İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika genelgesi! Artık yasaklandı, pazartesi gününden itibaren...
İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika genelgesi! Artık yasaklandı, pazartesi gününden itibaren... İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika koronavirüs genelgesi. 81 ile gönderildi. Detaylar belli oldu. Artık müsaade edilmeyecek. PCR Testi zorunluluğu getirildi. 6 Eylül pazartesi gününden itibaren başlıyor. İçişleri Bakanlığı 81 il Valiliğine “Bazı Faaliyetler İçin PCR Testi Zorunlululuğu” konulu genelge gönderdi. İşte detaylar...
20.08.2021 Gündem
MEB resmen harekete geçti! Yeni Bakan Özer tarihi duyurdu, okullar...
MEB resmen harekete geçti! Yeni Bakan Özer tarihi duyurdu, okullar... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Resmen belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığına atanması gerçekleşen Prof. Dr. Mahmut Özer, Bakanlık görevini Ziya Selçuk’tan devraldı. Milli Eğitim Bakanı Özer, “İlk önceliğim gerekli tüm tedbirleri alarak okulları tıpkı pandemi öncesinde olduğu gibi yüz yüze eğitime hazır hale getirmektir. Türkiye’nin geleceği için yüz yüze eğitime bir an önce geçmek oldukça kritik bir hal almıştır. Okulların açılması için vakaların belirsiz bir gelecekte tamamen sıfırlanmasını bekleyemeyiz” dedi.
6.08.2021 Eğitim
Okullar 30 Nisan’da mı açılacak? Yaz tatilinde okullar olacak mı? Uzaktan eğitim ne zaman bitecek?
Okullar 30 Nisan’da mı açılacak? Yaz tatilinde okullar olacak mı? Uzaktan eğitim ne zaman bitecek? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi dün toplandı. Beşinci kez gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi telekonferans yöntemiyle bir araya geldi. Toplantı gündeminin ana maddeleri arasında bazı kısıtlamaların şartlı olarak esnetilmesi ve normalleşme sürecine dönüş çabaları yer aldı. Toplantıda okulların açılıp açılmayacağı da görüşüldü. Peki, Okullar 30 Nisan’da mı açılacak? Yaz tatilinde okullar olacak mı? Uzaktan eğitim ne zaman bitecek?
28.04.2020 Eğitim