Ölüm İlanı

Ölüm İlanı

Son dakika ölüm ilanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölüm ilanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölüm ilanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölüm İlanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölüm ilanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 ölüm ilanı haberi bulunmuştur. Tüm ölüm ilanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü yorumcu ve teknik direktör Önder Deniz Kolgu hakkında flaş iddia: Evlilik vaadiyle dolandırdı!
Ünlü yorumcu ve teknik direktör Önder Deniz Kolgu hakkında flaş iddia: Evlilik vaadiyle dolandırdı! Ünlü spor adamı Önder Deniz Kolgu hakkında şok iddialar ortaya atıldı. İstanbul’daki bir ithalat firmasında satış sorumlusu olarak çalışan S.K. 6 yıl önce tanıştığı eski futbolcu, teknik direktör ve spor yorumcusu Önder Deniz Kolgu’nun kendisini evlilik vaadiyle kandırarak binlerce lirasını aldığını, ayrıldıktan sonra da ölümle tehdit ettiğini iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.
24.08.2022 Gündem
Kim Kardashian ve Pete Davidson ayrılmıştı! Davidson terapi görüyor
Kim Kardashian ve Pete Davidson ayrılmıştı! Davidson terapi görüyor Reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West o dönem Kardashian'ın sevgilisi Pete Davidson ile uzun süre uğraşmış, sosyal medyadan genç komedyene saldırmış ve sık sık onunla ilgili paylaşımlarda bulunmuştu. Pete Davidson ve Kim Kardashian geçtiğimiz hafta ise ayrıldı. Bunu duyan Kanye sevincinden komedyenle ilgili ölüm ilanı paylaştı. İddialara göre Pete Davidson eski eş Kanye West yüzünden terapi görüyor.
11.08.2022 Magazin
Karl-Erivan Haub'un öldüğü 3 yıl sonra açıklandı
Karl-Erivan Haub'un öldüğü 3 yıl sonra açıklandı Alman mahkemesi, perakende satış grubu Tengellman'ın başkanı milyarder Karl-Erivan Haub'un İsviçre Alpleri'nde kaybolmasından üç yıl sonra öldüğünü açıkladı.
15.05.2021 Dünya
ABD'nin önde gelen iki gazetesinde Mursi'nin ölümü yorumlandı
ABD'nin önde gelen iki gazetesinde Mursi'nin ölümü yorumlandı ABD'nin önde gelen gazetelerinden Washington Post ve New York Times, Mısır'ın demokratik yollarla seçilmiş ilk ve tek Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin mahkeme salonundaki ölümü hakkında 2 makaleyi sayfalarına taşıdı.
19.06.2019 Dünya
Geoffrey Turner kendi ölüm ilanını hazırladı: Aptallık etmeyin
Geoffrey Turner kendi ölüm ilanını hazırladı: Aptallık etmeyin ABD'nin New York eyaletinde 66 yaşında akciğer kanserinden ölen bir kişi, kendi kaleme aldığı ölüm ilanında "Sigarayı hemen bırakın" çağrısı yaptı.
25.02.2019 Dünya
Kendi ölüm ilanını okuttu, hakkında soruşturma açıldı
Kendi ölüm ilanını okuttu, hakkında soruşturma açıldı Adana'nın Kozan ilçesinde kardeşinin kimliğini kullanarak kendi adına ölüm ilanı okutan Menderes Dinler (28) hakkında suç duyurusunda bulunuldu.
10.01.2019 Yaşam
Oyuncuyu önce öldürdüler, ardından sağ çıktı...
Oyuncuyu önce öldürdüler, ardından sağ çıktı... Ballybrack FC'nin uyanıklık girişimi hüsranla sonuçlandı. "Futbolcumuz öldü" açıklaması yaparak maçı erteleten ancak Nuno La Fuente adlı oyuncunun sağ çıktığının öğrenilmesi üzerine İrlanda ekibine soruşturma açıldı.
28.11.2018 Futbol
Uçak kazasında hayatını kaybedenler uğurlanıyor
Uçak kazasında hayatını kaybedenler uğurlanıyor Geçtiğimiz Pazar günü İran'da düşen jette hayatını kaybedenler Mina Başaran, Burcu Urfalı, Sinem Akay, Ayşe And, Aslı İzmirli, Jasmin Buruh, Liana Hananel ve Melike Kuvvet için bugün cenaze töreni düzenlenecek.Lianna Hananel, Ayşe And, Alı İzmirli ve Eda Uslu'nun cenaze törenleri başladı.
15.03.2018 Gündem
Mina Başaran ve arkadaşları son yolculuğuna uğurlanıyor
Mina Başaran ve arkadaşları son yolculuğuna uğurlanıyor Geçtiğimiz Pazar günü İran'da düşen jette hayatını kaybedenler Mina Başaran, Burcu Urfalı, Sinem Akay, Ayşe And, Aslı İzmirli, Jasmin Buruh, Liana Hanenah ve Melike Kuvvet için bugün cenaze töreni düzenlenecek.
15.03.2018 Gündem
İşte YPG’nin devasa kaybının nedeni! Sayılar TSK’nın verdiğinden farklı...
İşte YPG’nin devasa kaybının nedeni! Sayılar TSK’nın verdiğinden farklı... Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, YPG/PKK’nın Zeytin Dalı Harekatında kaybının bilinenden çok daha fazla olduğuna dikkat çekerek, "Bu devasa kaybın nedeni YPG/PKK’nın yanlış doktrini" dedi.
14.03.2018 Gündem
Fransa'daki bir belediye evde ölmeyi yasakladı!
Fransa'daki bir belediye evde ölmeyi yasakladı! Fransa'daki Laigneville Belediyesi, doktor açığına dikkat çekmek amacıyla evde ölmeyi yasaklayan bir karar aldı.
18.05.2017 Dünya
Macron rakip partiyi bitirdi
Macron rakip partiyi bitirdi Fransa’da Macron’un karşısına güçlü bir aday çıkarmayı başaramayan Sosyalist Parti, tarihinin en kötü dönemini yaşıyor. Eski Başbakan Valls, partinin ‘öldüğünü’ öne sürerek seçimlerde Macron’un hareketinden aday olacağını açıkladı
9.05.2017 Dünya
Albay Cevdet’in gerçek kimliği ortaya çıktı!
Albay Cevdet’in gerçek kimliği ortaya çıktı! Kanal D ekranlarının fenomeni haline gelen tarih temalı dizisi Vatanım Sensin'de Albay Cevdet'in gerçekte Gavur Mü'min lakaplı Albay Mümin Aksoy olduğu ortaya çıktı.
17.02.2017 Magazin
Bayıltan 1 Nisan şakası!
Bayıltan 1 Nisan şakası! 1 Nisan şakası yapmak için belediye hoparlöründen kendi ölüm ilanını anons ettiren gencin babaannesi fenalık geçirdi
1.04.2016 Yaşam
1 Nisan şakası yüzünden kenti terk etti
1 Nisan şakası yüzünden kenti terk etti Adana’nın Kozan ilçesinde bir genç, 1 Nisan şakası yapmak için belediye hoparlöründen "öldüğünü" anons ettirdi. Anneannesi baygınlık geçiren genç, kayıplara karıştı.
1.04.2016 Yaşam
Ölüm ilanı verdiler
Ölüm ilanı verdiler Galatasaray'a kaybederek ligin dibinden kurtulamayan Eskişehirspor'da üst üste 7. yenilgi taraftarın tepkisini daha da artırdı.
30.10.2015 Futbol
Agatha Christie hakkında bilinmeyen 125 gerçek!
Agatha Christie hakkında bilinmeyen 125 gerçek! “Polisiye Edebiyatın Kraliçesi” Agatha Christie'nin doğumunun 125...
22.10.2015 Kültür Sanat
BBC'nin 'Kraliçe öldü' mesajı ortalığı karıştırdı!
BBC'nin 'Kraliçe öldü' mesajı ortalığı karıştırdı! İngiliz yayın kurumu BBC'de çalışan bir muhabirin, sosyal medya hesabından İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in hayatını kaybettiğini yazması paniğe neden oldu.
3.06.2015 Dünya
Öcalan'dan o isim için ilan!
Öcalan'dan o isim için ilan! Abdullah Öcalan, 13 Temmuz'da Almanya'nın Köln kentinde yaşamını yitiren Hatice Altun için Yeni Özgür Politika ve Özgür Gündem'e başsağlığı ilanı verdi...
29.09.2021 Gündem
Cenazesi son kez...
Cenazesi son kez... GATA'da yaşamını yitiren Balyoz hükümlüsü Kurmay Albay Murat Özenalp'in naaşı silah arkadaşlarının son kez görmesi için Mamak Askeri Cezaevi'ne götürüldü. Tutuklu silah arkadaşları da albay için taziye mesajı yayınladı.
29.09.2021 Gündem
Sandıkta şok yaşadı, sonra...
Sandıkta şok yaşadı, sonra... Muhtar adayı insanların samimiyetini test için ölüm ilanını verdi
8.04.2014 Yaşam
Acılı eşten kahreden gazete ilanı!
Acılı eşten kahreden gazete ilanı! Emirgan’da kayınpederi Kemal Yıldırır tarafından sokak ortasında silahla vurularak öldürülen iş kadını Yankı Özkan Yıldırır bugün son yolculuğuna uğurlandı.
25.02.2014 Yaşam
Yanlışlıkla öldürdüler!
Yanlışlıkla öldürdüler! Reuters öyle bir hata yaptı ki...
19.04.2013 Dünya
Bush'u öldürdüler!
Bush'u öldürdüler! Dünyanın en saygın dergilerinden biri ama...
30.12.2012 Yaşam
‘Sedar okulu bitirdi yanına geldi’
‘Sedar okulu bitirdi yanına geldi’ Cenaze Gölbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ölüm İlanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölüm ilanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.