Erol Mütercimler

Erol Mütercimler

Son dakika Erol Mütercimler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erol Mütercimler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erol Mütercimler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erol Mütercimler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erol mütercimler gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 erol mütercimler haberi bulunmuştur. Tüm erol mütercimler haberleri aşağıda listelenmiştir.
RTÜK'ten Erol Mütercimler açıklaması!
RTÜK'ten Erol Mütercimler açıklaması! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, katıldığı bir televizyon programında imam hatip lisesi mezunları hakkında sarf ettiği sözleri yargılanan Erol Mütercimler'e 10 ay hapis cezasının iptal edildiğini açıkladı. Uslu, “Talihsiz ve hatalı bulduğumuz bu iptal kararını Üst mahkeme olan Ankara Bölge İdare Mahkemesine taşıyacağız. Ve konunun takipçisi olacağız” dedi.
3.08.2021 Gündem
Erol Mütercimler'in imam lisesi mezunları hakkındaki sözleri hapis cezası
Erol Mütercimler'in imam lisesi mezunları hakkındaki sözleri hapis cezası Katıldığı bir televizyon programında imam lisesi mezunları hakkındaki sözleri nedeniyle yargılanan Erol Mütercimler, 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
19.04.2021 Gündem
Erol Mütercimler ikinci kez hakim karşısında! Sözleri tepki çekmişti
Erol Mütercimler ikinci kez hakim karşısında! Sözleri tepki çekmişti Katıldığı bir televizyon programında imam lisesi mezunları hakkındaki sözleri nedeniyle "Halkın bir kesimini sosyal sınıf din, mezhep, cinsiyet ve bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan 9 aydan 1 yıl 6 aya kadar kadar hapis istemiyle yargılanan Erol Mütercimler'in yargılanmasına devam edildi. Erol Mütercimler, "Hiçbir suç işlemedim" diyerek beraatini talep etti. Mahkeme, mütalaasını hazırlaması için dosyanın savcılığa gönderilmesine karar verdi.
22.02.2021 Gündem
Çirkin sözleri tepki çekmişti... İddianame düzenlendi! Hapsi isteniyor
Çirkin sözleri tepki çekmişti... İddianame düzenlendi! Hapsi isteniyor İmam Hatip Lisesi mezunları hakkında bir televizyon programında söylediği sözleri nedeniyle Erol Mütercimler hakkındaki savcılık soruşturması tamamlandı. Mütercimler hakkında "Halkın Bir Kesimini Sosyal Sınıf Din, Mezhep, Cinsiyet ve Bölge Farklılığına Dayanarak Alenen Aşağılama" suçundan 1 yıl 6 aya kadar kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
23.09.2020 Gündem
RTÜK'ten Erol Mütercimler'in sözlerine ceza
RTÜK'ten Erol Mütercimler'in sözlerine ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Erol Mütercimler’in imam hatip liseleri mezunları ile ilgili ifadelerini yayınlayan haber kanalına program durdurma ve idari para cezası yaptırımı uyguladı.
16.09.2020 Gündem
Vatan Partisi lideri Perinçek'ten FETÖ ve Erol Mütercimler iddiası!
Vatan Partisi lideri Perinçek'ten FETÖ ve Erol Mütercimler iddiası! Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, FETÖ'nün bir fotoğraf karesi için 5 milyon dolar teklif ettiğini ve kendisinin reddettiğini ileri sürdü. Perinçek, "Erol Mütercimler aradı. ‘Arkadaşlarımızın yaptığı öneriyi reddetmişsiniz. Halbuki böyle bir görüşme 5 milyon dolardan başlar’ dedi. Bende 5 milyon dolar değil 5 milyar dahi verseniz kabul etmem dedim” ifadelerini kullandı.
14.09.2020 Siyaset
Bakan Soylu'dan 'Erol Mütercimler' açıklaması
Bakan Soylu'dan 'Erol Mütercimler' açıklaması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Erol Mütercimler'in imam hatiplilere yönelik sözleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.
11.09.2020 Gündem
Diyanet İşleri'nden Erol Mütercimler hakkında suç duyurusu
Diyanet İşleri'nden Erol Mütercimler hakkında suç duyurusu Diyanet İşleri Başkanlığı, imam hatiplerle ilgili açıklamaları nedeniyle Erol Mütercimler hakkında suç duyurusunda bulundu.
10.09.2020 Gündem
Erol Mütercimler hakkında soruşturma başlatıldı
Erol Mütercimler hakkında soruşturma başlatıldı Erol Mütercimler katıldığı televizyon kanalı programında imam hatip mezunları hakkında sarf ettiği sözler tepkilere neden olmuştu. Edinilen bilgiye göre Haliç Üniversitesi Erol Mütercimler hakkında soruşturma başlattı.
9.09.2020 Gündem
Erol Mütercimler'in sözleri büyük tepki çekmişti! 'Yanlış anlaşıldım özür dileyeceğim'
Erol Mütercimler'in sözleri büyük tepki çekmişti! 'Yanlış anlaşıldım özür dileyeceğim' Katıldığı bir programda imam hatip mezunları için “Cinsi sapık, sahtekâr, ahlaksız” ifadelerini kullanan yazar Erol Mütercimler, “Toplumun bir kesiminde oluşan yanlış bir algıyı dile getirmek istedim. Yanlış anlaşıldım, özür dileyeceğim” dedi.
9.09.2020 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan imam hatiplilerle ilgili sözlere tepki
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan imam hatiplilerle ilgili sözlere tepki Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Bir televizyon kanalında imam hatip lisesi öğrencilerimiz için dile getirilen ifadeler kabul edilemez. Bu anlayışı şiddetle kınıyoruz." ifadelerini kullandı
8.09.2020 Gündem
RTÜK'ten "imam hatiplilerle ilgili açıklama" incelemesi
RTÜK'ten "imam hatiplilerle ilgili açıklama" incelemesi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Erol Mütercimler'in imam hatiplilerle ilgili ifadelerini yayımlayan televizyon kanalı hakkında inceleme başlattı.
8.09.2020 Televizyon
Erol Mütercimler kimdir? Erol Mütercimler İmam Hatipler ile ilgili ne söyledi?
Erol Mütercimler kimdir? Erol Mütercimler İmam Hatipler ile ilgili ne söyledi? Erol Mütercimler dün katıldığı televizyon kanalı programında imam hatip mezunları hakkında sarf ettiği sözler nedeniyle sosyal medyada tepkilere neden oldu. Mütercimler İmam Hatip mezunları için sapık, ahlaksız ve sahtekar kelimelerini kullandı. Erol Mütercimler kimdir?
8.09.2020 Gündem
Buket Aydın ile '40'ın konuğu Nedim Şener
Buket Aydın ile '40'ın konuğu Nedim Şener CNN TÜRK’te, bu akşam saat 21.00’de, Buket Aydın'ın sunduğu '40'a, gazeteci Nedim Şener konuk olacak. Buket Aydın, gazeteci Nedim Şener’e de 40 cesur soru soracak, 40 cesur yanıt alacak.
7.11.2018 Magazin
Melih Gökçek, Erol Mütercimleri savcılığa verdi
Melih Gökçek, Erol Mütercimleri savcılığa verdi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bir televizyon kanalında, “Kadir Topbaş, Melih Gökçek ve Recep Altepe tutuklanacak” iddialarında bulunan Yazar Erol Mütercimler’i savcılığa verdiğini bildirdi...
29.09.2021 Gündem
Ergenekon davasında flaş gelişme
Ergenekon davasında flaş gelişme Yargıtay Ergenekon sanıklarının yurt dışına çıkma yasağını kaldırdı. Başbuğ, Tolon, Eruygur dahil 85 sanığın yurt dışı yasağı kalktı.
29.09.2021 Gündem
CHP'ye iki sürpriz transfer
CHP'ye iki sürpriz transfer CHP’de gelecek ay yapılacak olağanüstü kurultayda, Gezi sürecinde dikkat çeken bazı isimlerin parti meclisine girmeleri bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
Parasına el konuldu!
Parasına el konuldu! Mahkemenin gerekçesi ise...
29.09.2021 Gündem
‘Ergenekon’da ceza fırtınası!
‘Ergenekon’da ceza fırtınası! 5 yıldır süren 66’sı tutuklu, 275 sanıklı Ergenekon davasında dün karar açıklandı.
29.09.2021 Gündem
‘Asrın davası’nda asrın cezaları isteniyor
‘Asrın davası’nda asrın cezaları isteniyor Ergenekon davasında bugün savcı esas hakkında mütalaasını verecek
29.09.2021 Gündem
'Neden Can Dündar'la farklı ifadeler kullanıyorsunuz?'
'Neden Can Dündar'la farklı ifadeler kullanıyorsunuz?' Ergenekon Davası’nda Can Dündar ile ’Ergenekon’ adlı kitabı yazan gazeteci Celal Kazdağlı tanık olarak dinlendi...
29.09.2021 Gündem
'Ergenekon bu değil!'
'Ergenekon bu değil!' "Benim gördüğüm Ergenekon, ne yazık ki bugünkü yargılama ile ilgisi olmayan yapıydı" dedi
29.09.2021 Gündem
Vicdanı olan okusun!
Vicdanı olan okusun! Hakikatlere dayanacak gücünüz var mı?
29.09.2021 Gündem
'Acaba homo mu oluyorum!'
'Acaba homo mu oluyorum!' Yalçın Küçük'ten ilginç eleştiri...
29.09.2021 Gündem
'Askeri darbe istemek ahmaklıktır!'
'Askeri darbe istemek ahmaklıktır!' İKİNCİ Ergenekon Davası’nın tutuksuz sanığı Erol Mütercimler, "Askeri darbe istemek ahmaklıktır" dedi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erol Mütercimler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erol mütercimler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.