadın cinayeti sanığından kan donduran ifadeler Isparta'da 2 yıl önce 2 ay arayla, otomobiline aldığı 2 kadını para ve ziynet eşyaları için boğarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan Bekir Çiftçi, 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu ile 22 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
6.03.2020 Gündem
Beşiktaş'ta kazaya neden olan halk otobüsü şoförü hakkında flaş gelişme
Beşiktaş'ta kazaya neden olan halk otobüsü şoförü hakkında flaş gelişme Beşiktaş’ta durağa dalarak yaptığı kazada özel halk otobüsü şoförü Necdet Karakuş hakkında savcılık, "1 kişiyi kasten öldürme, 14 kişiyi kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından 1 kez müebbet ve 210 yıla kadar hapis cezası talep etti.
4.02.2020 Gündem
Halk otobüsü durağa daldı: Yaralılar var
Halk otobüsü durağa daldı: Yaralılar var Kartal Sahilyolu Kadıköy istikametinde iki katlı halk otobüsü durağa daldı. Kazada 5 kişi yaralandı.
4.02.2020 Gündem
Çekicinin kaldırdığı araçtan düşen kadın olayı!2 kişiye  soruşturma
Çekicinin kaldırdığı araçtan düşen kadın olayı!2 kişiye soruşturma İstanbul Valiliği, "Çekici Operatörü ve Trafik Polisi hakkında soruşturma açılmış ve müfettiş talep edilmiştir. Araç çekme işlemi esnasındaki kaza tüm yönleri ile soruşturulacaktır" açıklaması yaptı.
15.01.2020 Gündem
Otobüs dehşeti öncesi şoför kamerayı böyle bozmuş!
Otobüs dehşeti öncesi şoför kamerayı böyle bozmuş! Beşiktaş’ta özel halk otobüsünün durağa dalması sonucu 1 kişinin öldüğü, 12 kişinin yaralandığı kaza öncesi şoförün kamerayı bozduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı.
11.11.2019 Gündem
Flaş ‘tapusuz sanayi’ önerisi
Flaş ‘tapusuz sanayi’ önerisi İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, “Fabrika tapusu sanayicinin ahlakını bozuyor. Sanayicinin tapusu olmasın, fabrika binaları 49 yıllığına tahsis edilsin” önerisini bazı sanayiciler desteklerken, bazıları da farklı çözümler önerdi
22.10.2019 Ekonomi
Milli Savunma Bakanlığı'ndan 'Atlas' ve 'Küre' açıklaması
Milli Savunma Bakanlığı'ndan 'Atlas' ve 'Küre' açıklaması Milli Savunma Bakanlığı Harita Genel Müdürlüğü'nce (HGM) geliştirilen 'HGM Atlas' ve 'Küre' uygulaması ile benzer uygulamalar için yurt dışına ücret ödenmemesi ve kişisel verilerin yabancı uygulamalar tarafından toplanmaması amaçlanıyor.
24.01.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 41 milyonun üzerine çıktı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 41 milyonun üzerine çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Harita Tanıtım Töreni'nde yaptığı konuşmada; "Her ülke yeni döneme isimler veriyor. Biz ise Milli Teknoloji Hamlesi ve Dijital Türkiye diyerek süreçte yerimizi alıyoruz.Bugün ülkemizde elektronik devlet kullanıcısı 41 milyonun üzerine çıkmıştır" dedi. "Bizim Suriye'de işgal derdimiz yok" diyen Erdoğan, "Bize vatan topraklarımız yeter. Suriye'de insani amaçlarla bulunan tek ülke Türkiye'dir" ifadesini kullandı.
24.01.2019 Siyaset
Son dakika... 'Kırmızı Bülten' çıkarıldı!
Son dakika... 'Kırmızı Bülten' çıkarıldı! Murat Karayılan, Cemil Bayık ve Duran Kalkan'ın da aralarında bulunduğu 12 sanık hakkında 'Kırmızı Bülten' çıkarılmasına karar verildi.
7.12.2018 Gündem
Bu geçitten her yere lazım!
Bu geçitten her yere lazım! Denizli’de bir ortaokulun önüne yapılan 3 boyutlu yaya geçidi, öğrencilerin karşıdan karşıya geçmesini daha güvenli hale getirdi.
26.09.2018 Yaşam
Samsun'da zincirleme trafik kazası
Samsun'da zincirleme trafik kazası Samsun'un Atakum ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
4.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Otobüs Durağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otobüs durağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.