Ömür Gedik

Ömür Gedik

Son dakika ömür gedik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ömür gedik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ömür gedik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömür Gedik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömür gedik gelişmeleri de dahil olmak üzere 311 ömür gedik haberi bulunmuştur. Tüm ömür gedik haberleri aşağıda listelenmiştir.
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Ömür Gedik'ten Kanal D'nin 'Dilek Taşı' dizisine büyük övgü!
Ömür Gedik'ten Kanal D'nin 'Dilek Taşı' dizisine büyük övgü! Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizisi “Dilek Taşı” için dün Okra İstanbul’da basın gösterimi yapıldı. Gösterime katılan Kelebek yazarı Ömür Gedik, ilk bölüm için “Soluk soluğa izledim” dedi.
6.09.2023 Magazin
“Ömür Gedik, Refik Sarıöz ile Deşarj’a konuk oluyor!”
“Ömür Gedik, Refik Sarıöz ile Deşarj’a konuk oluyor!” Türkiye’nin sevilen Türkçe müzik kanalı Dream Türk, stüdyosunda popüler isimleri ağırlamaya devam ediyor.
13.06.2023 Televizyon
'Bir daha evlenmem demişti!' Murat Başaran, Beşiktaş marşıyla evlendi
'Bir daha evlenmem demişti!' Murat Başaran, Beşiktaş marşıyla evlendi Şarkıcı Murat Başaran ile bir yıldır aşk yaşadığı iş kadını Ayten Öztürk, Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde kıyılan nikâh ile hayatını birleştirdi. Çiftin şahitliklerini Ahmet Selçuk İlkan, Ömür Gedik ve Polat Yağcı üstlendi. "Çok mutluyum" diyen Başaran, daha önce sarf ettiği "Bir daha evlenmem" sözleriyle ilgili konuştu.
16.04.2023 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Serdar Ortaç'tan bomba açıklamalar! "'50’den sonra insanın egzaması olur, aşkı değil'"
Serdar Ortaç'tan bomba açıklamalar! "'50’den sonra insanın egzaması olur, aşkı değil'" Pop müziğin sevilen ismi Serdar Ortaç, gazetecilere samimi açıklamalarda bulundu. Hayatında kimse olmadığını söyleyen sanatçı, "Aşk umurumda değil, 50 yaşından sonra aşk değil, ancak romatizma olur" dedi.
9.07.2022 Magazin
Yüzlerce hayvansever Kadıköy'de buluştu
Yüzlerce hayvansever Kadıköy'de buluştu Türkiye'nin birçok şehrinden gelen yüzlerce STK üyesi ve hayvansever 'Hayvana ve hayvansevere şiddeti durdur' sloganıyla Kadıköy Rıhtımı'nda bir araya geldi. Etkinliğe katılan Ömür Gedik ve Seren Serengil de konuşmalar yaptı.
26.06.2022 Yaşam
Ömür Gedik mini elbisesiyle kamera karşısına geçti!
Ömür Gedik mini elbisesiyle kamera karşısına geçti! Hayvan haklarıyla ilgili yaptığı çalışmalarla sık sık gündeme gelen şarkıcı ve yazar Ömür Gedik, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla takipçileriyle iletişim kuruyor. Ömür Gedik, son olarak mini elbiseli kombinini takipçileriyle paylaştı.
21.02.2022 Magazin
Bade İşçil: Oyunculuk için doğmuşum!
Bade İşçil: Oyunculuk için doğmuşum! Buray ile birlikte bir TV programına katılan Bade İşçil, nasıl keşfedildiğini anlattı ve “Oyunculuk aklımda yoktu ama bunun için doğmuşum” dedi.
6.12.2021 Magazin
Fuat Güner 150 kişiye 1.000 lira gönderdi
Fuat Güner 150 kişiye 1.000 lira gönderdi Müzik Yorumcuları Meslek Birliği'nin (MÜYORBİR) 11'inci Olağan Genel Kurulu önceki gün İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı. Burhan Şeşen ve Ahmet Koç’un MÜYORBİR’in yönetimine seçilmek için yarıştığı genel kurulda; Fuat Güner, Ömür Gedik, Işın Karaca, Deniz Arcak, Derya Uluğ gibi birçok sanatçı oy kullandı.
1.10.2021 Magazin
HAÇİKO Derneği’nden yangın mağduru hayvanlara destek
HAÇİKO Derneği’nden yangın mağduru hayvanlara destek Toplumda hayvan hakları konusunda ilham vermek amacıyla kurulan HAÇİKO Derneği, ülkemizin farklı noktalarındaki yangın bölgelerinden bir çok can kurtardı.
8.08.2021 Yaşam
Ömür Gedik fit görüntüsüyle dikkat çekti
Ömür Gedik fit görüntüsüyle dikkat çekti Şarkıcı Ferhat Göçer, sevgilisi Ömür Gedik’le tatil sezonunu açtı. Ünlü çift, önceki gün evlerinin sitesinde denize girerken görüntülendi. 50 yaşındaki Gedik ise fit görüntüsüyle dikkat çekti.
21.07.2021 Magazin
Bay J Kerem Bürsin olayı... Bay J kimdir, biyografisi? Bay J kaç yaşında, gerçek adı ne?
Bay J Kerem Bürsin olayı... Bay J kimdir, biyografisi? Bay J kaç yaşında, gerçek adı ne? Bay J Kerem Bürsin olayı merak içinde araştırılmaya başlandı. Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Kerem Bürsin, katıldığı ödül töreninde sunucu Bay J'nin "Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti" sözlerinden sonra salonu terk etti. Bay J kimdir? Bay J kaç yaşında, gerçek adı ne, nereli, mesleği nedir? İşte Bay J biyografisi…
12.03.2021 Gündem
Ömür Gedik'ten kötü haber geldi! Tedavisi olmayan hastalık...
Ömür Gedik'ten kötü haber geldi! Tedavisi olmayan hastalık... Şarkıcı ve yazar Ömür Gedik'ten kötü haber geldi. 50 yaşındaki Gedik, Instagram hesabından paylaşımda bulundu. Gedik, bağışıklık sisteminin normalden fazla çalıştığını, tedavisi olmayan bir hastalığa yakalandığını duyurdu.
10.02.2021 Magazin
Beşiktaş sevdalıları Kanal D ekranında buluştu!
Beşiktaş sevdalıları Kanal D ekranında buluştu! Beşiktaş'ın “Bırakmam Seni” bağış kampanyasına destek gecesi 9 Ağustos Pazar akşamı Kanal D’de yayınlandı. Dört saat süren yayında 156 bin adet SMS ve 80 Milyon TL değerinde 385 bin adet Hatıra Tişört bağışı yapıldı.
10.08.2020 Futbol
Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyasında ne kadar para toplandı? Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyasında Spacex sürprizi!
Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyasında ne kadar para toplandı? Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyasında Spacex sürprizi! Beşiktaş Kulübü, "Bırakmam Seni" kampanyası kapsamında Vodafone Park'ta "Ödül Senin" gecesi düzenledi. Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) ile Beşiktaş Kulübü'nün organize ettiği, Yılmaz Erdoğan ile Damla Uğurtürk'ün sunduğu ve Kanal D ekranlarından canlı yayınlanan gecede Beşiktaşlı olan olmayan herkes destek verdi. Gecede Elon Musk'a ait SpaceX şirketinde çalışan 10 Türk Mühendis de bağışta bulundu. Peki, Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyasında ne kadar para toplandı? İşte Beşiktaş Bırakmam Seni kampanyası bağış miktarı...
10.08.2020 Gündem
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış!
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış! Beşiktaş’ta ‘Bırakmam Seni’ bağış kampanyasına destek gecesi düzenlendi. Vodafone Park’ta Beşiktaşlı ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın sunuculuğunda gerçekleşen organizasyon Kanal D'de yayınlandı. Organizasyonda Beşiktaş için 80 milyon TL, 360 bin tişört ve 156 bin SMS destek toplandı.
10.08.2020 Futbol
Beşiktaş için 'Bırakmam Seni' kampanyası! Beşiktaş bağış kampanyasına nasıl destek olunur? SMS bilgileri ve telefon numarası!
Beşiktaş için 'Bırakmam Seni' kampanyası! Beşiktaş bağış kampanyasına nasıl destek olunur? SMS bilgileri ve telefon numarası! Sunuculuğunu Yılmaz Erdoğan'ın yapacağı Beşiktaş'ın "Bırakmam Seni" Bağış Kampanya Gecesi Vodafone Park'ta gerçekleşecek. Beşiktaş bağış kampanyası Kanal D'den canlı yayınlanacak. Peki, Beşiktaş bağış kampanyasına nasıl destek olunur? Beşiktaş Bırakmam Seni Kampanya hatıra tişörtü nasıl alınır? Beşiktaş bağış kampanyası SMS bilgileri ve telefon numarası!
9.08.2020 Gündem
Beşiktaş’a Destek Gecesi bu akşam Kanal D’de!
Beşiktaş’a Destek Gecesi bu akşam Kanal D’de! Türkiye’nin ilk spor kulübü Beşiktaş JK’nın “Bırakmam Seni” bağış kampanyasına destek gecesi bu akşam Kanal D’de yayınlanacak. Beşiktaşlı sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın sunacağı gece “Ödül Senin” adıyla saat 22:00’de başlayacak.
9.08.2020 Futbol
Beşiktaş yardım kampanyası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş 'Bırakmam Seni' kampanyası!
Beşiktaş yardım kampanyası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş 'Bırakmam Seni' kampanyası! Yılmaz Erdoğan'ın sunuculuğunu yapacağı Beşiktaş'ın "Bırakmam Seni" Bağış Kampanya Gecesi Vodafone Park'ta gerçekleşecek. Peki, Beşiktaş yardım kampanyası ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş 'Bırakmam Seni' kampanyası ile ilgili detaylar...
9.08.2020 Gündem
Beşiktaş’a Destek Gecesi “Ödül Senin”
Beşiktaş’a Destek Gecesi “Ödül Senin” Beşiktaş JK’nın “Bırakmam Seni” bağış kampanyasına destek gecesi 9 Ağustos Pazar akşamı Kanal D’de yapılacak.
7.08.2020 Televizyon
İkizler Türkçe konuşuyor
İkizler Türkçe konuşuyor Wilma Elles, Ömür Gedik ve Tolga Yüce’nin sunduğu ‘Tek Hece’ programına konuk oldu.
21.06.2020 Magazin
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor?
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor? Türkiye'nin farklı şehirlerindeki kültür hazinelerinde 19-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve müziğin farklı türlerini barındıran konser programı devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığınca başlatılan Evde Bayram Konserleri kapsamında çeşitli sanatçılar sahne alırken, Popüler Sanat Vakfı (POPSAV), corona virüs pandemisi sürecinden olumsuz etkilenen müzik sektörü çalışanları için Ramazan Bayramı’nda online müzik festivali düzenliyor. Türk müziğinin güçlü sesi İbrahim Tatlıses, verdiği açık hava konseriyle Kanal D’de sevenleriyle buluşacak. Peki, evde bayram konserleri hangi kanalda?
24.05.2020 Gündem
Minik Serçe'nin hastalığı yeniden nüksetti
Minik Serçe'nin hastalığı yeniden nüksetti Minik Serçe lakabıyla bilinen sanatçı Sezen Aksu, 2014 yılında yakalandığı Kolit hastalığının nüksetmesiyle birlikte tedavi sürecine yeniden başladı. Kolit atakları nedeniyle sıkıntı çektiğini ifade eden Sezen Aksu, bu durumun günlük hayatını etkilediğini vurguladı.
17.05.2020 Magazin
Bakan Soylu açıkladı! O cezalar iptal
Bakan Soylu açıkladı! O cezalar iptal Hürriyet Gazetesi köşe yazarı ve HAÇİKO (Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği) kurucu başkanı Ömür Gedik, sokağa çıkma yasağının uygulandığı illerde hayvanseverlerden gelen “köpeğimizin ihtiyaçlarını karşılamak için çıktığımızda ceza kesiyorlar” tepkilerinden sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü. Soylu kesilen cezarlarla ilgili olarak, "Bu konuda talimatım ceza kesilmemesi yönünde, ceza kesilmesi söz konusu değildir, kesilen cezaları da iptal edeceğiz” dedi.
11.04.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ömür Gedik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömür gedik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.