Operayon

Operayon

Son dakika operayon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan operayon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını operayon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Operayon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan operayon gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 operayon haberi bulunmuştur. Tüm operayon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yozgat'ta DEAŞ'ın kritik ismi yapay zeka teknolojisi sayesinde yakalandı
Yozgat'ta DEAŞ'ın kritik ismi yapay zeka teknolojisi sayesinde yakalandı Yozgat'ta yapay zeka teknolojisinde kullanıldığı operasyonda DEAŞ'lı teröristler film gibi bir operasyonla yakalandı. Peki yakalanan kritik isimler kimler? Bu operasyon neden bu kadar önemli? Detaylar ortaya çıktı.
24.11.2022 Gündem
Masaj salonunda ilişki! Baron tutuklandı
Masaj salonunda ilişki! Baron tutuklandı İstanbul'da 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından gözaltına alınan fuhuş baronu olarak bilinen Hakan A.'nın aralarında bulunduğu 13 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerin açtıkları 7 masaj salonunda para karşılığı fuhuş yaptırdıkları, ayrıca fuhuş için 3 ev kiraladıkları iddia ediliyordu.
17.12.2021 Yaşam
Bakanlık duyurdu! 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bakanlık duyurdu! 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, "Yıldırım- 10 Operasyonu kapsamında; Van-Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı Bölgesinde 2 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir." açıklamasında bulundu.
9.11.2020 Gündem
Dikkat! Çocuğunuzun ayakkabısı zehirli olabilir!
Dikkat! Çocuğunuzun ayakkabısı zehirli olabilir! İtalya Milano'da yapılan bir operasyonda, zararlı atıkları yasa dışı yollarla işleyen ve ham maddelerini Türkiye, Meksika ve Kanada gibi ülkelere gönderen çete gözaltına alındı. Çocuk ayakkabısı yapımında kullanılan zehir, piyasa fiyatının üçte birine satılıyor.
30.07.2018 Dünya
Zehirli ayakkabı alarmı! Türkiye'ye de satmışlar
Zehirli ayakkabı alarmı! Türkiye'ye de satmışlar İtalya Milano’da yapılan bir operasyonda, zararlı atıkları yasadışı yollarla işleyen ve ham maddelerini Türkiye, Meksika ve Kanada gibi ülkelere gönderen çete gözaltına alındı. Çocuk ayakkabısı yapımında kullanılan zehir, piyasa fiyatının üçte birine satılıyor.
30.07.2018 Gündem
Operasyon 4 aşamalı olacak
Operasyon 4 aşamalı olacak Güvenlik analisti Gürcan, olası Afrin operasyonu için 4 aşamalı bir plan yapıldığını söyledi
19.01.2018 Gündem
Tunceli'de ele geçirildi
Tunceli'de ele geçirildi Tunceli kırsalda güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarda PKK'lı teröristlerin kullandığı 8 sığınakta, patlayıcı madde ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
Afrin ile sınırlı kalmayacak! Türkiye...
Afrin ile sınırlı kalmayacak! Türkiye... TSK’nın Suriye’de terörle mücadelesi Afrin ile sınırlı kalmayacak. Mehmetçik’in ÖSO ile yapacağı harekatlarla 170 kilometrelik hat terörden arındırılması bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
Ankara merkezli 30 ilde FETÖ operasyonu
Ankara merkezli 30 ilde FETÖ operasyonu Ankara merkezli 30 ilde başlatılan FETÖ operasyonunda haklarında gözaltı kararı verilen 108 emniyet mensubundan 60'ı gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Düpedüz şantaj
Düpedüz şantaj Tam da Merkez Bankası’nın faiz kararını açıklayacağı süreçte bazı Alman bankalarının Türkiye’ye yönelik finansmanı kısacağına dair spekülasyonlar çıktı. Dolar 3.83 TL’yi geçti. Merkez’den kur baskısından sonra faiz artırımı bekleyen lobinin hesabı tutmadı
26.10.2017 Ekonomi
Hava operasyonunda 2 yönetici öldürüldü
Hava operasyonunda 2 yönetici öldürüldü Kuzey Irak’taki PKK kamplarına yönelik 26- 28 Nisan tarihlerinde düzenlenen hava operasyonlarında, 2 kadın sorumlunun öldürüldüğü belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Türk askeri vur emri bekliyor! Hedef belirlendi, hatta...
Türk askeri vur emri bekliyor! Hedef belirlendi, hatta... Türkiye'nin sınır ötesi temizlik için düğmeye basması bekleniyor. Birlikler batıda Karkamış, doğuda ise Cizre-Silopi-Çukurca hattında hazır bekliyor. Harekatın 2. aşamasında hedef Zap, Avaşin, Çemço ve Kanimasi bölgeleri olacak.
29.09.2021 Gündem
Mazıdağı'nda operasyon başlıyor!
Mazıdağı'nda operasyon başlıyor! Mardin Mazıdağı'nda başlayacak operasyonlar nedeniyle dün akşam sokağa çıkma yasağı ilan edildi
29.09.2021 Gündem
Tavuk çiftliğine akaryakıt baskını
Tavuk çiftliğine akaryakıt baskını Silivri'de bir tavuk çiftliğinde kaçak akaryakıt satışı yapıldığı ihbarı alan jandarma ekipleri operasyon düzenledi ve 6 kişiyi gözaltına aldı.
16.03.2017 Yaşam
'Barzani, PKK destekli darbeye hazırlık yapıyor'
'Barzani, PKK destekli darbeye hazırlık yapıyor' Güvenlik Uzmanı Mete Yarar 'Fırat Kalkanı' operasyonunu tüm yönleriyle Habertürk TV'de Veyis Ateş'e değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cü pilotlar PKK hedeflerini vurmamış
FETÖ'cü pilotlar PKK hedeflerini vurmamış Tunceli'de geçen yıl Ovacık ile Pülümür İlçesi kırsal kesimindeki Munzur ve Pülümür Vadisi'nde tespit edilen 19 PKK hedefinin imha edilmesine yönelik düzenlenen hava harekatı sırasında, bu hedeflerin tamamını es geçen jetlerin pilotlarının FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınarak tutuklandığı ortaya çıktı. Bu arada PKK'ya yönelik operasyon bilgisini basına ve adı açıklanmayan kişilere sızdırdıkları gerekçesiyle bazı subaylar tutuklandı...
29.09.2021 Gündem
İzmir'de hava destekli operasyon başlatıldı!
İzmir'de hava destekli operasyon başlatıldı! İzmir'de Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen roketatarlı saldırıda teröristlerin ateşlediği iki roket mermisinden biri emniyet binası yakınındaki evin çatısına, diğeri de depo olarak kullanılan alana isabet etti.
29.09.2021 Gündem
Nusaybin'den PKK'ya darbe
Nusaybin'den PKK'ya darbe Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlere yönelik başlatılan operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor...
29.09.2021 Gündem
İdil'de operasyonlar tank atışlarıyla başladı
İdil'de operasyonlar tank atışlarıyla başladı Yüzlerce PKK'lının öldürüldüğü Şırnak'ın Silopi ve Cizre ilçelerinin ardından sokaklarına hendekler kazılan ve kurulan barikatlarda uzun namlulu silahlarla PKK'lıların nöbet tuttuğu ilçede Operasyon hakim tepelerdeki tank atışlarıyla başladı...
29.09.2021 Gündem
Cizre'deki operasyonda son birkaç gün
Cizre'deki operasyonda son birkaç gün Şırnak’ın Cizre İlçesi Cudi Mahallesi’nde içinde yaralıların olduğu iddia edilen bodruma ve yakınındaki binalara operasyon düzenlendiği ileri sürüldü. Şırnak Valiliği, 10 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu
29.09.2021 Gündem
Bağcılar'da terör operasyonu!
Bağcılar'da terör operasyonu! Operayon kapsamında polisler Bağcılar Yıldıztepe mahallesi 30/14 sokakta önceden belirlenen adrese geldi
29.09.2021 Gündem
Öldürülen IŞİD'lilerden biri...
Öldürülen IŞİD'lilerden biri... Diyarbakır’da pazartesi günü IŞİD’e ait evlere baskın düzenleyen ve 7’si ölü 19 IŞİD mensubunu ele geçiren polis üç kişiyi daha yakaladı. İkisi kadın üç şüpheli gözaltına alınırken öldürülenlerden birinin Suriye’de 'IŞİD Kadı'sı, bir diğerinin de komutan düzeyinde olduğu saptandı. Emniyet'e göre hedef seçim mitingleriydi.
29.09.2021 Gündem
'Canlı bomba ele geçirildi'
'Canlı bomba ele geçirildi' Diyarbakır Valiliği, dün IŞİD'e karşı düzenlenen operasyonda bir canlı bombanın ele geçirildiğini, ayrıca evde çok sayıda bomba yapımında kullanılan malzeme bulunduğunu açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Şanlıurfa'da terör operasyonu
Şanlıurfa'da terör operasyonu Şanlıurfa'da, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Erzurum'da İlçe Emniyet Müdürlüğüne saldırı
Erzurum'da İlçe Emniyet Müdürlüğüne saldırı Erzurum'da terör örgütü mensuplarınca Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğüne roketatar ve uzun namlulu silahla saldırı düzenlendi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Operayon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki operayon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.