Ölümsüz

Ölümsüz

Son dakika Ölümsüz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ölümsüz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ölümsüz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölümsüz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölümsüz gelişmeleri de dahil olmak üzere 33.564 ölümsüz haberi bulunmuştur. Tüm ölümsüz haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Arkadaşları yoruldukları için tırmanışa devam etmedi..
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Arkadaşları yoruldukları için tırmanışa devam etmedi.. Mersin'in Toroslar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yıldız Dağı’na tırmanan Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar, iki arkadaşıyla bölgeye gittiği, onlar yorulunca Ereğli ilçesinden gelen dağcılarla zirveye çıktığı kaydedildi.
26.04.2024 Gündem
Beyaz eşya sektöründe iç satışlar yüzde 28 arttı
Beyaz eşya sektöründe iç satışlar yüzde 28 arttı Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD), 2024 yılı ilk çeyreğinde beyaz eşya sektöründe iç satışların yüzde 28 artış kaydettiğini açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
Toz taşınımı Adana'da etkili oldu, araçları toz kapladı! Rahatsız etti
Toz taşınımı Adana'da etkili oldu, araçları toz kapladı! Rahatsız etti Sahra Çölü üzerinden kuvvetli rüzgarla birlikte Türkiye’ye giriş yapan toz fırtınası Adana’da etkili oldu, araçları toz kapladı.
25.04.2024 Adana
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu!
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Mersin'in Toroslar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yıldız Dağı’na tırmanan Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar için arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.
25.04.2024 Gündem
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor Antalya'da son yıllarda balık popülasyonunun azalması ve balıkçıların çözüm beklentisi, yapay resif yapılmasını gündeme getirdi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yapay resif alanında uzman isimlerinden biri olan Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Altan, yapay resiflerde 'istilacı tür' endişesi gündeme gelmesinden sonra açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Gündem
Tek çaresi sabah kalkar kalkmaz 2 kaşık - Pilava, patatese de ekleyince kan şekeri dengeyi buluyor
Tek çaresi sabah kalkar kalkmaz 2 kaşık - Pilava, patatese de ekleyince kan şekeri dengeyi buluyor Dengesiz bir kan şekeri düzeyi, çoğunlukla kişiyi demoralize eder. Gündelik hayatını olumsuz etkiler. Bu sorunu yaşayan pre-diyabet ve insülin direnci az olan hastalar çözüm yollarını aramaya devam ediyor. Dr. Eric Berg, yüksek kan şekeri sorununa çare olacak besini buldu.
25.04.2024 Yaşam
Meteoroloji'den fırtına ve toz aşımı uyarısı! 17 şehir için sarı alarm
Meteoroloji'den fırtına ve toz aşımı uyarısı! 17 şehir için sarı alarm Meteoroloji'den fırtına, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den yeni hava raporu yayımlandı. Yayımlanan raporda 17 il için sarı alarm verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan 'sarı' kodlu uyarıda, iç ve batı kesimlerde fırtına bekleniyor. Vatandaşlarının yaşanacak bu olumsuz hava şartıyla ilgili tedbir alması gerektiğinin altı çizldi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '1915' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan’a mesaj gönderdi. Erdoğan, 'Tek bir Ermeni vatandaşımızın dahi ötekileştirilmesine, dışlanmasına, kendini vatanında ikinci sınıf hissetmesine müsaade etmedik, etmeyiz.' dedi.
24.04.2024 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
23.04.2024 İddaa
Erik üreticisini fırtına vurdu! Satılma ihtimali yok
Erik üreticisini fırtına vurdu! Satılma ihtimali yok Denizli’nin önemli tarım ürünlerinden olan Papaz eriği üreticilerini fırtına vurdu. Hasada sayılı günler kala etkili olan şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle erik rekoltesi ve kalitesinde büyük zarar oluştu.
23.04.2024 Ekonomi
Kanıksama Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Kanıksama Cümleleri Nelerdir?
Kanıksama Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Kanıksama Cümleleri Nelerdir? Kanıksama, kanmak kelimesinden türetilmiştir ve anlamı da Türk Dil Kurumu Sözlüğüne göre alışmak anlamına gelmektedir. Genelde kanıksama kelimesi olumsuz durumlar için kullanılan bir sözcük olarak karşımıza çıkar.
22.04.2024 Gündem
Fiilimsi Nedir, Ne İşe Yarar? Fiilimsiler Nasıl Bulunur?
Fiilimsi Nedir, Ne İşe Yarar? Fiilimsiler Nasıl Bulunur? Fiilimsiler, fiillere gelir ve fiilleri isim yaparlar. Fiilden türetilen bu sözcüklerin cümle içinde zarf, sıfat ya da isim olması mümkündür.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, on üç yıl aradan sonra resmi ziyaretler kapsamında Irak'a gitti. Resmi törenin ardından Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşid görüşme gerçekleştirdi ve heyetler arasında anlaşmalar imzalandı. İki lider basın açıklaması yaptı. Erdoğan, konuşmasında terörle mücadele konusundaki iş birliğine dikkat çekerek "PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz" dedi.
22.04.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "13'üncü Çalışma Meclisi’ni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 29-30 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.
22.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Sur Belediyesi'ndeki mazbata töreni sonrası DEM Parti yöneticilerinin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına yönelik hakaret içerikli sözlerine ilişkin Mülkiye müfettişi görevlendirildiğini açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı.
20.04.2024 Gündem
‘Ruhsal yaralar uyuyunca geçiyor’ dedi ve uyardı! ‘Sorunlarla yüzleşmek, duyguları fark etmek ve kabul etmek önemli!
‘Ruhsal yaralar uyuyunca geçiyor’ dedi ve uyardı! ‘Sorunlarla yüzleşmek, duyguları fark etmek ve kabul etmek önemli! Gün içinde yaşadığınız stres, öfke veya üzüntüyü uyuyarak mı atlatıyorsunuz? Uzmanlar ‘Uyuyunca geçer" demek yerine, hayatınızın kontrolünü elinize almanızı öneriyor. Klinik Psikolog Burcu Amrağ, “Beynimiz, ruhsal yaraları iyileştirmek ve olumsuz deneyimleri işlemek için olağanüstü kapasiteye sahip” diyerek asıl sorunların uyanık olduğumuzda da karşımızda durduğunu hatırlatarak duygusal rahatsızlık hissettiğimizde veya stres altındayken, uyku gibi kaçış stratejileri yerine, daha sağlıklı baş etme yöntemlerine başvurmanın öneminin altını çizdi ve bu yöntemleri sıraladı.
20.04.2024 Yaşam
Afrika'dan gelen toz taşınımı Adana'da etkili oldu! "Boğaz ve burun tıkanıklığı yaşıyoruz"
Afrika'dan gelen toz taşınımı Adana'da etkili oldu! "Boğaz ve burun tıkanıklığı yaşıyoruz" Suriye'nin Sahra Çölü üzerinden kuvvetli rüzgarla birlikte Türkiye'ye giriş yapan toz fırtınası Adana'da etkili oldu.
19.04.2024 Adana
Neşet Ertaş’ın ölümsüz eserlerine senfonik dokunuş Portakal Çiçeği Karnavalı'nda
Neşet Ertaş’ın ölümsüz eserlerine senfonik dokunuş Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası, Portakal Çiçeği Karnavalı'nın son gününde Neşet Ertaş’ın türkülerini senfonik bir şekilde dinleyiciyle buluşturacak.
18.04.2024 Adana
İstenmeyen tüyleri istenmediği yerde bu karışımla sayesinde durmuyor- Portakal kabuğuna sadece 1 kaşık eklemek yetiyor
İstenmeyen tüyleri istenmediği yerde bu karışımla sayesinde durmuyor- Portakal kabuğuna sadece 1 kaşık eklemek yetiyor Can sıkıcı olması bir yana kötü görüntüsüyle de gündelik hayatı olumsuz etkileyen istenmeyen tüyler, portakal kabuğu ile pamuk gibi oluyor. İşte tüyleri bir çırpıda yok eden o yöntem...
18.04.2024 Yaşam
Tokat'ta 4.7 büyüklüğünde deprem! Açıklamalar art arda geldi
Tokat'ta 4.7 büyüklüğünde deprem! Açıklamalar art arda geldi Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem; Samsun, Sivas ve Yozgat gibi çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve AFAD, olumsuz bir durumun olmadığını açıkladı. Saat 02.35'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
18.04.2024 Gündem
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Dubai uçuşları iptal mi, THY Dubai uçuşları yapılıyor mu?
Dubai uçuşları iptal mi, THY Dubai uçuşları yapılıyor mu? Dubai uçuşları iptal mi? Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) geçtiğimiz saatlerde etkili olan şiddetli yağış, sel baskınlarına ve uçuşların aksamasına neden oldu.
17.04.2024 Gündem
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verileri paylaştı! Adana, sarı kategoride yer aldı: Toza dikkat
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verileri paylaştı! Adana, sarı kategoride yer aldı: Toza dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde yayınlanan 19 Nisan tarihli Günlük Ortalama Yüzey Toz Konsantrasyonu Tahmini verilerine göre, Adana için orta seviyede toz konsantrasyonu tahmini yapıldı.
17.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Demir Kubbe nedir? İsrail Demir Kubbe Sistemi nasıl çalışıyor, kaç tane var? Özellikleri ve maliyeti
Demir Kubbe nedir? İsrail Demir Kubbe Sistemi nasıl çalışıyor, kaç tane var? Özellikleri ve maliyeti İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah Hareketi'ne ait hedeflere yönelik hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu. Hizbullah da İsrail'in sınırdaki hava savunma sistemi demir kubbeye ve Golan Tepelerinde yer alan Keyla askeri üssündeki hava ve füze savunma karargahının vurulduğunu açıkladı. Peki, Demir Kubbe nedir, Demir Kubbe’nin özellikleri neler?
14.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ölümsüz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölümsüz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.