Opersyon

Opersyon

Son dakika opersyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan opersyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını opersyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Opersyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan opersyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 opersyon haberi bulunmuştur. Tüm opersyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya duyurdu: Kuru yük gemisine kokain operasyonu
Bakan Yerlikaya duyurdu: Kuru yük gemisine kokain operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narkogüç Operasyonları kapsamında İskenderun Körfezi Adana Yumurtalık açıklarında demirleyen Liberya bandıralı gemide 51 kilo 750 gram kokain ele geçirildiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, "Gemi kaptanı, kaptan yardımcıları ve mürettebattan oluşan 26 şüpheli şahsın ifadeleri alınıyor. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; zehir tacirlerine göz açtırmayacağız" mesajını paylaştı.
14.11.2023 Gündem
TSK ve MİT'ten ortak operasyon: Metina'da 2 terörist etkisiz hale getirildi
TSK ve MİT'ten ortak operasyon: Metina'da 2 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, TSK ve MİT'in koordineli çalışması sonucu Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
31.12.2022 Gündem
Turizmci çift, uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı
Turizmci çift, uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı Muğla'nın Milas ilçesinde, polisin düzenlediği operasyonda, 46 kilo kubar esrar ele geçirildi. Avustralya uyruklu turizmci kadın ve Türk eşi gözaltına alındı.
22.09.2022 Gündem
Kirli arşiv ortaya çıktı! Görüntüler şoke etti
Kirli arşiv ortaya çıktı! Görüntüler şoke etti Fetullahçı Terör Örgütü’ne üye olmak suçlamasıyla gözaltına alınan ve evinde arama yapılan öğretmen Rıdvan Yücel C.’nin bilgisayarından kadınlarla gizli çekilmiş uygunsuz görüntüler ele geçirildi. Şüpheli şahsın kadınları öğretmen evine götürerek burada birlikte olduğu ve bu anları da kayda alarak depoladığı ortaya çıktı.
1.10.2020 Gündem
Ağrı Dağı’nda PKK’nın kış yapılanmasına darbe vuruldu
Ağrı Dağı’nda PKK’nın kış yapılanmasına darbe vuruldu Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi Ağrı Dağı kırsalında terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonlarda gıda malzemeleri ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi.
9.01.2018 Gündem
8  ilde FETÖ/PDY operasyonu: 23 gözaltı
8 ilde FETÖ/PDY operasyonu: 23 gözaltı Adıyaman merkezli 8 ilde, Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 23 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Baykan Kaybakamı, belediyeye kayyum olarak atandı
Baykan Kaybakamı, belediyeye kayyum olarak atandı SİİRT Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sürdürülen soruşturma kapsamında 4 gün önce opersyon düzenlenen ve Ankara'da gözaltına alınan, İçişleri Bakanlığı'nca görevden uzaklaştırılan Baykan İlçesi Belediye Başkanı DBP'li Ali Aydın'ın yerine ilçe kaymakamı Kaymakamı Mehmet Kocabey kayyum olarak atandı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da dev operasyon!
İstanbul'da dev operasyon! İstanbul'da noter satışını aldıktan sonra araç sahiplerini dolandıran 12 kişilik bir çeteye opersyon düzenlendi...
29.09.2021 Gündem
PKK'ya şafak operasyonu
PKK'ya şafak operasyonu VAN’da polis tarafından PKK’nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyelerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı...
13.02.2015 Yaşam
Reyhanlı'da şoke eden yazışma!
Reyhanlı'da şoke eden yazışma! 'Biz takip ediyoruz siz bırakın'
29.09.2021 Gündem
Hakkari'de çatışma: 1 şehit!
Hakkari'de çatışma: 1 şehit! HAKKARİ’nin Yüksekova İlçesi Uzunsırt Köyü kırsalında PKK’lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Diyarbakır Bismil nüfusuna kayıtlı Jandarma Er Hakan Koçer şehit oldu...
29.09.2021 Gündem
Şırnak'ta operasyon !
Şırnak'ta operasyon ! ŞIRNAK'taki Küpeli Dağı bölgesinde tespit edilen bir grup PKK'lı terörist kıskaca alındı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Opersyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki opersyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.