Ramazan'ın ilk günü baş ağrısı neden olur? Oruçluyken baş ağrısı çekmemek için sahurda neler yenmeli?
Ramazan'ın ilk günü baş ağrısı neden olur? Oruçluyken baş ağrısı çekmemek için sahurda neler yenmeli? 2023 Ramazan ayına sayılı günler kaldı. 23 Mart 2023 Perşembe günü ilk oruç tutulacak. Diyanet'in Ramazan imsakiyesini paylaşmasıyla birlikte kaç saat oruçlu kalacağımız da belli oldu. Özellikle Ramazan'ın ilk günü oruçluyken çekilen baş ağrısı vatandaşların şikayet ettiği konuların başında geliyor. Peki oruçluyken baş ağrısı nasıl geçer? İlk sahurda nelere dikkat etmeliyiz?
23.03.2023 Gündem
Orucun ilk günü baş ağrısı çekmemek için 3 altın öneri! Her sahurda bunları mutlaka yapın!
Orucun ilk günü baş ağrısı çekmemek için 3 altın öneri! Her sahurda bunları mutlaka yapın! Orucun ilk günü baş ağrısı her Ramazan ayı öncesi vatandaşların şikayet ettiğin konuların başında gelmektedir. Mübarek on bir ayın sultanı Ramazan 23 Mart Perşembe günü başlıyor. Yarın gece kalkacağımız ilk sahurla birlikte mukaddes günler başlıyor. Oruç ibadetini yerine getirecek müslümanlar ise ilk gün baş ağrısı çekmemenin yollarını araştırmaya başladı.
23.03.2023 Gündem
Oruçluyken baş ağrısı neden olur? Ramazanda baş ağrısı nasıl geçer?
Oruçluyken baş ağrısı neden olur? Ramazanda baş ağrısı nasıl geçer? Ramazan ayı, oruç tutan kişiler için uzun bir açlık süresidir. Bu süreç, pek çok kişi için uzun bir süreci ifade ederken, uzun saatlere varan açlık nedeniyle vücut dengesini de etkileyen bir zaman dilimidr. Ramazan ayında oruç tutan kişilerin yaygın olarak yaşadığı sorunların başşında da baş ağrısı gelmektedir. Hem açlık ile mücadele eden hem de uzun süre aç ve susuz kalanlar baş ağrısını yoğun olarak hissedebilir. Peki, Oruçluyken baş ağrısı neden olur? Ramazanda baş ağrısı nasıl geçer? İşte detaylar…
2.04.2022 Ramazan