Olaylı Gece

Olaylı Gece

Son dakika olaylı gece haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan olaylı gece ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını olaylı gece haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olaylı Gece

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olaylı gece gelişmeleri de dahil olmak üzere 244 olaylı gece haberi bulunmuştur. Tüm olaylı gece haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadıköy'de olaylı gece! Denetime takılan alkollü sürücünün arkadaşları polise zor anlar yaşattı
Kadıköy'de olaylı gece! Denetime takılan alkollü sürücünün arkadaşları polise zor anlar yaşattı Kadıköy, Bağdat Caddesi'nde yapılan polis denetimi sırasında durdurulan aracın sürücüsü A.K., 2.32 promil alkollü çıktı. Polisin işlem yapmasına engel olan A.K. gözaltına alınırken, bu kez de yanında bulunan arkadaşları polise zor anlar yaşattı. Şirkete ait olduğu belirlenen aracın çekilmesini engellemek isteyen E. F. ve E. C. F., polise dakikalarca tepki göstererek haksızlık yapıldığını iddia etti.
8.08.2023 Yaşam
Aleyna Tilki'nin olaylı gecesi! 'Parasını verdim kime ne?'
Aleyna Tilki'nin olaylı gecesi! 'Parasını verdim kime ne?' İddiaya göre Aleyna Tilki ve arkadaşları Cihangir’deki bir otel odasında parti vermek istedi. Yüksek sesten dolayı uyarılan şarkıcı, gece sonunda oteli terk etmek zorunda kaldı.
2.08.2023 Magazin
Mert Ramazan Demir olaylı geceyi anlattı! "Öyle bir şey oldu"
Mert Ramazan Demir olaylı geceyi anlattı! "Öyle bir şey oldu" Yalı Çapkını dizisi oyuncularından Mert Ramazan Demir ve meslektaşı Kubilay Aka ile kavga ettiği haberi gündemde yer almıştı. Kavganın nedeninin Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun yakınlaşmasından rahatsız olan Kubilay Aka'nın ''Herkes hareketlerine dikkat edecek'' sözleri olduğu iddia edilmişti. Olaylı gece ile ilgili Mert Ramazan Demir’den açıklama geldi.
19.12.2022 Magazin
Gökhan Çıra’nın olaylı gecesi! 'Niye ters bakıyorsun?'
Gökhan Çıra’nın olaylı gecesi! 'Niye ters bakıyorsun?' Eylül 2020'de anlaşmalı olarak boşanan eski futbolcu Gökhan Çıra ve sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, aşklarına kaldığı yerden devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen ikiliden Gökhan Çıra’nın eğlencesi olaylı bitti. İddiaya göre; eski futbolcu, "Niye bana ters bakıyorsun?" diyerek bir kulübün kapısında müşteriyle tartıştı.
19.01.2022 Magazin
Eyüpsultan’da olaylı gece! Lüks otomobil bariyerlere girdi, sürücüsü aracı bırakıp kaçtı
Eyüpsultan’da olaylı gece! Lüks otomobil bariyerlere girdi, sürücüsü aracı bırakıp kaçtı Eyüpsultan’da bir lüks otomobil bariyerlere çarptı. Otomobilde bulunan iki kişi kaza sonrası olay yerinden kaçtı. Lüks otomobil kazanın etkisi ile hurdaya döndü.
14.01.2022 Yaşam
Kadıköy’de olaylı gece! Kontrolden çıkan otomobil iş yerine uçtu...
Kadıköy’de olaylı gece! Kontrolden çıkan otomobil iş yerine uçtu... Kadıköy’de yokuş aşağıya giden otomobilin sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonrası otomobil işyerine girdi. Kaza anında iş yerinin kapalı olması muhtemel bir facianın önüne geçti. Kazada otomobilin sürücü hafif şekilde yaralandı.
7.01.2022 Yaşam
İstanbul'da olaylı gece! Mendil satan çocuğa saldırdılar: Silahlar patladı, 1 gözaltı
İstanbul'da olaylı gece! Mendil satan çocuğa saldırdılar: Silahlar patladı, 1 gözaltı Son dakika haberine göre; Beşiktaş Ortaköy'de iddiaya göre, mendil satan engelli çocuk ile bir grup arasında çıkan tartışma, çocuğun gruptakilere küfretmesi üzerine arbedeye dönüştü. Mendil satan çocuğu darbeden gruba çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Çıkan kavgada bir kişi yaralanırken; havaya ateş açan bir kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Olay anları ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
16.11.2021 Yaşam
Esenyurt'ta olaylı gece! Doğalgaz kutusunda çıkan yangında 2 daire kullanılamaz hale geldi
Esenyurt'ta olaylı gece! Doğalgaz kutusunda çıkan yangında 2 daire kullanılamaz hale geldi Esenyurt'ta 3 katlı binanın giriş katındaki doğalgaz kutusunda çıkan yangın, hurdalık eşyalara sıçradı. Yangında, binanın giriş katı ile ikinci katındaki daireler kullanılmaz hale geldi. Doğalgaz kutusu ve daireden yükselen alevler ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonları ile görüntülendi.
15.10.2021 Yaşam
Küçükçekmece'de olaylı gece! Park halinde alev alev yanan minibüs çalıntı çıktı
Küçükçekmece'de olaylı gece! Park halinde alev alev yanan minibüs çalıntı çıktı Küçükçekmece'de gece saatlerinde park halindeki minibüste henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan minibüse müdahale ederek söndürdü. Yangın sonrası polis ekipleri yanarak kullanılamaz hale gelen minibüsün çalıntı kaydının olduğunu belirledi.
4.10.2021 Yaşam
Ankara'da olaylı gece! Çöplükte patlama sonrası yangın
Ankara'da olaylı gece! Çöplükte patlama sonrası yangın Ankara'nın Polatlı ilçesinde, çöplük alanda metan gazı sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan yangın 2,5 saatte söndürülürken, alevlerin arasında kalan 5 sokak köpeği ekiplerce kurtarıldı.
2.10.2021 Yaşam
Lüks mekanda olaylı gece! Ünlü oyuncu gözaltında!
Lüks mekanda olaylı gece! Ünlü oyuncu gözaltında! Ayşegül Çınar'ın eski sevgilisi olduğu iddia edilen Furkan Çalıkoğlu mekan çalışanlarının tartışmaya müdahale etmesinin ardından bıçakla saldırdı.
30.06.2021 Magazin
Bülent Ersoy'un olaylı gecesi!
Bülent Ersoy'un olaylı gecesi! Diva Bülent Ersoy, sahne sonrasında Etiler'deki bir restorana çorba içmeye gitti. İddiaya göre, Bülent Ersoy için ayrılmış masada başka bir müşteri oturuyordu. Müşteriler Bülent Ersoy'un kendilerini kovduğunu iddia ederken, Ersoy 'Kimseyi kapıdan, masadan kovmak gibi adetim yoktur' dedi.
3.02.2020 Magazin
Özlem Ada Şahin olaylı gece sonrası ilk kez görüntülendi
Özlem Ada Şahin olaylı gece sonrası ilk kez görüntülendi Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay’ın önceki gece bir eğlence mekanındaki kavgasının perde arkasındaki isim olan Özlem Ada Şahin, hastane çıkışı kameralara yansıdı.
13.10.2018 Magazin
Olaylı gece
Olaylı gece Oyuncu Can Yaman önceki akşam Nişantaşı’nda sarışın bir kadınla objektiflere yakalandı.
3.10.2018 Magazin
Ulu orta bir şey yapmam!
Ulu orta bir şey yapmam! Demet Şener, geçtiğimiz günlerde avukatı Aslı Hatemi ve bir erkek arkadaşıyla Nişantaşı’nda görüntülenmişti.
29.03.2018 Magazin
Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz'a şok saldırı!
Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz'a şok saldırı! Hakan Yılmaz geçen akşam Etiler'de bulunan bir otele eşi Elif Yılmaz birlikte gitti. Otelin lobisinde 3 kişi tarafından saldırıya uğradı.
8.12.2017 Magazin
Ünlü manken evli iş adamıyla otelde yakalandı!
Ünlü manken evli iş adamıyla otelde yakalandı! Ebru Şallı, geçen yaz Bodrum’da görüntülendiği evli iş adamı Uğur Akkuş ile İstanbul gecelerinde ortaya çıktı.
18.10.2017 Magazin
Olaylı gece!
Olaylı gece! Kenan Doğulu kardeşi Ozan Doğulu ile gittiği restoranı birbirine kattı. Garsonları azarlayan, bağırıp çağıran popçu, mutfak kapısından kaçtı.
11.10.2017 Magazin
İstanbul'da olaylı gece: 1’i polis 2 yaralı!
İstanbul'da olaylı gece: 1’i polis 2 yaralı! Gaziosmanpaşa’da, boş bir dükkana ateş açan kişi ya da kişilere dur ihtarında bulunan polis memuru açılan ateş sonucu bacağından yaralanırken, bir vatandaşta hafif yaralandı.
16.08.2017 Yaşam
Kerimcan'ın darp raporu alırken çekilen fotoğrafı!
Kerimcan'ın darp raporu alırken çekilen fotoğrafı! Samsun'da sahne alırken saldırıya uğrayan Kerimcan Durmaz'ın, darp raporu alırken çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.
3.12.2016 Magazin
Kerimcan 20 kişiden dayak yedi!
Kerimcan 20 kişiden dayak yedi! Samsun'da sahne aldığı barda saldırıya uğrayan Kerimcan Durmaz'la ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Çıkan olay sonrası dışarıya kaçırılan Kerimcan Durmaz mekan önünde eli sopalı bir grup genç tarafından darp edilmiş. Kaşı patlayan, elmacık kemiği zarar gören Kerimcan Durmaz İstanbul'da tedavi altında
2.12.2016 Magazin
Kiev'de olaylı gece: Bankaya saldırdılar!
Kiev'de olaylı gece: Bankaya saldırdılar! Ukrayna'nın başkenti Kiev'de, ülkede 2013-2014 döneminde yaşanan iç karışıklıkların başlangıcının yıl dönümünde yapılan gösteriler olaylı geçti.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Olaylı Gece ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olaylı gece haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.