Tuskon

Tuskon

Son dakika tuskon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tuskon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tuskon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuskon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuskon gelişmeleri de dahil olmak üzere 248 tuskon haberi bulunmuştur. Tüm tuskon haberleri aşağıda listelenmiştir.
TUSKON davasında karar verildi! Hapis cezası...
TUSKON davasında karar verildi! Hapis cezası... FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik TUSKON davasında, 6 sanık "terör örgütüne üye olmak" suçundan ayrı ayrı 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
11.06.2021 Gündem
İsmail Hakkı Kısacık'a hapis cezası!
İsmail Hakkı Kısacık'a hapis cezası! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanması kapsamında, kapatılan TUSKON'la ilgili davadan dosyası ayrılan iş insanı İsmail Hakkı Kısacık, "silahlı terör örgütüne yardım etme" suçundan 3 yıl 9 ay hapisle cezalandırıldı.
16.04.2021 Gündem
Zenginer kardeşler davasında karar!
Zenginer kardeşler davasında karar! FETÖ üyeliğinden yargılanan işadamı sanıklar Mustafa ve Salih Zenginer kardeşler davasında karar çıktı. Zenginer kardeşlere 8 yıl 1 ay 15'er gün hapis cezası verildi.
16.10.2020 Gündem
ByLock yazışmaları ortaya çıktı! Hakan Şükür...
ByLock yazışmaları ortaya çıktı! Hakan Şükür... FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in özel kalemi de olan ‘New York eyalet abisi’ Mehmet Yaşa’nın ByLock görüşmelerini deşifre eden güvenlik güçleri, örgütün tepe noktasındaki kavganın şifresini çözdü. Gülen ile örgütün ikinci adamı Mustafa Özcan arasındaki çatlak, para nedeniyle başlamıştı. ByLock görüşmelerinde, ABD seçimlerine bağış yapılmasından, firari futbolcu Hakan Şükür’ün bitmeyen kaprislerine kadar pek çok konu yazılıydı.
4.08.2020 Gündem
Ünlü işadamı Aykut Büyükekşi hakkında FETÖ davası
Ünlü işadamı Aykut Büyükekşi hakkında FETÖ davası FLO markasını bünyesinde bulunduran Ziylan Ayakkkabıcılık'ın Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Büyükekşi hakkında 'Fetullahçı Terör Örgütü'ne üye olmak' suçundan iddianame düzenlendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Büyükekşi'nin örgütün kontrolünde kurulduğu ve yönetildiği tespit edilerek KHK ile kapatılan İhracatçı ve Sanayici İş Adamları Derneği'nin (İHSANDER) kurucularından olduğu, derneğin 29 Aralık 2013 tarihinde yapılan genel kurul toplantısına yönetim kurulu başkanı olarak katıldığı kaydedildi.
16.05.2020 Gündem
Ömer Faruk Kavurmacı'ya 15 yıla kadar hapis istemi
Ömer Faruk Kavurmacı'ya 15 yıla kadar hapis istemi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturmada, kapatılan TUSKON ve üye şirketlerine yönelik davadan dosyası ayrılan iş adamı sanıklar Ömer Faruk Kavurmacı, babası Mustafa Şevki Kavurmacı ve firari sanık Ahmet Said Kavurmacı'nın yargılandığı davada, savcının mütalaası belli oldu. Savcı, Ömer Faruk Kavurmacı ve Mustafa Şevki Kavurmacı'nın "FETÖ üyesi olmak" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapislerini talep etti. Diğer sanık Ahmet Sait Kavurmacı'nın dosyasının ise ayrılması istendi. Sanıklar mütalaaya karşı son savunmaları yaptı. Duruşmada karar çıkması bekleniyor.
21.02.2020 Gündem
İş adamı Faruk Güllü için istenen ceza belli oldu
İş adamı Faruk Güllü için istenen ceza belli oldu FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davasında iş adamı Faruk Güllü "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
12.02.2020 Gündem
FETÖ firarisi patrona 15 yıl hapis talebi
FETÖ firarisi patrona 15 yıl hapis talebi Kanada'ya 2014'te firar eden Akfel Holding'in eski Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Baltacı hakkında 'silahlı terör örgütü üyeliği' suçu kapsamında 7.5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi
19.01.2020 Gündem
FETÖ'den yargılanan Faruk Güllü'nün tahliye talebine ret
FETÖ'den yargılanan Faruk Güllü'nün tahliye talebine ret FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturmada, kapatılan TUSKON ve üye şirketlerine yönelik 86 sanıklı davadan dosyası ayrılan iş adamı Faruk Güllü'nün örgüt üyesi olmak suçundan yargılandığı davada, tahliye talebi reddedildi.
30.12.2019 Gündem
Ünlü iş adamına hapis cezası!
Ünlü iş adamına hapis cezası! Himmet adı altında FETÖ'ye ciddi miktarlarda para yardımı yapan Görgülü pastanelerinin işletmecisi ünlü iş adamı Mehmet Tahir Sekizkardeş, 9 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.
23.12.2019 Yaşam
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası yeniden başladı
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası yeniden başladı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.
18.06.2019 Gündem
Eski ESİDEF Başkanı'na FETÖ'den hapis cezası
Eski ESİDEF Başkanı'na FETÖ'den hapis cezası İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin davada, kapatılan Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonunun (ESİDEF) Başkanı Mustafa Özkara, 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
15.04.2019 Gündem
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.
12.03.2019 Gündem
FETÖ'den 14 savcı ve hakime takım elbise talimatı
FETÖ'den 14 savcı ve hakime takım elbise talimatı FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada kapatılan TUSKON dava dosyasına giren raporda 14 savcı ve hakime takım elbise verilmesi için talimat gönderildiği ortaya çıktı.
11.03.2019 Gündem
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral, genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi
11.03.2019 Gündem
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.
11.03.2019 Gündem
İstihbaratçı emniyet müdürü tutuklandı
İstihbaratçı emniyet müdürü tutuklandı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) üst düzey yöneticilerinden eski Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) İstihbarat Daire Başkanlığı Teknik Takip Operasyon Şube Müdürü Mehmet Fecri Yıldız, Erzincan'da tutuklandı.
31.10.2018 Gündem
Mehmet Fecri Yıldız İstanbul'da yakalandı
Mehmet Fecri Yıldız İstanbul'da yakalandı FETÖ'nün üst düzey yöneticilerinden eski EGM İstihbarat Daire Başkanlığı Teknik Takip Operasyon Şube Müdürü Mehmet Fecri Yıldız İstanbul'da yakalandı.
24.10.2018 Gündem
TUSKON eski başkanının eşine ByLock gözaltısı
TUSKON eski başkanının eşine ByLock gözaltısı İstanbul merkezli 10 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) şifreli mesajlaşma programı ByLock'u kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 20 şüpheli arasında, kapatılan TUSKON'un başkanı firari Rıza Nur Meral'in eşi Zeynep Meral'in de bulunduğu bildirildi.
19.10.2018 Gündem
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davasında ara karar
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davasında ara karar FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davasında 86 sanık hakkında açılan davada tahliye talepleri reddedildi.
24.09.2018 Gündem
Köşeye sıkışan FETÖ’cüler camileri hedef gösteriyorlar
Köşeye sıkışan FETÖ’cüler camileri hedef gösteriyorlar Hollanda’ya kaçan FETÖ üyeleri, hükümet yetkililerine mektup göndererek “Güvende değiliz, bize sahip çıkın” çağrısını yaptı
15.09.2018 Gündem
FETÖ'cü, polisi görünce USB'yi yutmuş
FETÖ'cü, polisi görünce USB'yi yutmuş FETÖ/PDY’ye yönelik İstanbul merkezli 14 ilde düzenlenen operasyonda, örgütün İstanbul ve yurt dışındaki üst yapılanması ile bağlantıları sağlayan 33 kişinin gözaltına alındı. Operasyon sırasında, bir örgüt üyesinin USB belleği yuttuğu, çözülen ByLock mesajlarında ortaya çıktı.
15.08.2018 Gündem
Gizli tanık 'Ayçiçeği' dilekçeyle kimliğini açıkladı
Gizli tanık 'Ayçiçeği' dilekçeyle kimliğini açıkladı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 17-25 Aralık yargısal darbe girişiminde yasa dışı ses kayıtlarını servis ettikleri gerekçesiyle haklarında dava açılan kapatılan Karşı gazetesinin sahibi Turan Ababey ve 10 çalışanına yönelik iddianamede, sanık Ababey'in, gizli tanık "Ayçiçeği"nin kendisi olduğunu beyan ettiği ortaya çıktı.
2.08.2018 Gündem
Karşı gazetesi soruşturmasında 5 yakalama kararı
Karşı gazetesi soruşturmasında 5 yakalama kararı Kapatılan Karşı gazetesine yönelik FETÖ soruşturması sonunda hazırlanan iddianameyi kabul eden mahkeme, 5 sanık hakkında yakalama kararı verdi.
2.08.2018 Gündem
FETÖ sanığı iş adamına 15 yıla kadar hapis istemi
FETÖ sanığı iş adamına 15 yıla kadar hapis istemi İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin davada, kapatılan Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonunun (ESİDEF) başkanı Mustafa Özkara'nın yargılanmasına devam edildi.
30.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tuskon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuskon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.