‘O gece Bostanoğlu’nu çok aradık bulamadık'
‘O gece Bostanoğlu’nu çok aradık bulamadık' SAS komandosu Avşar Zırh, 15 Temmuz gecesi darbe girişiminin içindeydi. Görevi Deniz Kuvvetleri Komutanı Bostanoğlu’nu derdest etmekti. Darbe başarısız olunca gözaltına alındı. Ancak mahkemede, ‘Benim ilgim yok, yarın düğünüm var’ dedi ve serbest kaldı. Zırh, düğünü yaptıktan sonra, “Vicdanım uyutmuyor” diyerek kendi ayaklarıyla teslim oldu.
29.09.2021 Gündem
Deniz Kuvvetleri Komutanı darbe gecesi neler yaptı?
Deniz Kuvvetleri Komutanı darbe gecesi neler yaptı? Darbe girişimi gecesi Deniz Kuvvetleri Komutanı rehin alınamamıştı, bu nedenle ortaya çıkan bir müşteki ifadesi de olmadı. Peki o gece Deniz Kuvvetleri Komutanı ne yaptı? 24 savaş gemisinin terör bahanesiyle harekete geçirildiği o gece, Oramiral Bülent Bostanoğlu, komutayı nasıl ele aldı? Milli Savunma Bakanı'nı saat kaçta aradı, kaç telefon görüşmesi yaptı? Tüm bu ayrıntılara sadece CNN TÜRK muhabiri Kenan Şener ulaştı.
29.09.2021 Gündem
Deniz Kuvvetleri'nde  ast üst oldu!
Deniz Kuvvetleri'nde ast üst oldu! Tutukluluklar ve istifalar nedeniyle komuta kademesinde sıkıntı yaşayan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda ast, üst oldu
29.09.2021 Gündem