EBA kurs sistemine başvurular bugün sona erecek!
EBA kurs sistemine başvurular bugün sona erecek! Milli Eğitim Bakanlığı çalışma takvimine göre EBA kurs programı başvuruları 22 eylülde başladı. 27 eylülde sona erecek EBA kurs programı başvuruları, ilköğretim ve orta öğretim öğrencilerince yapılabilecek. Öğrenciler yeni eğitim yılı boyunca EBA kurs programı hizmetlerinden 3 dönem halinde yararlanabilecek.
27.09.2016 Eğitim
KPSS başvuruları ne zaman sona erecek?
KPSS başvuruları ne zaman sona erecek? KPSS orta öğretim ön lisans başvuruları ne zaman sona erecek. Adaylar tarafından oldukça merak edilen KPSS orta öğretim ön lisans başvurularının tüm detaylarını sizler için derledik. İşte KPSS orta öğretim ön lisans sınavı hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları...
19.08.2016 Eğitim
Tarih Vakfı’ndan orta öğretimde tarih eğitimine destek
Tarih Vakfı’ndan orta öğretimde tarih eğitimine destek Tarih Vakfı, bir süredir orta öğretim kurumlarında verilen tarih derslerine katkı sağlamak amacıyla yürüttüğü projelerine bir yenisini daha ekledi ve öğretmen ve öğrencileri destekleyecek Uygarlıklar Tarihi ve 20. Yüzyıl Dünya ve Türkiye Tarihi kitaplarını aynı anda yayına hazırladı.
24.09.2014 Eğitim
Öğrencilerin kılık ve kıyafetlerine dair yönetmelikte yapılan  değişiklik
Öğrencilerin kılık ve kıyafetlerine dair yönetmelikte yapılan değişiklik CHP Genel Sekreteri Tekin: "Milli eğitimde özellikle orta öğretimde yerleştirme aşamasından başlayarak yaşanan çeşitli sorunlar ortada iken, kılık kıyafetle ilgili böyle bir karar almak, hükumetin eğitimden ne kadar bihaber ve uzak olduğunu gösteriyor"
23.09.2014 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri