Östersunds

Östersunds

Son dakika Östersunds haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Östersunds ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Östersunds haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Östersunds

haberleri sayfasında son dakika yaşanan östersunds gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 östersunds haberi bulunmuştur. Tüm östersunds haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okan Buruk 20 milyon euro'luk yıldızda ağır kaldı Chelsea araya girip bombayı patlattı
Okan Buruk 20 milyon euro'luk yıldızda ağır kaldı Chelsea araya girip bombayı patlattı 2017 yılında UEFA Avrupa Ligi 2.ön eleme turunda Östersunds'la karşı karşıya gelen ve İsveç temsilcisine elenerek büyük bir şok yaşayan Galatasaray'a Graham Potter'dan ikinci şok geldi. Okan Buruk'un transferi için gün saydığı yıldız futbolcu için Chelsea'nin araya girdiği öğrenilirken, iki kulüp arasındaki anlaşmanın hemen hemen bittiği ifade edildi.
21.11.2022 Galatasaray
Kartal haber bekliyor! Yeni Atiba...
Kartal haber bekliyor! Yeni Atiba... Yeni sezon öncesinde orta saha hattını güçlendirmek için çalışmalarda bulunan siyah-beyazlılar, İsveç Ligi ekibi Malmö’nün Komorlarlı yıldızı Fouad Bachirou’yu gündemine almıştı.
24.06.2019 Beşiktaş
Ndiaye kırmızı kart gördü! O maçta yok
Ndiaye kırmızı kart gördü! O maçta yok Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk hafta maçında Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibini 3-0 yendi.
18.09.2018 Galatasaray
G.Saray iki sezon aranın ardından Devler Ligi'nde!
G.Saray iki sezon aranın ardından Devler Ligi'nde! Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki ilk maçında yarın Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla karşılaşacak.
17.09.2018 Galatasaray
Aslan'ın rakibi galibiyete hasret
Aslan'ın rakibi galibiyete hasret Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) üçüncü haftasında oynanan maçta Schalke 04, deplasmanda Mönchengladbach'a 2-1 mağlup oldu.
15.09.2018 Galatasaray
"Birbirlerinin maçlarına en çok giden taraftar..."
"Birbirlerinin maçlarına en çok giden taraftar..." Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, yeni sezon öncesi passolig sistemi hakkında taraftarların merak ettiği sorulara yanıt verdi.
8.08.2018 Süper Lig
Dünya Kupası'na günler kala İran'a Trump şoku!
Dünya Kupası'na günler kala İran'a Trump şoku! ABD Başkanı Donald Trump, İran'a yönelik yaptırımları ağırlaştırmıştı. Alınan yeni kararlar sonrası Avrupa şirketlerine de uyarıda bulunmuş ve İran'a yapılan ticaretin durdurulması talep edilmişti.
12.06.2018 Arşiv
Graham Potter Östersunds'tan ayrıldı
Graham Potter Östersunds'tan ayrıldı Geride kalan 2017-2018 sezonunda UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Galatasaray'ı eleyerek gruplara kalan ve bu aşamayı da başarılı bir şekilde geçiren İsveç Birinci Lig ekibi Östersunds ile teknik direktör Graham Potter'in yolları ayrıldı.
4.06.2018 Futbol
Cenk Ergün açıkladı! Şampiyon kadro böyle kuruldu...
Cenk Ergün açıkladı! Şampiyon kadro böyle kuruldu... Galatasaray'ın şampiyon kadrosunu kuran eski sportif direktör Cenk Ergün, transfer döneminin bilinmeyenlerini anlattı.
23.05.2018 Galatasaray
2 hoca 2 yönetim 1 şampiyon!
2 hoca 2 yönetim 1 şampiyon! G.Saray 21. zaferine ulaşırken bu sezon yaşananlar filmlere konu olacak nitelikteydi.
21.05.2018 Galatasaray
CANLI! Atletico Madrid - Arsenal
CANLI! Atletico Madrid - Arsenal İspanyol temsilcisi Atletico Madrid, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı İngiltere'nin Arsenal takımını Metropolitano Stadı'nda ağırlıyor.
3.05.2018 UEFA Avrupa Ligi
Maicon'la ilgili şoke eden gerçek! Sao Paulo...
Maicon'la ilgili şoke eden gerçek! Sao Paulo... Galatasaray'ın eleştirilen ismi Maicon'un bir yılda tam 61 maçta forma giydiği ortaya çıktı.
24.04.2018 Galatasaray
Galatasaray'ın elenmesi bile bile lades!
Galatasaray'ın elenmesi bile bile lades! Galatasaray’ın sezon başında Avrupa’ya vedasında forma giyen 8 futbolcu, kupa yarı final rövanşında da sahadaydı. Yedek kulübesindeki futbolcuların kalitesi ve performansı uzun zamandır tartışma konusu olan Cimbom, finale bir adım kala yaptığı rotasyonla bile bile lades oldu.
20.04.2018 Galatasaray
Ayhan Akman'dan bomba itiraflar!
Ayhan Akman'dan bomba itiraflar! Galatasaray'da sezonunda ilk yarısında yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Ayhan Akman, önemli açıklamalar yaptı.
24.03.2018 Galatasaray
Galatasaray'ın zararı 81 milyon euro!
Galatasaray'ın zararı 81 milyon euro! Galatasaray, Süper Lig de 50 puanla lider durumda bulunurken Football Benchmark, adlı bir araştırma sitesi önemli bir veriye ulaştı.
7.03.2018 Galatasaray
Mesut Özil'e şok! Kadro dışı kalınca...
Mesut Özil'e şok! Kadro dışı kalınca... Mesut Özil, hastalığı nedeniyle Östersunds maçı kadrosundan çıkarıldı. Arsenal taraftarları ise Türk asıllı Alman yıldızın hastalığına inanmazken, Mesut'u teknik direktör Arsene Wenger'e yalan söylemekle suçladı.
22.02.2018 UEFA Avrupa Ligi
İngiliz hocadan taraftara büyük övgü
İngiliz hocadan taraftara büyük övgü Östersunds'un başında harikalar yaratan Graham Potter, İngiliz basınına verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.
12.02.2018 Galatasaray
Tarihi fırsat
Tarihi fırsat G.Saray'da daralan kadroyla birlikte unutulan isimlere gün doğdu.
6.02.2018 Galatasaray
600 binlik Sinan atıyor 3.3 milyonluk Belhanda bakıyor
600 binlik Sinan atıyor 3.3 milyonluk Belhanda bakıyor 600 bin euro’ya oynayan Sinan Gümüş, 12 maçta 5 gol, 4 asiste ulaştı. Sinan’ın 5.5 katı kazanan Belhanda, 20 maçta 2 gol atabildi. 7 asisti var.
3.02.2018 Galatasaray
''Eğer biraz onurları varsa istifa ederler''
''Eğer biraz onurları varsa istifa ederler'' Galatasaray eski medya direktörü İskender Baydar, Galatasaray'ın Fatih Terim’le anlaşmanın ardından çok konuşulacak tweet'ler attı.
22.12.2017 Galatasaray
UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 tur kuraları çekildi
UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 tur kuraları çekildi UEFA Avrupa Ligi’nde Son 32 Turu kuraları çekildi.
11.12.2017 UEFA Avrupa Ligi
Östersunds'u uçuran kadın Karin Wahlen!
Östersunds'u uçuran kadın Karin Wahlen! Galatasaray’ı eleyerek adını duyuran İsveç takımının Kültür Antrenörü Karin Wahlen, sırlarını anlattı. Wahlen, “Kültürel aktiviteler kendilerini iyi ifade etmelerini ve cesur davranmasını sağladı” dedi
9.12.2017 Galatasaray
Çakar'dan çarpıcı derbi yorumu
Çakar'dan çarpıcı derbi yorumu Spor yazarı ve eski FIFA kokartlı hakem Ahmet Çakar, 10 Numara Muhabbet kanalına Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.
1.12.2017 Galatasaray
Igor Tudor'an Ayhan Akman isyanı!
Igor Tudor'an Ayhan Akman isyanı! Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, 2 - 0 kazandıkları Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasının ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Hırvat teknik direktör, "Yalan haber yazan basın mensuplarına göre, bugün 1,5 puan kazandık. Başakşehir'e karşı kazansaydık 3 puan kazanacaktık" diye konuştu.
25.11.2017 Futbol
G.Saray'da isyan! Soyunma odası karıştı
G.Saray'da isyan! Soyunma odası karıştı 5-1’lik Başakşehir hezimetiyle Galatasaray'da soyunma odası karıştı. Tudor’un çift forvetli taktiğine takım içinden sert sesler yükseldi Hırvat hocanın işi iyice zorlaştı...
21.11.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Östersunds ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki östersunds haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.