Bakan Pakdemirli: Su Şurası'nda alınan öneriler rapora dönüşecek
Bakan Pakdemirli: Su Şurası'nda alınan öneriler rapora dönüşecek Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Su Şurası çalışma grubu toplantılarının tamamladığını belirterek, "Alınan öneriler rapora dönüşecek ve Su Kanunu için önemli bir gerekçe oluşturacak" dedi.
25.08.2021 Gündem
Ramazan'da iftar ve sonrasında en çok yapılan 10 hata!
Ramazan'da iftar ve sonrasında en çok yapılan 10 hata! Ramazan'da iftarda ve sonrasında yapılan bu hatalara dikkat! Uzmanlar oruçta beslenme ve yaşam alışkanlıklarına dikkat etmeyen kalp hastalarının ritim bozukluğu, kan basıncında ani yükselmeye bağlı gelişen kalp krizi ve felç gibi ciddi tehlikelerle karşı karşıya kalabileceği konusunda uyarıyor. Peki, Ramazan'da kalbe zarar veren alışkanlıklar neler? Hangi yiyecekler kalbe zarar veriyor? İşte Ramazan'da asla yapmamanız gereken kalbi yoran 10 önemli hata...
20.04.2021 Ramazan
Kışın metabolizma ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için öneriler
Kışın metabolizma ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için öneriler Uzman Diyetisyen Eray Albayrak, saat 21.00 itibariyle melatonin hormonu salınarak, vücudun kendini yavaş yavaş sindirime kapatarak uyku hazırlıklarına başladığını belirterek, “Son ara öğününü en geç 21.00-21.30’da yap ve bu kışı fit geçir” dedi.
3.12.2020 Sağlık
LYS öncesi ve sonrası için altın öneriler
LYS öncesi ve sonrası için altın öneriler Uzmanlar, öğrencilere ve ailelerine sınav öncesi ve sonrası için önemli tavsiyelerde bulundu.
1.07.2014 Eğitim