Ömer Kaya

Ömer Kaya

Son dakika Ömer Kaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ömer Kaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ömer Kaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömer Kaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömer kaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.057 ömer kaya haberi bulunmuştur. Tüm ömer kaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Türk sanayisinin gücüne güç katıyor
Adana Türk sanayisinin gücüne güç katıyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Adana Organize Bölgesi'ne ziyaretlerde bulunarak incelemelerde bulundu. Kacır, Adana'nın sanayi üretiminde kilometre taşı olduğunu vurgulayarak, "Adana Türkiye'nin üreten gücüdür" açıklamalarında bulundu.
22.03.2024 Adana
Taklalar atan otomobilde dehşet yaşandı! 1 ölü, 1 yaralı
Taklalar atan otomobilde dehşet yaşandı! 1 ölü, 1 yaralı Ankara'nın Evren ilçesinde takla atan otomobildeki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
19.08.2023 Yaşam
Kamyonette dehşet! 2 kuzen silahla vurulmuş halde bulundu
Kamyonette dehşet! 2 kuzen silahla vurulmuş halde bulundu Şırnak'ın İdil ilçesinde, park halindeki kamyonette Ömer Kaya (42) ve kuzeni Hüseyin Kaya (40), silahla vurulmuş olarak ölü bulundu.
4.05.2022 Yaşam
Sahte emlakçılara dikkat! Mutlaka yetki belgesine bakın!
Sahte emlakçılara dikkat! Mutlaka yetki belgesine bakın! Üniversitelerde yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlike emlakçı piyasası da hareketlendi. Piyasadaki Düzce Emlakçılar Derneği Başkanı Ömer Kaya, üniversitelerde yeni akademik yılın başlamasıyla hareketlenen emlak piyasasında yetki belgesi olmayanların da kendilerini "emlakçı" olarak tanıtabildiklerini söyleyerek, "Üniversite bölgesinde 3 konutu olan apartman yöneticisi, kapıcı, marketçi, çay ocağı işletmecisi emlakçı olmuş. Yolda gezen herkes 'Emlakçıyım' diye geziyor." dedi.
14.09.2021 Ekonomi
Ev sahipleri de emlak komisyonu istiyor
Ev sahipleri de emlak komisyonu istiyor Kiralardaki fahiş zamlar gündemdeki yerini korurken ev kiralamak isteyenleri yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Ev sahiplerinin komisyon oyunu ortaya çıktı. Düzce'de özellikle üniversitenin yeni akademik yılı öncesi artan kira fiyatlarının nedenlerini araştıran Düzce Emlakçılar Derneği, daire sahiplerinin kendilerini emlakçı gibi gösterip, öğrencilerden bir kira peşin, bir aylık depozito ve 'emlakçı komisyonu' istediklerini tespit etti. Dernek Başkanı Ömer Kaya, rapor hazırladıklarını ve Ticaret İl Müdürlüğü ile duruma müdahale edeceklerini söyledi.
14.09.2021 Ekonomi
Emekli öğretmen çilingiri beklemedi, 3'üncü kattan düşüp öldü
Emekli öğretmen çilingiri beklemedi, 3'üncü kattan düşüp öldü Erzurum'da emekli öğretmen Reşat Coşkun (53), anahtarını içeride unuttuğu dairesine üst kattaki komşusunun balkonundan inerken beline bağladığı halatın çözülmesi sonucu 3’üncü kattan düşüp öldü.
25.08.2021 Gündem
Görüntüler büyük tepki toplamıştı! Kaldırıldı
Görüntüler büyük tepki toplamıştı! Kaldırıldı Kanuni Sultan Süleyman’ın kızı Mihrimah Sultan adına Mimar Sinan tarafından 1548 yılında inşa edilen Üsküdar’daki Mihrimah Sultan Camii’nin külliyesinin bacalarına monte edilen klimalar büyük tepki topladı. İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz tarafından önce tarihi yapıya monte edilen klimaların kaldırılacağı açıklaması yapıldı. Ardından Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla klimaların kaldırıldığını açıkladı.
10.08.2020 Gündem
'1 yılda satamadığımız ürünü 1 saatte tükettik'
'1 yılda satamadığımız ürünü 1 saatte tükettik' İSTANBUL'da da çok sayıda kişi kolonya almak için kolonya satan işyerlerine akın etti. Market, bakkal ve kolonya satış noktalarına kolonya almak için toptancılara gidenler ise kolonya bulmakta zorlandı. Bayrampaşa'daki toptancı çarşısında birkaç dükkan dışında kolonyaların tükendiği ifade edilirken, toptancılar bayilere sipariş verdi ancak kolonyaların ne zaman geleceği bilinmiyor. Satış fiyatlarında ise bir gün içinde büyük bir artış görüldüğü belirtiliyor. Toptancılık yapan ve ellerinde kolonya kalmadığını ifade eden Ömer Kaya, "Aşırı derecede bir talep oluştu. Bir yılda satamadığımız ürünü bir saatte tükettik." dedi.
11.03.2020 Yaşam
Kayıp çoban 6 gün sonra bulundu!
Kayıp çoban 6 gün sonra bulundu! Tokat’ın Erbaa ilçesinde hayvan otlatmaya giden ve 6 gündür kendisinden haber alınamayan Ömer Kaya yakınları tarafın sağ olarak bulundu.
28.06.2019 Yaşam
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu
Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu İlçe ilçe seçim sonuçları... Hangi ilçede kim kazandı? Detaylar haberimizde... 31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçları...
31.03.2019 Siyaset
Minibüs ile otomobil çarpıştı! Yaralılar var
Minibüs ile otomobil çarpıştı! Yaralılar var Samsun'da kavşakta minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
23.03.2019 Gündem
AK Parti Elazığ'da başkan adaylarını tanıttı
AK Parti Elazığ'da başkan adaylarını tanıttı AK Parti'nin Elazığ’da belediye başkanları aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
13.01.2019 Siyaset
Otomobil takla attı: 2 ölü, 3 yaralı
Otomobil takla attı: 2 ölü, 3 yaralı Karaman’da kontrolden çıkan otomobilin karşı şeride geçerek devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.
8.09.2018 Yaşam
Demhat Cilo ve Şervan Azat öldürüldü
Demhat Cilo ve Şervan Azat öldürüldü Diyarbakır'da sona eren operasyonda terörden arananlar listesinde "yeşil" kategorideki teröristin de arasında yer aldığı 2 örgüt mensubu etkisiz hale getirildi.
8.04.2018 Gündem
Düğün görüntüleri kayboldu
Düğün görüntüleri kayboldu Diyarbakır’da Hacer ve Ömer Kaya çifti, düğün törenlerindeki görüntülerin kaybolduğunu belirten salon işletmecileri hakkında dava açarak, 20 bin lira manevi tazminat talep etti.
4.11.2017 Yaşam
Büyükelçi Atamaları Kararnamesi Resmi Gazete'de
Büyükelçi Atamaları Kararnamesi Resmi Gazete'de Bazı büyükelçilerin merkeze alınması ve kimi büyükelçiliklere de atama yapılmasına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
29.09.2021 Gündem
KTÜ'de 'Sayısal Navigasyon Bilgisi ve Uçuş Haritalarının Üretim ve Yönetimi' semineri
KTÜ'de 'Sayısal Navigasyon Bilgisi ve Uçuş Haritalarının Üretim ve Yönetimi' semineri Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Harita Mühendisliği Bölümü tarafından, 'Ulusal ve Uluslararası Sayısal Navigasyon Bilgisi ve Uçuş Haritalarının Üretimi ve Yönetimi' konulu seminer düzenlendi.
10.05.2017 Eğitim
Borç yapılandırmasında süreyi kaçıranlara müjde
Borç yapılandırmasında süreyi kaçıranlara müjde Muş’un Bulanık Mal Müdürü Ömer Kaya, yeniden yapılandırma kapsamında geçtiğimiz kasım ve aralık aylarında vergi ve SGK prim ödemelerini yapamayan ve haklarını kaybedenlerin ödemelerini mayıs ayı sonuna kadar yapabileceğini bildirdi.
9.05.2017 Ekonomi
Sakarya'da ambulans ile ticari araç çarpıştı: 5 yaralı
Sakarya'da ambulans ile ticari araç çarpıştı: 5 yaralı Hendek ilçesinde meydana gelen kazada, 2'si sağlık görevlisi 5 kişi hastanede tedavi altına alındı
6.11.2016 Yaşam
Hakkari eski belediye başkanı ile HDP il başkanı tutuklandı
Hakkari eski belediye başkanı ile HDP il başkanı tutuklandı HAKKARİ'de terör örgütü PKK'nın kent meclisi yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 15 kişiden aralarında Hakkari eski Belediye Başkanı Kazım Kurt ve HDP il Eşbaşkan Metin Besi'nin de bulunduğu 9'u tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Jokey Ömer Kaya hayatını kaybetti
Jokey Ömer Kaya hayatını kaybetti Ankara 75. Yıl Hipodromu'nda düzenlenen yarışta atıyla beraber düşerek beyin kanaması geçiren jokey Ömer Kaya bu sabah hayatını kaybetti
10.11.2021 Diğer Sporlar
İmam, iki karısı ve dört çocuğuyla ölüme gitti
İmam, iki karısı ve dört çocuğuyla ölüme gitti Şanlıurfa’da, imam Ömer Kaya, oğlunun düğününden sabah namazı için aracıyla camiye yetişmek isterken, TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada, imam ile yanındaki resmi nikahlı eşi, dini nikahlı eşi ile 4 çocuğu öldü.
25.07.2016 Yaşam
Düğün yolunda feci kaza: 7 ölü
Düğün yolunda feci kaza: 7 ölü Şanlıurfa’da düğünden dönenlerin içinde bulunduğu hafif ticari araç ile TIR’ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 7 kişi hayatını kaybetti.
25.07.2016 Yaşam
Tetkik hakimin telefon kayıtları incelenecek
Tetkik hakimin telefon kayıtları incelenecek Yargıtay 12. Ceza Dairesi, Danıştay Üyesi Zeki Yiğit’in odasında 2012’de bulunan ses kayıt cihazını koyduğu gerekçesiyle yargılanan eski Danıştay Tetkik Hakimi Ömer Kaya’nın beraatına ilişkin hükmü bozdu.
29.09.2021 Gündem
Eş ve evlat katiline 55 yıl hapis
Eş ve evlat katiline 55 yıl hapis Tuzla'da, imam nikahlı eşini ve 2 kızını öldürdüğü gerekçesiyle 2’si ağırlaştırılmış 3 müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Ömer Kaya, toplamda ’haksız tahrik’ hükümleri uygulanarak 55 yıl hapis cezasına çarptırıldı...
10.06.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Kaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömer kaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.