Ömer Faruk Kavurmacı

Ömer Faruk Kavurmacı

Son dakika ömer faruk kavurmacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ömer faruk kavurmacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ömer faruk kavurmacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömer Faruk Kavurmacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömer faruk kavurmacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 ömer faruk kavurmacı haberi bulunmuştur. Tüm ömer faruk kavurmacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ömer Faruk Kavurmacı'ya hapis cezası
Ömer Faruk Kavurmacı'ya hapis cezası "FETÖ üyeliği" suçundan yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı'ya 8 yıl 9 ay, Mustafa Şevki Kavurmacı'ya da 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası verildi.
21.02.2020 Gündem
Ömer Faruk Kavurmacı'ya 15 yıla kadar hapis istemi
Ömer Faruk Kavurmacı'ya 15 yıla kadar hapis istemi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturmada, kapatılan TUSKON ve üye şirketlerine yönelik davadan dosyası ayrılan iş adamı sanıklar Ömer Faruk Kavurmacı, babası Mustafa Şevki Kavurmacı ve firari sanık Ahmet Said Kavurmacı'nın yargılandığı davada, savcının mütalaası belli oldu. Savcı, Ömer Faruk Kavurmacı ve Mustafa Şevki Kavurmacı'nın "FETÖ üyesi olmak" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapislerini talep etti. Diğer sanık Ahmet Sait Kavurmacı'nın dosyasının ise ayrılması istendi. Sanıklar mütalaaya karşı son savunmaları yaptı. Duruşmada karar çıkması bekleniyor.
21.02.2020 Gündem
FETÖ'den yargılanan Faruk Güllü'nün tahliye talebine ret
FETÖ'den yargılanan Faruk Güllü'nün tahliye talebine ret FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturmada, kapatılan TUSKON ve üye şirketlerine yönelik 86 sanıklı davadan dosyası ayrılan iş adamı Faruk Güllü'nün örgüt üyesi olmak suçundan yargılandığı davada, tahliye talebi reddedildi.
30.12.2019 Gündem
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası yeniden başladı
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası yeniden başladı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.
18.06.2019 Gündem
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.
12.03.2019 Gündem
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral, genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi
11.03.2019 Gündem
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.
11.03.2019 Gündem
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davasında ara karar
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davasında ara karar FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davasında 86 sanık hakkında açılan davada tahliye talepleri reddedildi.
24.09.2018 Gündem
FETÖ soruşturmasında 2 sanık hakkında yakalama kararı çıkarıldı
FETÖ soruşturmasında 2 sanık hakkında yakalama kararı çıkarıldı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik, kapatılan Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ve üye şirketlerine yönelik 86 sanık hakkında açılan davaya bakan mahkeme heyeti Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 10 sanığın tahliye taleplerinin reddine karar verdi. İki sanık hakkında da yakalama kararı çıkaran mahkeme duruşmayı erteledi.
22.06.2018 Gündem
İşadamı Baltacı’nın tahliyesine itiraz
İşadamı Baltacı’nın tahliyesine itiraz FETÖ’nün iş dünyasına yönelik operasyon kapsamında 14 Ekim 2016’da tutuklanıp cuma günü mahkemenin kararıyla tahliye edilen AKFEL Holding ortaklarından Murad Abdurrahman Baltacı’nın yeniden tutuklanması için duruşma savcısından itiraz geldi.
29.09.2021 Gündem
Çağlayan’ın FETÖ’ye karşı dava hamlesine ret!
Çağlayan’ın FETÖ’ye karşı dava hamlesine ret! 17-25 Aralık’ta adı geçen ve ABD’deki Sarraf davasında da aynı iddialar ortaya atılan Ekonomi eski Bakanı Çağlayan, FETÖ’nün iş dünyası davasına müdahil olmak istedi, mahkeme kabul etmedi
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası: 1 işadamı tahliye edildi
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası: 1 işadamı tahliye edildi FETULLAH Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik kapatılan Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ve üye şirketlerine yönelik 21'i tutuklu 86 sanık hakkında açılan davanın 10. duruşması sona erdi.
29.09.2021 Gündem
Zafer Çağlayan TUSKON davasına müdahillik talebinde bulundu
Zafer Çağlayan TUSKON davasına müdahillik talebinde bulundu TUSKON davası için mahkemeye dilekçe gönderen eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın davaya katılma talebinde bulunduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
‘Damat’a Hakan Şükür sorusu!
‘Damat’a Hakan Şükür sorusu! Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı’ya hakim Hakan Şükür ve eski polis şefi Ali Fuat Yılmazer’e para transferlerini sordu. Kavurmacı “Reklam bedeli” dedi
29.09.2021 Gündem
Ömer Faruk Kavurmacı hakim karşısında
Ömer Faruk Kavurmacı hakim karşısında Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 21’i tutuklu 86 sanığın yargılandığı davanın 9'uncu duruşması başladı.
29.09.2021 Gündem
Hakan Şükür’ün ABD’de ortağı Topbaş’ın damadının ağabeyi!
Hakan Şükür’ün ABD’de ortağı Topbaş’ın damadının ağabeyi! AMERİKA’NIN California eyaletinde hayatını sürdüren eski futbolcu, FETÖ firarisi Hakan Şükür, son olarak ABD’deki yaşantısıyla gündeme geldi.
29.09.2021 Gündem
Ömer Faruk Kavurmacı ile Faruk Güllü hakkında flaş karar
Ömer Faruk Kavurmacı ile Faruk Güllü hakkında flaş karar FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik açılan davaya bakan mahkeme heyeti, 10 sanığın tahliyesine karar verdi. Mahkeme heyeti, Ömer Faruk Kavurmacı ile Faruk Güllü tahliye taleplerini ise reddetti.
29.09.2021 Gündem
TUSKON Davası'nın ikinci duruşması başladı
TUSKON Davası'nın ikinci duruşması başladı Aralarında firari sanıklar Fetullah Gülen, TUSKON Başkanı Rızanur Meral ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Kadir Topbaş'ın tutuklu yargılanan damadı Ömer Faruk Kavurmacı ve işadamı Faruk Güllü'nün de bulunduğu 31'i tutuklu 86 sanıklı TUSKON davası davasının ikinci duruşması başladı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cü iş adamlarının hesap zamanı
FETÖ'cü iş adamlarının hesap zamanı FETÖ’nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON’un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile iş adamları Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü’nün de aralarında bulunduğu 84 sanığın yargılanmasına bugün başlanacak.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik darbe eylemleri dışında kalan faaliyetlerine ilişkin açılan dava sayısı 870'e ulaştı.
29.09.2021 Gündem
Başbakan'dan zehirlenen askerlerle ilgili açıklama
Başbakan'dan zehirlenen askerlerle ilgili açıklama Başbakan Binali Yıldırım, Yunanistan ziyaretinin dönüşünde gündeme ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kabine değişikliği ve Kılıçdaroğlu'nun kendisine gönderdiği mektuba yönelik açıklamalarda bulunan Yıldırım, kışladaki zehirlenmelere yönelik soruyu da yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
‘Rahatsız ediyorsa amacına ulaşıyor’
‘Rahatsız ediyorsa amacına ulaşıyor’ ‘Adalet Yürüyüşü’ne devam eden Kılıçdaroğlu, “Bizim yürüyüşümüz onları rahatsız ediyorsa bu amacımıza hizmet ediyor. Kararlılıkla yürümeye devam” dedi.
17.06.2017 Siyaset
Ömer Faruk Kavurmacı ve Hüseyin Çapkın tutuklandı
Ömer Faruk Kavurmacı ve Hüseyin Çapkın tutuklandı İş adamı Ömer Faruk Kavurmacı ile İstanbul Eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Ömer Faruk Kavurmacı ve Hüseyin Çapkın gözaltında
Ömer Faruk Kavurmacı ve Hüseyin Çapkın gözaltında Ömer Faruk Kavurmacı, TUSKON'da FETÖ soruşturmasından İstanbul'da gözaltına alınırken, FETÖ'nün mülkiye yapılanmasına yönelik soruşturmada hakkında yakalama kararı olan Hüseyin Çapkın emniyete gelerek teslim oldu.
29.09.2021 Gündem
Kavurmacı hakkında yeniden tutuklamaya yönelik yakalama kararı!
Kavurmacı hakkında yeniden tutuklamaya yönelik yakalama kararı! Fethullahçı Terör Örgütü’nün işadamları yapılanması TUSKON’a yönelik düzenlenen operasyon kapsamında tutuklanarak cezaevine konan ardından da tartışmalı bir kararla serbest bırakılan işadamı Ömer Faruk Kavurmacı hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Faruk Kavurmacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömer faruk kavurmacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.