Ömer Onan

Ömer Onan

Son dakika ömer onan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ömer onan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ömer onan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömer Onan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömer onan gelişmeleri de dahil olmak üzere 362 ömer onan haberi bulunmuştur. Tüm ömer onan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı! Hem sahada hem de masada oyun kurucu
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı! Hem sahada hem de masada oyun kurucu Spora olan ilgisiyle bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli branşlardaki müsabakaları takip ettiği gibi belirli aralıklarla da basketbol oynuyor.
24.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine inşası devam eden Basketbol Gelişim Merkezi'nin şantiyesinde incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'ye ve Türk sporuna yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Sağlam, güvenli UEFA standartlarına sahip tesisimizin çalışmaları devam ediyor." dedi.
28.07.2023 Gündem
Hidayet Türkoğlu, Ömer Onan, Ergin Ataman hiçbiri baş edemedi! İşte sadece maça gelelim diyen 2 yıldız
Hidayet Türkoğlu, Ömer Onan, Ergin Ataman hiçbiri baş edemedi! İşte sadece maça gelelim diyen 2 yıldız A Milli Basketbol Takımımız, Ağustos ayında Olimpiyat Elemeleri maçlarına çıkacak. Fakat bu maçlar öncesi daha önce yaşanan problem tekrar ortaya çıktı. NBA'de forma giyen ve devşirme olan basketbolcular yine Milli Takım'a gelmek istemiyor. A Milli Basketbol Takımı'ndaki büyük problemi FANATİK yazarı Gökhan German değerlendirdi.
27.07.2023 TBL
12 Dev Adam Fransa'ya yenildi Eurobasket'e veda etti: 86-87
12 Dev Adam Fransa'ya yenildi Eurobasket'e veda etti: 86-87 A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu'nda Fransa'ya 87-86 mağlup olarak turnuvaya veda etti.
Ergin Ataman: Maç son 4.5 dakikanın tekrar oynatılmasını veya maçın tekrarını talep ediyoruz
Ergin Ataman: Maç son 4.5 dakikanın tekrar oynatılmasını veya maçın tekrarını talep ediyoruz A Milli Erkek Basketbol Takımım Başantrenörü Ergin Ataman ve Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan, Gürcistan maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
5.09.2022 Basketbol
A Milli Erkek Basketbol takımı, Büyük Britanya'yı mağlup etti
A Milli Erkek Basketbol takımı, Büyük Britanya'yı mağlup etti FIBA 2023 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı, B Grubu’ndaki son maçında deplasmanda Büyük Britanya’yı 85-71 mağlup etti. İkinci turda I Grubu’nda maçlarını oynayacak olan ay-yıldızlılar, Sırbistan, Letonya ve Belçika ile karşı karşıya gelecek.
3.07.2022 Basketbol
Ömer Onan: "Obradovic'le 24-25 yaşında tanışmayı çok isterdim..."
Ömer Onan: "Obradovic'le 24-25 yaşında tanışmayı çok isterdim..." TBF Başkanvekili Ömer Onan, Nazlıcan Elestekin ve Gökhan German'ın sorularını yanıtladı.
8.01.2022 İddaa
Hidayet Türkoğlu yeniden başkanlığa seçildi!
Hidayet Türkoğlu yeniden başkanlığa seçildi! Türkiye Basketbol Federasyonu'nun olağan seçimli genel kurulunda Hidayet Türkoğlu yeniden başkanlığa seçildi.
4.11.2021 Basketbol
Yalçın Granit'e son veda!
Yalçın Granit'e son veda! Türk basketbolunun efsane ismi için Darüşşafaka ve Galatasaray kulüplerinde tören düzenlendi.
3.11.2020 Galatasaray
Ömer Onan'dan asker selamı açıklaması!
Ömer Onan'dan asker selamı açıklaması! Türkiye Basketbol Federasyonu'nda Genel Koordinatörlük görevini sürdüren Ömer Onan, asker selamı hakkında konuştu.
19.10.2019 Basketbol
Tofaş'tan 50. yıla 50 pota
Tofaş'tan 50. yıla 50 pota TOFAŞ, 50. yılı için çok özel bir proje başlattı, Bursa'nın farklı ilçelerinde tam 50 basketbol sahası yapmak için kolları sıvadı. Osmangazi'deki açılış, çok önemli isimlerin katıldığı törenle yapıldı.
18.09.2019 Basketbol
Ali Koç'tan Ömer Onan'a olay tepki: Salona gelme...
Ali Koç'tan Ömer Onan'a olay tepki: Salona gelme... Anadolu Efes'in Fenerbahçe'yi Beko'yı 4-3'le geçerek şampiyon olduğunu Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi sarı lacivertli kulübün efsane oyuncusu ve TBF CEO'su Ömer Onan ile başkan Ali Koç'u karşı karşıya getirdi. Serinin 5. maçında Luigi Datome'ye ambulans verilmemesi sonrasında düzenlenen basın toplantısı nedeniyle kulübe ve Semih Özsoy'a ceza geleceğini duyunca bir hayli sinirlenen Koç, 6. maç öncesinde Onan'ı arayarak maça gelmemesini istedi.
28.06.2019 Fenerbahçe
Basketbolda mali kriter devrimi
Basketbolda mali kriter devrimi TBF CEO’su Ömer Onan, ekonomik sıkıntılar nedeniyle kulüplerin düştükleri durumlara değindi, “Yeni sezondan itibaren mali kriterler hayata geçecek. Artık kulüplerin federasyona verdiği sözler değil, taahhütlerle işler yürüyecek” dedi.
23.04.2019 TBL
17. Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu
17. Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu 17. Türkiye Spor Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
TBF, Mercedes-Benz Türk ile sponsorluk anlaşmasını uzattı
TBF, Mercedes-Benz Türk ile sponsorluk anlaşmasını uzattı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile Mercedes-Benz Türk arasında Türk Milli Basketbol Takımları ana sponsorluğu uzatıldı.
15.04.2019 Basketbol
Can Bartu son yolculuğuna uğurlandı
Can Bartu son yolculuğuna uğurlandı Türk sporu ve Fenerbahçe'nin efsanesi Can Bartu son yolculuğuna uğurlandı. Bartu'nun naaşı Ülker Stadı'nda düzenlenen törenin ardından Marmara Üniversitesi İlahiyat Camisi'ne getirildi. Can Bartu'nun cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.
13.04.2019 Fenerbahçe
12 Dev Adam'ın Dünya Kupası'ndaki rakipleri belli oldu!
12 Dev Adam'ın Dünya Kupası'ndaki rakipleri belli oldu! FIBA 2019 Basketbol Dünya Kupası Kura Çekimi yapıldı. E Grubu'nda mücadele edecek 12 Dev Adam ABD, Çekya ve Japonya ile eşleşti.
16.03.2019 Basketbol
Ömer Onan'ın babası Utku Onan son yolculuğuna uğurlandı
Ömer Onan'ın babası Utku Onan son yolculuğuna uğurlandı Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan'ın geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden babası Utku Onan, son yolcuğuna uğurlandı.
19.02.2019 Basketbol
Ömer Onan'ın babası Utku Onan hayatını kaybetti
Ömer Onan'ın babası Utku Onan hayatını kaybetti Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan'ın babası Utku Onan hayatını kaybetti.
18.02.2019 Basketbol
Ortak açıklama: Bir hayalimiz var
Ortak açıklama: Bir hayalimiz var Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ile TBF CEO'su Ömer Onan, Abdi İpekçi Salonu'nun yerine yapılacak tesisin Türk basketbolunun geleceği adına büyük önem arz ettiğini söyledi.
9.01.2019 Basketbol
Ufuk Sarıca'nın babası toprağa verildi...
Ufuk Sarıca'nın babası toprağa verildi... A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ufuk Sarıca'nın dün vefat eden babası Aydın Sarıca, toprağa verildi.
28.12.2018 Basketbol
Ömer Onan: A Milli Takım zirveyi hedefliyor
Ömer Onan: A Milli Takım zirveyi hedefliyor Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Onan, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın zirveyi hedeflediğini söyledi.
26.12.2018 Basketbol
TSYD'den Hidayet Türkoğlu'na ziyaret
TSYD'den Hidayet Türkoğlu'na ziyaret Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Yönetim Kurulu, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu'nu ziyaret etti.
30.11.2018 Basketbol
A Milli Basketbol Takımı, İspanya maçına hazır
A Milli Basketbol Takımı, İspanya maçına hazır A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 2. tur 3. haftasında I Grubu'nda İspanya ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
28.11.2018 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Onan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömer onan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.