Şarkıcı Gülşen imza vermek için karakola geldi!
Şarkıcı Gülşen imza vermek için karakola geldi! Ev hapsi kaldırılan hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve ikametine yakın karakola her perşembe imza atma şartı kararı bulunan Gülşen, Levent Polis Merkezi'nde imza verdi.
15.09.2022 Magazin
Şarkıcı Gülşen için iddianame hazırlandı! İşte istenen ceza
Şarkıcı Gülşen için iddianame hazırlandı! İşte istenen ceza Ataşehir'de 30 Nisan 2022'de verdiği konserde İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözleri nedeniyle tutuklanan daha sonra itiraz üzerine konutu terk etmemek şartıyla tahliyesine karar verilen Gülşen Çolakoğlu hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, Gülşen Çolakoğlu hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. 702 şikayetçi arasında Bakan Mustafa Varank da yer aldı.
2.09.2022 Gündem
Önder İmam Hatipliler Derneği nedir, ne zaman kim tarafından kuruldu? Önder İmam Hatipliler Derneği’nin başkanı kimdir?
Önder İmam Hatipliler Derneği nedir, ne zaman kim tarafından kuruldu? Önder İmam Hatipliler Derneği’nin başkanı kimdir? Önder İmam Hatipliler Derneği, sahnesinde imam hatiplilere yönelik sözler söyleyen şarkıcı Gülşen'e karşı hukuki süreci başlatacağını duyurdu. ÖNDER'den yapılan açıklamada "Aziz milletimizin göz bebeği olan İmam Hatip okullarımızın mezun ve mensuplarının bu gibi şahısların çirkin propagandalarına ve ucuz yollu gündemde kalma amaçlarına malzeme yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz." denildi. Peki, Önder İmam Hatipliler Derneği nedir, ne zaman kim tarafından kuruldu? Önder İmam Hatipliler Derneği’nin başkanı kimdir?
25.08.2022 Gündem
AK Parti'li Kurtulmuş: 1 milyonu aşkın Suriyeli yurtlarına geri dönecektir
AK Parti'li Kurtulmuş: 1 milyonu aşkın Suriyeli yurtlarına geri dönecektir AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, sığınmacılar konusunda insani olanın yapılacağını belirterek, "Biz bu soruna hamasi bir ırkçılık üzerinden asla bakamayız. Biz bu soruna, insanları ötekileştiren bir perspektifle asla bakamayız. Biz bu soruna insani gözle bakmak zorundayız ve inşallah ümit ediyoruz şu anda 500 bine yakın Suriyeli kardeşimiz geri döndü. En kısa zamanda diğer bölgelerde de güvenlik sağlandıktan sonra 1 milyonu aşkın Suriyeli kardeşimiz yurtlarına geri dönecektir" dedi.
11.05.2022 Siyaset
Erol Mütercimler ikinci kez hakim karşısında! Sözleri tepki çekmişti
Erol Mütercimler ikinci kez hakim karşısında! Sözleri tepki çekmişti Katıldığı bir televizyon programında imam lisesi mezunları hakkındaki sözleri nedeniyle "Halkın bir kesimini sosyal sınıf din, mezhep, cinsiyet ve bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan 9 aydan 1 yıl 6 aya kadar kadar hapis istemiyle yargılanan Erol Mütercimler'in yargılanmasına devam edildi. Erol Mütercimler, "Hiçbir suç işlemedim" diyerek beraatini talep etti. Mahkeme, mütalaasını hazırlaması için dosyanın savcılığa gönderilmesine karar verdi.
22.02.2021 Gündem
Erol Mütercimler'in sözleri büyük tepki çekmişti! 'Yanlış anlaşıldım özür dileyeceğim'
Erol Mütercimler'in sözleri büyük tepki çekmişti! 'Yanlış anlaşıldım özür dileyeceğim' Katıldığı bir programda imam hatip mezunları için “Cinsi sapık, sahtekâr, ahlaksız” ifadelerini kullanan yazar Erol Mütercimler, “Toplumun bir kesiminde oluşan yanlış bir algıyı dile getirmek istedim. Yanlış anlaşıldım, özür dileyeceğim” dedi.
9.09.2020 Gündem
Bakan Selçuk: "166 mobil çocuk hizmet birimi kurduk, 14 bin çocuğa ulaştık'
Bakan Selçuk: "166 mobil çocuk hizmet birimi kurduk, 14 bin çocuğa ulaştık' Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "166 mobil çocuk hizmet birimi kurduk. Bu birimlerimizi 3 bin 500 okulla eşleştirdik ve şu ana kadar 14 bin çocuğumuza ulaştık." dedi.
15.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Belediyesi'ne ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Belediyesi'ne ziyaret Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih Belediye Başkanı Ergun Turan'ı ziyaret etti.
13.04.2019 Siyaset
Numan Kurtulmuş'tan önemli açıklamalar
Numan Kurtulmuş'tan önemli açıklamalar AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, imam hatip meselesinin, bir milletin yeniden kökleriyle bütünleşmesi, bağlarını kuvvetlendirmesi meselesi olduğunu belirterek, "Bizim gibi büyük milletlerin iddiası ve iradesi olmadan, bu iddia ve iradeyi de bir toplumsal bütünleşme haline getirmeden yol alabilmesi mümkün değildir." dedi.
13.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İmam hatipli olmak demek dava adamı ve buna talip olmak demektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İmam hatipli olmak demek dava adamı ve buna talip olmak demektir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Önder İmam Hatipliler Derneği Genel Kurulu'nda önemli mesajlar verdi.
13.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan o mektubu kürsüde okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan o mektubu kürsüde okudu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Önder İmam Hatipler Derneği Genel Kurulu'nda yaptığı konuşma sırasında, Pınarhisar Cezaevi'nde bulunduğu dönemde oğlu Bilal Erdoğan'ın mezuniyet törenine katılamadığı için yazdığı mektubu okudu.
13.04.2019 Gündem
TBMM Başkanı Yıldırım: Başkalarına asla dayatma içerisinde olmayacağız
TBMM Başkanı Yıldırım: Başkalarına asla dayatma içerisinde olmayacağız TBMM Başkanı Yıldırım ve AK Parti İBB Başkan Adayı, "Başkalarına asla dayatma içerisinde olmayacağız. Geçmişte bize yapılanları, biz başkasına yapma hevesinde olmayacağız." dedi.
8.01.2019 Siyaset
45 günde Arapça öğrendiler!
45 günde Arapça öğrendiler! ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği “45 Günde Arapça” dil kursu sona erdi. Kursu başarıyla tamamlayan 85 öğrenci düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. 45 gün boyunca cep telefonlarının kullanılmadığı ve hiç Türkçe konuşulmayan kamp, alanında pek çok ilkleri barındırıyor.
14.08.2018 Gündem
17 STK'dan Erdoğan'a destek
17 STK'dan Erdoğan'a destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla başlatılan bağış kampanyasına, 17 sivil toplum kuruluşu (STK) destek verdi.
1.06.2018 Siyaset
Lise öğrencileri Afrin için tek yürek oldu
Lise öğrencileri Afrin için tek yürek oldu Zonguldak Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hitap Lisesi öğrencileri, Afrin şehitlerini anmak ve kahraman Mehmetçiğe destek olma amacıyla etkinlik düzenledi.
26.02.2018 Gündem
Erdoğan: Arena isimlerini kaldırıyoruz
Erdoğan: Arena isimlerini kaldırıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kasımpaşa Stadyumu'nda ÖNDER İmam Hatipliler Derneği mezuniyet töreninde konuştu. Erdoğan, "Talimatı verdim statlardan arena isimlerini kaldırıyoruz." dedi.
29.09.2021 Gündem
Peş peşe 'evet' açıklamaları geldi
Peş peşe 'evet' açıklamaları geldi 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında "evet" diyecek olanlardan bugün peş peşe açıklamalar geldi.
29.09.2021 Gündem
Bilal Erdoğan'a hediye etti
Bilal Erdoğan'a hediye etti Önder İmam Hatipliler Derneği tarafından çıkarılan "Sade Soda" dergisi Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi'nde düzenlenen etkinlikte tanıtıldı
29.09.2021 Gündem
Şentop: Batıdaki gibi giyinenler kendilerini modern, zeki ve kültürlü zannediyor
Şentop: Batıdaki gibi giyinenler kendilerini modern, zeki ve kültürlü zannediyor TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Türkiye'deki milletin temel değerlerine karşı olan, husumetlerini, düşmanlıklarını açıkça ifade edemeyenler imam hatip liselerine, imam hatip liselerinden mezun olan öğrencilere karşı bunu ifade ediyorlar. Batıdaki insanlar gibi giyinenler, yüzünü, gözünü, saçını, kaşını batılı insanlar gibi yapanlar kendilerini modern, bilgili, zeki, kültürlü insanlar olarak zannediyorlar. Bir kısım insanlar neyin ne olduğunu bilerek ve kasten bunu yapıyorlar" dedi.
3.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmam Hatip Okulları açıklaması: Fetret dönemini biz sonlandırdık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmam Hatip Okulları açıklaması: Fetret dönemini biz sonlandırdık Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da "70. Yılında İmam Hatip Okulları ve Türkiye'de Din Eğitimi Uluslararası Sempozyumu"nun açılışında konuştu. Erdoğan, "İmam hatipler 28 Şubat döneminde vesayetçilerin hedefi olmuş, kat sayı zulmüyle üniversite hayallerine set vurulmuştur. Kkat sayı uygulamasını kaldırarak 4+4+4 uygulaması ile orta okul kısmını açarak imam hatiplerin fetret dönemini hamdolsun biz sonlandırdık" dedi.
15.10.2021 Siyaset
'Din eğitimi anaokulundan başlamalı!'
'Din eğitimi anaokulundan başlamalı!' İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Korkut, 'neslimizin muhafazası için' din eğitiminin anaokulundan başlayarak yapılmasını talep etti.
29.09.2021 Gündem
10 puanlık farkı az buldular
10 puanlık farkı az buldular İmam hatipliler çözümü beğenmedi
29.09.2021 Gündem
İşte katsayı formülü
İşte katsayı formülü YÖK Başkanı'ndan çok önemli açıklamalar
29.09.2021 Gündem
Türban yasağı kalkınca Türkiye’ye dönecekler mi?
Türban yasağı kalkınca Türkiye’ye dönecekler mi? Türban yasağı nedeniyle yurt dışında eğitim gören öğrenciler ne düşünüyor?
29.09.2021 Gündem