Okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitim ilkokul, ortaokul ve liselerde devam edecek mi? Bakan Özer kesin bir dille ifade etti!
Okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitim ilkokul, ortaokul ve liselerde devam edecek mi? Bakan Özer kesin bir dille ifade etti! Okullar kapanacak mı? Okullarda çıkan vakalar artınca, öğrenciler ve veliler yüz yüze eğitimin devam edip etmeyeceğini sorgulamaya başladı. 2020 yılının mart ayında ilk koronavirüs vakası görülünce okullar uzaktan eğitime geçmişti. Yeni eğitim öğretimin nasıl olacağı merak edilirken 2021-2022 eğitim öğretim dönemi için yüz yüze eğitim kararı alınmış, okullar 6 Eylül’de açılmıştı. İlkokul, ortaokul, liselerde artan vaka sayısı okullar tekrar kapanır mı sorularının sorulmasına neden oldu. Peki, yüz yüze eğitim devam edecek mi, okullar kapanır mı?
24.09.2021 Eğitim
Okullar ne zaman kapanacak, yaz tatili 2021 tarihi! Risk haritasına göre Okullar tekrara kapanır mı, yüz yüze eğitim devam edecek mi?
Okullar ne zaman kapanacak, yaz tatili 2021 tarihi! Risk haritasına göre Okullar tekrara kapanır mı, yüz yüze eğitim devam edecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başlığında toplanan kabinede en son Türkiye 4 farklı risk grubuna ayrılmıştı. Risk haritasına göre de farklı tedbir kararları alınmıştı. Kabine bugün bir kez daha covid 19 ile mücadele kapsamında toplanıyor. Öğrenciler ve veliler ise okulların durumunu merak ediyor. Peki, yeni risk haritasıyla okullar tekrar kapanacak mı, okullar ne zaman açılacak? Yüz yüze eğitim devam edecek mi?
15.03.2021 Eğitim