Osman Kaymak

Osman Kaymak

Son dakika osman kaymak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan osman kaymak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını osman kaymak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Osman Kaymak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan osman kaymak gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 osman kaymak haberi bulunmuştur. Tüm osman kaymak haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Osman Kaymak kimdir? Yeni Isparta Valisi Osman Kaymak…
Osman Kaymak kimdir? Yeni Isparta Valisi Osman Kaymak… Kovid 19'a yakalanan Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu geçici olarak görevden alındı. Seymenoğlu'nun yerine Merkez Valisi Osman Kaymak görevlendirildi. Peki, Yeni Isparta Valisi Osman Kaymak kimdir?
7.02.2022 Gündem
Ömer Seymenoğlu kimdir? Isparta valisi görevden alındı mı, neden?
Ömer Seymenoğlu kimdir? Isparta valisi görevden alındı mı, neden? Isparta valisi Ömer Seymenoğlu görevden alındı mı? 3 gün elektrikler kesilen Isparta'nın valisi Ömer Seymenoğlu’nu görevden alındı. Peki, Ömer Seymenoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
7.02.2022 Gündem
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu geçici olarak görevden alındı
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu geçici olarak görevden alındı Covid 19'a yakalanan Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu geçici olarak görevden alındı. Seymenoğlu'nun yerine Merkez Valisi Osman Kaymak görevlendirildi.
7.02.2022 Siyaset
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
Valiler kararnamesinin şifreleri! Eşleriyle gündeme gelmişlerdi...
Valiler kararnamesinin şifreleri! Eşleriyle gündeme gelmişlerdi... Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan valiler kararnamesiyle 41 ilin valisi değişirken, 17 vali de merkeze alındı.
11.06.2020 Gündem
Valiler kararnamesi Haziran 2020 -  Yeni valiler kararnamesi 2020’e göre il il yer değiştiren valiler
Valiler kararnamesi Haziran 2020 - Yeni valiler kararnamesi 2020’e göre il il yer değiştiren valiler Valiler Kararnamesi yayımladı, 41 ilin valisi değişti. VALİLER Kararnamesi 2020, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'nün bugünkü sayısında yer alan Valiller Kararnamesi ile Muğla Valisi Esengül Civelek Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı'na atanırken toplam 41 ilin valisi değişti. 17 ilin valisi Mülkiye Başmüfettişi oldu, 23 ilin valisi yeni illere atandı. 8 ilçenin kaymakamı da çeşitli illere vali olarak atandı. Valiler Kararnamesi 2020 hakkındaki detaylar...
10.06.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok ilin valisi değişti
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok ilin valisi değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre birçok ilin valisi değişti. Kararnameye göre; İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Eskişehir Valisi olurken; Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de İzmir Valisi oldu. Muğla Valisi Esengül Civelek ise Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak atandı. Sağlık çalışanlarıyla ilgili sözleri gündeme gelen Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş da merkeze çekilen valiler arasında yer aldı.
10.06.2020 Gündem
Şehit binbaşının kanı yerde kalmadı! Haberi alır almaz bunu yaptı
Şehit binbaşının kanı yerde kalmadı! Haberi alır almaz bunu yaptı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Samsunlu Jandarma Şehit Binbaşı Zafer Akkuş'u (48) şehit eden 'Kendal' kod adlı Veysel Altun'un öldürüldüğünü duyurması üzerine şehit babası emekli astsubay Rüştü Akkuş (75), üniformasını giyerek, Bugün benim bayramımımdır. Bu güzel haberin ardından kendimi bir kuş gibi hissettim, mutlu oldum. Oğlumla birlikte kendimi cennette hissettim dedi.
31.05.2020 Gündem
Şehit polis memuru Atakan Arslan'ın cenazesi Diyarbakır'dan Samsun'a  getirildi
Şehit polis memuru Atakan Arslan'ın cenazesi Diyarbakır'dan Samsun'a getirildi Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Atakan Arslan'ın naaşı memleketi Samsun'a getirildi.
30.05.2020 Gündem
Anıtkabir'de 19 Mayıs töreni düzenlendi
Anıtkabir'de 19 Mayıs töreni düzenlendi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, yeni tip corona virüs önlemleri çerçevesinde düzenlenen törenlerle kutlanıyor.
19.05.2020 Gündem
Şehit Uzman Onbaşı Eyüp Gülaştı'ya yeğeninden asker selamı ile veda
Şehit Uzman Onbaşı Eyüp Gülaştı'ya yeğeninden asker selamı ile veda Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik saldırısında şehit olan Uzman Onbaşı Eyüp Gülaştı (23) memleketi Samsun'un Çarşamba ilçesinde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Şehit yeğeni Turgay Can Ergün (5) asker kıyafeti giyip dayısının tabutu başında asker selamı verdi. Küçük çocuğun “Şehit yeğeniyim ben. Dayımı görmeye gidiyoruz. Vatan sağ olsun” sözleri yürekleri dağladı. Rahatsızlanan şehit annesi Nuray Gülaştı’nın hastaneye kaldırıldığı belirtildi.
1.03.2020 Gündem
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı!
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı! İdlib'deki hain saldırıda 33 askerimiz şehit oldu. Şehit askerlerimiz memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı. Törenlere binlerce kişi katıldı. Şehit Uzman Onbaşı Emre Baysal için Pendik'te bulunan 15 Temmuz Şehitler Camii'nde tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Törende konuşan Erdoğan "Şehitler Tepesi boş kalmayacak" dedi.
29.02.2020 Yaşam
Kahramanmaraş ve Samsun'a şehit ateşi düştü
Kahramanmaraş ve Samsun'a şehit ateşi düştü SURİYE'nin İdlib şehrinde rejim güçlerinin hava saldırında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Soner Enes Baykuş'un (24) baba ocağına ateş düştü.
26.02.2020 Gündem
Samsun Valisi uyardı: Irmak çevresinden uzak durun
Samsun Valisi uyardı: Irmak çevresinden uzak durun Samsun'un Terme ve Salıpazarı ilçelerinde sel etkili oldu. 2 kişinin hayatını kaybettiği selle ilgili bilgi veren Samsun Valisi Osman Kaymak, risk sona erene kadar vatandaşların ırmak çevresinden uzak durması uyarısında bulundu. Kaymak, Terme ve Salıpazarı ilçelerinde etkili olan sağanak ve sel ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Terme ilçesinde 82 mahalleden kırsaldaki 11'inde hasar oluştuğunu belirtti. Belediye ekipleri anonslarla vatandaşları ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyardı.
24.08.2019 Gündem
Şehit Binbaşı Zafer Akkuş son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Binbaşı Zafer Akkuş son yolculuğuna uğurlandı Bitlis'te, korucu aracıyla üs bölgesine intikal ederken PKK terör örgütü tarafından önceden yerleştirilmiş el yapımı patlayıcının (EYP) infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Merkez İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Zafer Akkuş, memleketi Samsun'da son yolculuğuna uğurlandı.
20.07.2019 Gündem
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
Milli Mücadele'nin 100. yılı
Milli Mücadele'nin 100. yılı Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlatmak için 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 100. yılı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenleri Samsun'da başladı.
19.05.2019 Gündem
MHP lideri Bahçeli 19 Mayıs törenine katılacak!
MHP lideri Bahçeli 19 Mayıs törenine katılacak! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, 19 Mayıs'ta Samsun'da düzenlenecek törene katılacağı açıklandı.
17.05.2019 Siyaset
100. yıl anısına denize "1919" yazıldı
100. yıl anısına denize "1919" yazıldı Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Samsun Yelken Kulübünce, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 100'üncü yılı dolayısıyla Karadeniz'e, dubalarla, üzerinde Atatürk'ün resmi ve Türk bayrakları bulunan "1919" yazıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
"Hukuk fakültesini bitirenlere baraj sınavı geliyor"
"Hukuk fakültesini bitirenlere baraj sınavı geliyor" TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, "Yıllardır avukatlık sınavı peşindeydik. Avukatlık sınavı olmayacak ama başka bir şey olacak. Hukuk fakültesini bitirenlerden avukat, hakim, savcı veya noter adaylığına başvuracak olanların, bu mesleklere girişte aşmaları gereken bir baraj sınavı geliyor" dedi.
27.03.2019 Çalışma Hayatı
Karadeniz 5. Kitap Fuarı başladı!
Karadeniz 5. Kitap Fuarı başladı! Karadeniz'in en önemli kitap fuarı başladı. 220 yayınevinin katıldığı fuarda, panel, söyleşi ve atölye çalışmalarından oluşan 70 etkinlik gerçekleştirilecek.
16.02.2019 Kültür Sanat
Büyük sürpriz! Cumhurbaşkanı Erdoğan ailesinden istedi
Büyük sürpriz! Cumhurbaşkanı Erdoğan ailesinden istedi Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da doktor olarak görev yapan İbrahim Hakkı Karakuş için telefonda kız istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, telefonda istediği Seçil Usul ile Karakuş'un nişanı, Vali Osman Kaymak ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.
19.01.2019 Gündem
Kurtarılan Ukraynalı mürettebattan Türkiye'ye teşekkür!
Kurtarılan Ukraynalı mürettebattan Türkiye'ye teşekkür! Samsun açıklarında 7 Ocak'ta batan "8841644 IMO" numaralı "Volga-Balt 214" adlı Panama bandıralı kuru yük gemisinin kurtarılan Ukraynalı mürettebatı, kendilerine yardımcı olan ekiplere teşekkür etti
10.01.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Osman Kaymak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki osman kaymak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.