Osman Müftüoğlu

Osman Müftüoğlu

Son dakika Osman Müftüoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Osman Müftüoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Osman Müftüoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Osman Müftüoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan osman müftüoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 osman müftüoğlu haberi bulunmuştur. Tüm osman müftüoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gençlere vergisiz cep telefonu projesi ne zaman gelecek? Bakan Uraloğlu’ndan açıklama geldi
Gençlere vergisiz cep telefonu projesi ne zaman gelecek? Bakan Uraloğlu’ndan açıklama geldi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayında vergisiz cep telefonu konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
15.09.2023 Ekonomi
'Denizin prensi' lüfer tezgahlara düştü! Kilosu 600 lira
'Denizin prensi' lüfer tezgahlara düştü! Kilosu 600 lira Çanakkale'de, 1 Eylül'de av sezonunun başlamasıyla birlikte bolluk yaşanırken, balık tezgahlarında fiyatlar da düştü. Ayrıca 'Denizin prensi' olarak bilinen lüfer, tezgahtaki yerini aldı. Balıkhane esnafı Hasan Doğuş Tunç, "Lüfer, 2-3 gündür tezgahlarda görülmeye başladı. Lüferin fiyatı 500 ile 600 lira aralığında değişiyor. İlk gelen haberler ilerleyen günlerde lüferin bol olacağını gösteriyor" dedi.
15.09.2023 Yaşam
Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nun önerdiği şifa baharat! Unutkanlık problemi yaşayanlar, 1 kaşık bile yetiyor!
Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nun önerdiği şifa baharat! Unutkanlık problemi yaşayanlar, 1 kaşık bile yetiyor! Prof. Dr. Osman Müftüoğlu özellikle beyin olmak üzere sağlık açısında çok faydalı üç baharatı açıkladı. Gündelik hayat sıkıntısı, iş stresi, düzensiz ve sağlıksız beslenme, az uyuma, uzun süre ekran başında çalışmak gibi etkenlerin beraberinde getirdiği unutkanlık sorununa bitkisel yollu çözüm Müftüoğlu’ndan geldi. Bu baharatlar, unutkanlık sorununa iyi geliyor.
15.09.2023 Sağlık
Salgın ne zaman bitecek? Tarih verdi
Salgın ne zaman bitecek? Tarih verdi Korana virüs salgını ne zaman bitecek? Milyonlarca vatandaş tarafında merak edilen soru cevabını buldu. Uzmanlar 2022 yılında koronavirüs pandemisinin bitebileceği işaretini verdi.
15.01.2022 Yaşam
Kanser teşhisinde ezberler bozuluyor! Kan testi...
Kanser teşhisinde ezberler bozuluyor! Kan testi... Dünyanın en önemli sağlık merkezlerinden biri kabul edilen, sadece teşhis ve tedavideki başarılarıyla değil, sağlık alanındaki araştırmalarıyla da ünlenen Mayo Clinic’ten yapılan yeni bir açıklamada “yeni, güvenli ve aynı anda 50 ayrı kanseri tarayıp teşhis edebilen mükemmel bir kanser tarama testinin yakında hizmete gireceği” açıklandı.
6.11.2021 Sağlık
COVID-19’un ilacı bulundu mu? Molnupiravir Delta varyantında etkili mi?
COVID-19’un ilacı bulundu mu? Molnupiravir Delta varyantında etkili mi? MERCK ilaç firmasının biyoteknoloji araştırmacısı Ridgeback Biotherapeutics ile birlikte geliştirdiği Molnupiravir çalışmasının ilk sonuçları firma yetkilileri tarafından birkaç gün önce kamuoyuyla paylaşıldı. Uzun süredir üzerinde çalışılan Molnupiravir isimli ilaç eğer son aşama sayılan “FDA onayı” sürecini de başarıyla geçebilirse COVID-19 tedavisi için önemli seçeneklerden biri olabilecek. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, Molnupiravir'e dair tüm bilinenleri Hürriyet'teki köşesine taşıdı. İşte Molnupiravir'e hakkında merak edilenler...
3.10.2021 Sağlık
Biontech aşısı inaktif (canlı) aşı mı, mRNA mı? mRNA aşısı uzun vadede ne olur, güvenli mi, mRNA aşısının farkı ne?
Biontech aşısı inaktif (canlı) aşı mı, mRNA mı? mRNA aşısı uzun vadede ne olur, güvenli mi, mRNA aşısının farkı ne? 120 milyon doz BioNTech aşısının ilk sevkiyatını taşıyan uçak Türkiye'ye geldi. Bugüne kadar 6,1 milyon doz BioNTech aşısı gelmişti. Haziranda buna ek olarak 30 milyon doz aşı gelecek. 15 Haziran’a kadar 14,2 milyon doz BioNTech aşısının getirileceğini, geçen hafta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, BioNTech Kurucusu Uğur Şahin’in de katıldığı Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklamıştı. Öte yandan BioNTech aşısında kullanılan mRNA teknolojisinin yeni olması uzun vadede bir sorun açıp açmayacağının sorgulanmasına neden oluyor ve Biontech’e karşı mesafeli duyuruyordu. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, Hürriyet gazetesindeki yazısında mRNA aşılarıyla ilgili bilinmesi gerekenleri paylaştı. Biontech aşısının etkisi yüzde kaç? Biontech aşısı canlı mı, mrna mı? mRNA aşısı uzun vadede ne olur, mRNA aşısının farkı ne?
27.05.2021 Gündem
Tam kapanma mı olacak? Ramazan Bayramı'nda yasak var mı 2021? 21 günlük tam kapanma iddiası!
Tam kapanma mı olacak? Ramazan Bayramı'nda yasak var mı 2021? 21 günlük tam kapanma iddiası! Koronavirüs vakalarındaki artış hızı endişe yaratıyor. 25 Mart koronavirüs tablosuna göre, Türkiye'de son 24 saatte 222 bin 753 Kovid-19 testi yapıldı, 28 bin 731 kişinin testi pozitif çıktı, 157 kişi hayatını kaybetti. Uzmanlar tam kapanma çağrısı yaparken, Ramazan'da ülke genelinde tam kapanmaya gidileceği iddia edildi. Öte yandan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kurallara mutlaka uyulması gerektiğinin altını çizerek, “Eğer bir daha kapanırsak hem esnafın hem de vatandaşın işi zorlaşır. Gevşemeden mesafe, hijyen ve maske kuralına dikkat edilmeli.” uyarısını yineledi. İddiaların ardından 21 gün sokağa çıkma yasağı mı ilan edilecek? 21 gün tam kapanma mı geliyor? Ramazan’da tam kapanma olacak mı? Sorularına yanıt aranamaya başlandı.
27.03.2021 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Cuma 21.00 ile pazartesi 05.00 arası yasak...
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Cuma 21.00 ile pazartesi 05.00 arası yasak... Hafta sonu sokağa çıkma yasağıyla ilgili önemli bir açıklama geldi. Cuma 21.00 ile pazartesi 05.00 arası sokağa çıkma yasağı tekrar gelebilir. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, hafta sonu sokağa çıkma yasağıyla ilgili, "Kapanalım çünkü rakamlar bizi buna zorluyor. Hafta sonları yeniden kapanalım çünkü bunu eğer şimdi yapmazsak sonrasında daha kötü, ağır, bunaltıcı, can yakıcı kısıtlamalarla karşılaşmamız vazgeçilmez olabilir." ifadelerini kullandı.
25.03.2021 Gündem
Temizlik Benim İşim bugün yok mu, bitti mi? Temizlik Benim İşim final mi yaptı?
Temizlik Benim İşim bugün yok mu, bitti mi? Temizlik Benim İşim final mi yaptı? Ekranların sevilen simalarından Kadir Ezildi'nin sunduğu Temizlik Benim İşim programı yayın saatinde ekranlarda olmaması izleyici tarafından merak ediliyor. Programın takipçileri 'Temizlik Benim İşim bitti mi? Temizlik Benim İşim niye yok?" sorularını araştırıyor. Peki, Temizlik Benim İşim final mi yaptı? Temizlik Benim İşim niye yok? Temizlik Benim İşim neden yok? Temizlik Benim İşim bugün yok mu, bitti mi? İşte 10 Mart 2021 Salı FOX yayın akışı!
10.03.2021 Gündem
Temizlik Benim İşim neden yok? Fox TV yayın akışında Temizlik Benim İşim bugün var mı?
Temizlik Benim İşim neden yok? Fox TV yayın akışında Temizlik Benim İşim bugün var mı? Temizlik Benim İşim programının yeni bölümünü bekleyenler saatinde yayımlanmayan program hakkında araştırma yapamaya başladı. Temizlik Benim İşim bugün yok mu sorusu, Temizlik Benim İşim neden yok sorularına yanıt arayarak 4 Mart Fox TV yayın akışını kontrol ediyor.
4.03.2021 Gündem
Sağlık Bakanı Koca açıkladı! Önlemler ne zaman gevşer?
Sağlık Bakanı Koca açıkladı! Önlemler ne zaman gevşer? Hürriyet Gazetesi yazarı Osman Müftüoğlu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı aşı muhabbetini köşesine taşıdı.
17.02.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağıyla ilgili flaş açıklama! 'Mümkün değil'
Sokağa çıkma yasağıyla ilgili flaş açıklama! 'Mümkün değil' 'Sokağa çıkma yasağının ne zaman bitecek?' sorusunun cevabı vatandaş tarafından merak edilmeye devam ediyor. Konuyla ilgili uzmanlar, 5-7 bin arasında gelip giden vaka sayılarıyla değil değil tamamen normalleşmek, kademeli normalleşmenin bile mümkün olmayacağını söyledi. Uzmanlar vaka sayılarının düşmesi halinde alınan tedbirlerin gevşetileceğini ifade etti.
28.01.2021 Gündem
Pfizer korona aşının yan etkileri neler? Pfizer Biontech aşı içeriği…
Pfizer korona aşının yan etkileri neler? Pfizer Biontech aşı içeriği… Pfizer korona aşının yan etkileri neler İngiltere'de Pfizer ile BioNTech'in geliştirdiği koronavirüs aşısı BNT162b2'nin kullanım kılavuzu açıklandı. Prospektüste, aşının gebeliğe, alerjisi olan ve yakın zamanda çok sahibi olmak isteyenlere etkisiyle ilgili pozitif veya negatif bir değerlendirme yapılamadığından, herhangi bir uyarı yer almadı.
16.12.2020 Gündem
Vaka sayılarından sonra merak ediliyor! Hafta içi sokağa çıkma yasağı olacak mı? Sokağa çıkma kısıtlaması önerisi!
Vaka sayılarından sonra merak ediliyor! Hafta içi sokağa çıkma yasağı olacak mı? Sokağa çıkma kısıtlaması önerisi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün gerçekleştirilen Bilim Kurulu Toplantısı yaptığı açıklamada semptomları hafif olan hastalarla birlikte son 24 saatte 28 bin 351 yeni vaka sayısı olduğunu belirtmesi üzerine, sokağa çıkma kısıtlaması yeniden gündeme geldi. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu da yasakların hafta sonu ve hafta içini kapsayacak şekilde genişlemesi gerektiğini savundu.
26.11.2020 Gündem
CoronaVac Çin aşısı ne zaman gelecek? Çin aşısı ücretsiz mi?
CoronaVac Çin aşısı ne zaman gelecek? Çin aşısı ücretsiz mi? Türkiye'de faz-3 çalışmalarına başlanan Çin menşeli yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı CoronaVac, sağlık çalışanlarından sonra gönüllü vatandaşlar üzerinde de uygulanıyor. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca 10 milyon doz aşının yola çıktığının söyledi. Peki, CoronaVac Çin aşısı ne zaman gelecek? Çin aşısı ücretsiz mi? Çin aşısı başarı oranı nedir? İşte Çin aşısı CoronaVac ile ilgili detaylar...
27.11.2020 Gündem
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan koronavirüs aşısıyla ilgili flaş açıklama!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan koronavirüs aşısıyla ilgili flaş açıklama! Merakla beklenen koronavirüs aşısında, Çinli ilaç firması 'Sinovac'ın aşısında son durum ne? Aşılar ücretli mi, ücretsiz mi olacak? İlerleyen dönemde aşılar eczanelerde bulunacak mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hürriyet yazarı Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'na koronavirüs aşısıyla ilgili önemli bilgiler verdi: Çoktan yola çıktı...
23.11.2020 Gündem
Koronavirüs aşısı yaptıran virüs bulaştırır mı?
Koronavirüs aşısı yaptıran virüs bulaştırır mı? Osman Müftüoğlu, tüm dünyanın dört gözle beklediği korona aşılarıyla ilgili merak edilen her şeyi yanıtladı. İşte 8 kritik soruya Osman Hoca’nın yanıtları.
22.11.2020 Gündem
Müjdeyi Bakan Koca verdi! Aralıkta geliyor
Müjdeyi Bakan Koca verdi! Aralıkta geliyor Milyonlarca kişinin gözü kulağı Bakan Koca'dan gelecek haberlerde. Corona virüs vakaları ile ilgili son durum hakkında Bilim Kurulu toplantıları sonrası, düzenli olarak bilgi veren Koca merakla beklenen aşı ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Koca tüm dünyanın beklediği corona virüs aşısının aralık ayında Türkiye'ye geleceğini duyurdu. 5 milyon doz Çin kökenli koronavirüs aşısı aralıkta devreye girecek. Arkasından da 5’er milyon dozluk yeni uygulamaların başlayacağı anlaşılıyor.
25.10.2020 Gündem
Corona virüs kellere daha kolay bulaşıyor!
Corona virüs kellere daha kolay bulaşıyor! Birçok ülkede yapılan araştırmalar sonucu kel erkeklerin corona virüse daha kolay yakalandığı ve atlatma sürecinin daha ağır geçtiği ortaya çıktı.
8.06.2020 Sağlık
Test sayısı neden düştü? 'Corona test protokolleri bir an önce değiştirilmeli'
Test sayısı neden düştü? 'Corona test protokolleri bir an önce değiştirilmeli' Corona virüs vakalarında görülen düşüş sonrası tüm Türkiye'de iyimser bir hava esiyor. Normalleşme adımları ise haziran itibarıyla artacak ve insanlar yavaş yavaş 'yeni noral'e uyum sağlayacak. Fakat son günlerde yapılan test sayısındaki azalma ise ise düşündürücü.
31.05.2020 Gündem
Bakan Koca'nın başarısının sırrını açıkladı
Bakan Koca'nın başarısının sırrını açıkladı Corona virüsle mücadele sürecinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vatandaşlardan tam not aldı. Enerjisiyle vatandaşa güven veren Koca'nın sırrı merak konusu oldu.
23.05.2020 Yaşam
İyi haber... Aşıya gerek kalmadı! Antikor üretildi
İyi haber... Aşıya gerek kalmadı! Antikor üretildi Corona virüs salgını sonrası herkes virüs aşısının ne zaman bulunacağını merak ediyor. Çünkü uzmanlar tam olarak bir normalleşmenin yaşanabilmesi için aşının bulunması gerektiğini söylüyor. Fakat sevindiren bir başka haber geldi. Yüzde yüz etkili yapay antikor yolda...
17.05.2020 Gündem
Corona virüsü ile ilgili rahatlatan haber
Corona virüsü ile ilgili rahatlatan haber Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsle ilgili iki iyi haber geldi. Türkiye'deki corona vakalarında düşüş yaşandı. Virüs ile ilgili yapılan bir araştırmada ise sıcağın virüsün etkisini azalttığıyla ilgili bilgiler verildi.
11.05.2020 Corona Virüsü
Sağlık Bakanı Koca'dan 3 iyi haber
Sağlık Bakanı Koca'dan 3 iyi haber Osman Müftüoğlu, dün akşam Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin detaylarını Hürriyet'teki köşesine taşıdı. İşte o yazı...
5.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Osman Müftüoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki osman müftüoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.