Oled Ekran

Oled Ekran

Son dakika OLED ekran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan OLED ekran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını OLED ekran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oled Ekran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oled ekran gelişmeleri de dahil olmak üzere 153 oled ekran haberi bulunmuştur. Tüm oled ekran haberleri aşağıda listelenmiştir.
İphone 12 Türkiye’de ne zaman çıkıyor? iPhone 12 mini, pro, pro max fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi…
İphone 12 Türkiye’de ne zaman çıkıyor? iPhone 12 mini, pro, pro max fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi… Apple salgın nedeniyle iPhone'ların tanıtımını ekim ayında yaptı. ABD başta olmak üzere çeşitli ülke pazarlarına giren iPhone 12 ailesi satışa çıktı. iPhone 12 serisini Türkiye pazarına da girdi. iPhone 12 modelerinin Türkiye fiyatlarını ve çıkış tarihini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Peki iPhone 12 fiyatı ne kadar? iPhone 12, 12 mini, 12 pro ve 12 pro max modellerinin fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi…
27.11.2020 Gündem
İlk 5G iPhone için düğmeye basıldı
İlk 5G iPhone için düğmeye basıldı iPhone'un merakla beklenen ilk 5G modeli için üretimin bu ay başlayacağı ifade edildi. Japon basınındaki iddiaya göre dar ölçekte başlayacak üretim sonrası Apple'ın planladığı üç modelden 6.1 inç ekran boyut ve iki arka kameralı olan modele ağırlık vereceği ifade edildi
8.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Meslek lisesi öğretmenleri, 'hava dezenfekte cihazı' ve 'temassız termometre' üretti
Meslek lisesi öğretmenleri, 'hava dezenfekte cihazı' ve 'temassız termometre' üretti Corona virüs ile mücadelede cerrahi maske, tulum, siperlik, dezenfektan, kolonya gibi ürünlerin yanında, solunum cihazı, video laringoskop cihazı gibi biyomedikal ürünler de üreten meslek lisesi öğretmenleri, şimdi ise kapalı ortamların dezenfeksiyonunu sağlayan 'Ozon hava dezenfekte cihazı' ile bireyin vücut sıcaklığını temas etmeden ölçen 'Kızılötesi (IR) termometre cihazı' üretti.
27.04.2020 Gündem
Sahibini avucunun içinden tanıyan telefon
Sahibini avucunun içinden tanıyan telefon LG, yeni telefonlarından LG G8 ThinQ ile Türkiye'de telefon pazarını hareketlendireceğe benziyor. Şirketin amiral telefonu olan ürünün en dikkat çeken özelliği ise parmak izi ve yüz tarama teknolojilerinden sonra avuç içini arayan Hand ID özelliği...
1.08.2019 Bilim ve Teknoloji
2020 model iPhone'lara 5G desteği
2020 model iPhone'lara 5G desteği Bu yıl tanıtılacak iPhone'larda 5G teknolojisi bulunmayacak. Apple, bunun yerine 2020 yılında duyuracağı yeni iPhone'larında bu teknolojiyi destekleyecek.
30.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Akıllı saatler daha da incelecek
Akıllı saatler daha da incelecek Gün geçtikçe kullanımı yaygınlaşan akıllı saatler, daha çok OLED ekran teknolojisini kullanıyor. Ancak 2020 itibarıyla kullanıcılar saatlerde Micro LED ekranları görmeye başlayacak.
27.06.2019 Bilim ve Teknoloji
iPhone ekranları değişiyor!
iPhone ekranları değişiyor! Apple'ın iPhone XI yani iPhone 11 ile birlikte telefonlarıyla birlikte gelecek yıldan itibaren tamamen OLED ekran teknolojisine geçmeyi planlıyor. Bu geçişle birlikte uygun fiyatlı iPhone modellerinin LCD ekranları, yerini OLED ekranlara bırakacak.
23.01.2019 Bilim ve Teknoloji
iPhone Xr’ın Türkiye fiyatı açıklandı
iPhone Xr’ın Türkiye fiyatı açıklandı iPhone Xr Türkiye fiyatı bugün belli oldu. iPhone Xr fiyatı ile iPhone X’a rakip olacak gibi görünüyor.
24.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Apple'dan LG'ye dev sipariş!
Apple'dan LG'ye dev sipariş! LG'nin 2 ay önce Apple'ın OLED ekran sağlayıcısı olmasının ardından büyük miktarda OLED ekran için Apple'dan sipariş geldi.
10.11.2018 Bilim ve Teknoloji
iPhone fiyatları ucuzlayacak
iPhone fiyatları ucuzlayacak Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden Apple, daha uygun fiyatlarlarla kullanıcıları cezbetmeyi hedefliyor. Ekran tarafında büyük bir değişikliğe gitmeye hazırlanan Apple, iPhone fiyatlarını aşağıya çekmeyi planlıyor.
18.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Apple karar değiştirdi! Yeni iPhone’larda en iyisi olacak!
Apple karar değiştirdi! Yeni iPhone’larda en iyisi olacak! Amerikalı teknoloji devinin önümüzdeki yıl satışa sunacağı söylenen üç farklı iPhone modelinin hepsinde de yüksek kaliteli ve pahalı OLED paneller kullanacağı iddia edildi. Daha önce bu cihazlardan en az birinin LCD ekranlı olacağı söyleniyordu
29.05.2018 Bilim ve Teknoloji
Huawei P20 Pro Türkiye satış fiyatı belli oldu
Huawei P20 Pro Türkiye satış fiyatı belli oldu Arkasında 3 üst düzey kameranın yer aldığı Huawei'nin yeni amiral gemisi P20 Pro'nun Türkiye fiyatı duyuruldu.
27.04.2018 Bilim ve Teknoloji
Yeni iPhone'ların üretimi başlıyor
Yeni iPhone'ların üretimi başlıyor Apple, iPhone X’da yaşanan üretim sorunlarının önüne geçmek için yeni iPhone’un üretimini erkenden planlamaya başladı
13.04.2018 Bilim ve Teknoloji
Apple, iPhone fiyatlarını düşürecek
Apple, iPhone fiyatlarını düşürecek Apple, Samsung ile iPhone fiyatlarını düşürmek adına toplantı gerçekleştirecek.
12.04.2018 Bilim ve Teknoloji
Nokia 9 teknik özellikleri ortaya çıktı
Nokia 9 teknik özellikleri ortaya çıktı Firmanın yeni akıllı telefonu olacak Nokia 9 ile ilgili bazı teknik bilgiler internete düştü. Yeni telefon iddialı özelliklere sahip olacak.
5.04.2018 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy S9, S9+ resmen tanıtıldı
Samsung Galaxy S9, S9+ resmen tanıtıldı Samsung yeni Galaxy S9 ve Galaxy S9+ amiral gemisi ikilisini Barselona'da resmen duyurdu.
25.02.2018 Bilim ve Teknoloji
Bir çakmak boyutunda! İşte en küçük telefon
Bir çakmak boyutunda! İşte en küçük telefon Zanco Tiny 1, bugüne kadar üretilmiş en küçük tam işlevsel telefon olma özelliğini taşıyor. Eğer eski küçük cep telefonlu günlerinizi özlediyseniz doğru yerdesiniz.
26.12.2017 Bilim ve Teknoloji
iPhone X Plus en çok Samsung'a yarayacak!
iPhone X Plus en çok Samsung'a yarayacak! Samsung, önümüzdeki yıl Apple’ın iPhone ekranları sayesinde kasasını iyice dolduracak gibi görünüyor.
22.12.2017 Bilim ve Teknoloji
iPhone X karaborsaya düştü
iPhone X karaborsaya düştü iPhone X'a ilk gün sahip olmak isteyen Apple fanatikleri söz konusu model için ufak bir serveti gözden çıkaracak. Zira ürünün karaborsa fiyatı resmi rakamdan 3 kat daha fazla.
25.10.2017 Bilim ve Teknoloji
Apple, katlanabilir iPhone için çalışmaya başladı
Apple, katlanabilir iPhone için çalışmaya başladı 2020 yılında piyasaya çıkarılması beklenen katlanabilir bir iPhone için firma LG Display ile birlikte bir çalışma yürütüyor.
12.10.2017 Bilim ve Teknoloji
iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus tanıtıldı
iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus tanıtıldı Apple bugün yeni iPhone'ları iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ı resmen tanıttı. Bu cihazların tanıtım etkinliğiyle ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz
13.09.2017 Dünya
İşte iPhone 8'in tanıtılacağı tarih!
İşte iPhone 8'in tanıtılacağı tarih! Özellikle iPhone kullanıcılarının merakla beklediği etkinlik yaklaşıyor. iPhone 8, 12 Eylül’de resmen tanıtılacak
29.08.2017 Bilim ve Teknoloji
iPhone 8'in tanıtım tarihi ne zaman?
iPhone 8'in tanıtım tarihi ne zaman? Apple'ın yeni amiral gemisi ile ilgili iddialar gelmeye devam ediyor. Daha önce Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünler ile ilgili yaptığı başarılı tahminler ile adını duyuran isimler ve firmalar telefon ile ilgili bilgiler paylaşıyor. Reddit tarafından kimliği doğrulanan bir Foxconn yetkilisi Reddit'te iPhone 8 ile ilgili yeni bilgiler paylaştı. İşte iPhone 8'in tanıtılacağı tarih ve cihazında yer alması muhtemel özellikler...
6.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Samsung’dan esnek ekran geliyor!
Samsung’dan esnek ekran geliyor! Samsung’a yakın kaynaklardan The Korea Herald sitesi, Samsung’un yeni ekran teknolojisiyle ilgili yeni gelişmeleri paylaştı.
23.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Apple'dan 1 milyon dolarlık destek!
Apple'dan 1 milyon dolarlık destek! Apple CEO'su Tim Cook, ABD'deki üretim ağına destek olmak için gelişmiş imalat işlerini teşvik etmeyi amaçlayan bir fona 1 milyar dolarlık kaynak sağlayacak.
4.05.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Oled Ekran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oled ekran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.