Örnek

Örnek

Son dakika örnek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan örnek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını örnek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Örnek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan örnek gelişmeleri de dahil olmak üzere 22.500 örnek haberi bulunmuştur. Tüm örnek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beyaz eşya sektöründe iç satışlar yüzde 28 arttı
Beyaz eşya sektöründe iç satışlar yüzde 28 arttı Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD), 2024 yılı ilk çeyreğinde beyaz eşya sektöründe iç satışların yüzde 28 artış kaydettiğini açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Yüce Divan Salonu'nda 62'nci kuruluş yıl dönümü törenine katıldı. AYM Başkanı Kadir Özkaya, yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç olduğunu vurguladı.
25.04.2024 Gündem
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı!
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı! Türkiye Beyaz Eşya Sanayiciler Derneği (TÜRKBESD) Başkanı Gökhan Sığın, 2024 yılı ilk çeyreğinin değerlendirmesini yapmak için basın toplantısı düzenlendi. Beyaz eşya fiyatlarında da artış olacağını vurgulayan Sığın, "Enflasyon hala yüksek. Türk parasının değer kaybı da, kuru da takip ediyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttı
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ilk çilek hasadı yapıldı. Tarladan pazara inen çileğin üretiminin az olması nedeniyle kilogramı 150 TL'den satılmaya başladı.
24.04.2024 Ekonomi
Ankaragücü - Beşiktaş maçında şok sakatlık! Aşil tendonu koptu
Ankaragücü - Beşiktaş maçında şok sakatlık! Aşil tendonu koptu Ankaragücü, Türkiye Kupası Yarı Final maçında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Kritik maçın 81. dakikasında Başkent ekibinin yıldız futbolcusu Olimpiu Morutan, talihsiz bir sakatlık yaşadı. Rumen futbolcu, sahayı sedyeyle terk etmek zorunda kaldı. Başkent ekibi, gece yarısı Morutan'ın son durumunu açıkladı.
24.04.2024 Beşiktaş
Milli Savunma Bakanı Güler, TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi!
Milli Savunma Bakanı Güler, TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi! Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' dolayısıyla 'Vatan Marşı'nı seslendiren TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi.
23.04.2024 Gündem
İhsan Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? İhsan Etmek Ne Demek?
İhsan Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? İhsan Etmek Ne Demek? Günlük dil içerisinde yer alan sözcükleri duydukça insanların merakı artar. Bu kelimeler içerisinde ihsan sözcüğünü duymakta mümkündür. Genellikle isim olarak bilinen bu sözcük sahip olduğu anlamla da dikkat çeker. Ayrıca bu sözcüğün tek bir anlamı olmadığını bilmekte önemlidir. Çünkü sözcüğün birden çok anlamını görmek mümkündür. İhsan sözcüğü için iyilik etme ve bağışlama anlamları sıkça ifade edilir. 
22.04.2024 Gündem
Geometrik Dizi Formülleri Nelerdir? Geometrik Dizi Örnekleri...
Geometrik Dizi Formülleri Nelerdir? Geometrik Dizi Örnekleri... Yan yana gelen her sayının ortak katı üzerinden artış göstermesi geometrik dizi olarak ifade edilir. Aynı zamanda üst düzey matematik işlemi olarak da ele alınabilecek olan bu sistem, pek çok farklı alanda kullanılır. Sabit olarak belli tanımlama ile birlikte sayıda üzerinden formülde halinde ele alınmaktadır. Böylece herhangi bir sayıdan başlamak suretiyle, aynı orantı sabiti doğrusunda artış ya da azalış gösterir.
22.04.2024 Gündem
Excel'de En Çok Kullanılan Formüller Nelerdir?
Excel'de En Çok Kullanılan Formüller Nelerdir? Excel formülleri insanların tablolar üzerinde daha rahat bir şekilde çalışmasına olanak sağlamaktadır. Detaylı bir şekilde Excel kullanmak isteyenler için Excel formülleri mutlaka bilmesi gereken önemli detaylar arasında yer almaktadır. Excel formülleri kolay hesaplama yapabilme olanağı sunduğu gibi tabloları daha iyi anlamaya da yardımcı olmaktadır. Bundan dolayı Excel kullanmayı düşünen kişiler en azından Excel’de en sık kullanılan formüller hakkında bilgi sahibi olmalıdır. 
22.04.2024 Gündem
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti Yerel seçim sonrası Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Bilge Yılmaz, partisinden de istifasını açıkladı.
21.04.2024 Gündem
Bakan Fidan: Irak ile 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı
Bakan Fidan: Irak ile 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Cumhurbaşkanımızın Irak'ı ziyaretinde 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı" dedi.
21.04.2024 Gündem
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Ekmeğin fiyatı 2 TL'ye kadar düştü! Esnaflar rekabete girdi
Ekmeğin fiyatı 2 TL'ye kadar düştü! Esnaflar rekabete girdi Sivas’ta bir firma diğer firmalara tepki olması amacıyla ekmeğin fiyatını 2 liraya kadar düşürdü.
20.04.2024 Ekonomi
Dışişleri Bakanı Fidan: Gazze krizinde başından beri Mısır'la ortak hareket ettik
Dışişleri Bakanı Fidan: Gazze krizinde başından beri Mısır'la ortak hareket ettik İstanbul'da Mısırlı mevkidaşı Şükri'yi ağırlayan Bakan Hakan Fidan, Gazze Şeridi'ndeki durumun yanı sıra Libya, Somali ve Sudan gibi başlıkların ele alındığını söyledi.
20.04.2024 Gündem
İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak Şişli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.
20.04.2024 Gündem
ATO Başkanı Baran’dan kafe ve restoranları boykota ilişkin açıklama
ATO Başkanı Baran’dan kafe ve restoranları boykota ilişkin açıklama Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, hafta sonunda yapılacak kafe ve restoranları boykota ilişkin, "Ticaret hayatı bir bütündür ve fiyat artışlarıyla mücadeleye boykot ile değil ancak birlik ve beraberlik içinde katkı sağlanabilir" dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Beşiktaş, Santos ve Rıza Çalımbay'ın sözleşme fesih detaylarını duyurdu
Beşiktaş, Santos ve Rıza Çalımbay'ın sözleşme fesih detaylarını duyurdu Beşiktaş Kulübü, Fernando Santos ve ekibine sözleşme fesih bedeli olarak 500 bin Euro ödeneceğini açıkladı. Rıza Çalımbay ve ekibine ise 7 milyon 220 bin TL ödeme yapıldığı duyuruldu.
15.04.2024 Futbol
Mazbatasını 6 gün önce alan beledİye başkanı 3’üncü vaadini gerçekleştiriyor
Mazbatasını 6 gün önce alan beledİye başkanı 3’üncü vaadini gerçekleştiriyor Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, büyük bir köyden büyük bir kent olma hedefiyle seçim sürecinde verdiği sözlerden 3’üncü sözünü tutarak, belediye binasını başka bir alana taşıyıp, yerine Büyük Ceyhan Oteli’ni kurmak için çalışma başlattı. Yapımı 9 ay sonra tamamlanacak otelin konaklama ücreti öğretmenevini geçmeyecek, şehit ve gazi yakınlarına yüzde 75, cenaze ve düğün için ilçeye gelecek olanlara ise yüzde 50 indirim sağlanacak.
12.04.2024 Adana
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı!
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı! Osmanlı’da ramazan ayında zenginlerin esnafı dolaşarak, ‘zimem defteri’ denilen borç defterinin bir kısmını ya da tamamını satın alması geleneğini yaşatarak, bayram öncesi, mahalle bakkalının veresiye defterindeki borçlarını ödeyen Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Dikkaldırım ve Hüdavendigar mahallelerinin eski muhtarı İsmail Yetim, Trabzon’daki fındık bahçesinin geliri ile arife günü 15 kişinin, 14 bin 250 liralık bakkal borcunu ödediğini söyledi.
10.04.2024 Gündem
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor Yapay zeka ve algoritma gibi modern denetim modellerini devreye alan Maliye, sosyal medyadan gelen ihbarları tek tek dikkate alıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Emekli maaşlarına yeni ek ödeme fırsatı! İmzayı atanın hesabında 18 bin lira yatıyor
Emekli maaşlarına yeni ek ödeme fırsatı! İmzayı atanın hesabında 18 bin lira yatıyor Emekli milyonlarca vatandaş için güzel haber geldi. Bankalar ile anlaşma sağlayan emekli vatandaşların hesabına 18 bin lira et ödeme yapılıyor. Şu anda halihazırda promosyon anlaşması olan emekli herhangi bir tarihe bağlı kalmaksızın anlaşmasını feshedebiliyor. Anca burada bir cayma bedeli ödüyor. Örnek vermek gerekirse 3 yıllık promosyon anlaşması yapan ve bu anlaşma neticesinde 3 bin TL ödeme alan bir emekli ikinci yılı doldurduğunda bankasını değiştirmek istediğinde sözleşmesinin bitimine son 1 yılı kaldığı için bin TL cayma bedeli ödeyerek bankasını değiştirme imkanı sunuyor. 18 bin liraların konuşulduğu yeni promosyon ücretinde ise ödenecek olan cayma bedeli devede kulak kalıyor. Öte yandan bankalar yeni promosyon rakamlarını açıkladı. İşte promosyonlarla ilgili merak edilen tüm detaylar...
8.04.2024 Çalışma Hayatı
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Koç, "Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir. Bataklığı kurutup, Türk futbolunun kendini tekrar inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Niyet, arzu ve cesaret olsun Türkiye'de bunu yapacak liyakatli kadrolar mevcuttur" dedi.
7.04.2024 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan Cumhurbaşkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan Cumhurbaşkanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Türkiye ile Pakistan ilişkileri ele alındı.
6.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Örnek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki örnek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.