Okulda Katliam

Okulda Katliam

Son dakika okulda katliam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan okulda katliam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını okulda katliam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okulda Katliam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okulda katliam gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 okulda katliam haberi bulunmuştur. Tüm okulda katliam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okulda katliam yaptı ABD'yi dehşete düşürdü! Kan donduran mesajlar ve ayrıntılar ortaya çıktı...
Okulda katliam yaptı ABD'yi dehşete düşürdü! Kan donduran mesajlar ve ayrıntılar ortaya çıktı... Okullara yapılan saldırılarla dünya gündemine sık sık gelen ABD bir ilkokulda yapılan katliamla sarsıldı. Nashville’de önceki gün ilkokula saldırıp 3’ü çocuk 6 kişiyi öldüren Audrey Hale’in katliam yaptığı okuldan mezun olduğu ortaya çıktı. Saldırgan yazdığı manifestoda, Hıristiyanlık eğitimi veren okulda okuduğu için öfkeli olduğunu belirtilirken saldırı ile ilgili şoke eden detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
29.03.2023 Dünya
Dünyayı dehşete düşüren saldırının görüntüleri sızdı! İşte ABD'yi ayağa kaldıran o anlar...
Dünyayı dehşete düşüren saldırının görüntüleri sızdı! İşte ABD'yi ayağa kaldıran o anlar... ABD'nin Teksas eyaletindeki bir ilkokulda gerçekleşen saldırı dünyayı dehşete düşürmüştü. İlkokula saldıran 18 yaşındaki Salvador Ramos'a müdahale etmek için olay yerine giden polislere ait görüntüler sızdı.
13.07.2022 Dünya
İlkokuldaki katliamın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Öğrencileri resmen ölüme terk etmişler...
İlkokuldaki katliamın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Öğrencileri resmen ölüme terk etmişler... Dünyayı ve ABD'yi dehşete düşüren okul katliamında yeni görüntüler ortaya çıktı. Teksas eyaletinde bir ilkokula saldıran 18 yaşındaki Salvador Ramos 19 öğrenci ve 2 öğretmeni öldürmesinin yankıları sürerken ABD'yi ayağa kaldıran görüntüler ortaya çıktı
21.06.2022 Dünya
ABD'yi şok eden ilkokul baskını! Lise hayatı boyunca alay ettiler katliam yaptı...
ABD'yi şok eden ilkokul baskını! Lise hayatı boyunca alay ettiler katliam yaptı... ABD'nin Teksas eyaletinde bir ilkokulda gerçekleşen kanlı saldırı yüm dünyayı şok etti. 19 öğrenci ve 2 öğretmeni öldüren saldırganın 18 yaşındaki Salvador Ramos olduğu bildirildi. Kuzey Dakota kökenli Salvador Ramos lise hayatı boyunca sınıf arkadaşlarının hedefindeydi. Konuşması ve giyinişiyle sürekli alay edildi. Okuldan mezun olamayan ve çevresi tarafından "asosyal" olarak tanımlanan fast food restoranı çalışanı, satın aldığı otomatik silahlarla katliam yaptı.
25.05.2022 Dünya
Hayat Boumeddiene Türkiye üzerinden Suriye’ye kaçtı
Hayat Boumeddiene Türkiye üzerinden Suriye’ye kaçtı Charlie Hebdo ve market baskınları ile 17 kayıp veren Fransa'da 3 terörist ile birlikte hareket eden Hayat Boumeddiene'in Türkiye üzerinden Suriye’ye kaçtığı ortaya çıktı...
10.01.2015 Dünya
500 kişi idam edilecek
500 kişi idam edilecek Taliban militanlarının Pakistan'ın Peşaver kentindeki okulda katliam yapmasının ardından yeniden uygulanmaya başlanan idam cezası kapsamında 500 kişinin infaz edileceği bildirildi.
22.12.2014 Dünya
Taliban’dan tüyler ürperten intikam
Taliban’dan tüyler ürperten intikam Pakistan Talibanı, Peşaver’de asker çocuklarının eğitim gördüğü okulu bastı. Saldırıda çoğu çocuk 141 kişi öldü, 6 militan öldürüldü, 128 kişi de yaralandı. Sebep: Hükümet ve ordu çocuklarımızı öldürüyor, siz de aynı acıyı hissedin
16.12.2014 Dünya
Nazi hayranı öğrenciden   okulda katliam  !
Nazi hayranı öğrenciden okulda katliam ! Hitler ideolojisine hayran 18 yaşındaki genç, önce YouTube’a okulunda yapacağı katliam planını koydu. Sonra 8 kişiyi öldürdü!
8.11.2007 Dünya
Tarihin en dehşet verici seri katili 49 kadını katledip domuzlara yedirdi! Cinayetlerin ayrıntıları şok etti...
Tarihin en dehşet verici seri katili 49 kadını katledip domuzlara yedirdi! Cinayetlerin ayrıntıları şok etti... Seri katil Robert Pickton'ın cinayetleri Kanada'yı dehşete düşürmüş olayın ayrıntıları şok etmişti. Ülke tarihinin en dehşet verici seri katillerinden biri haline nasıl dönüştüğüne dair şok edici gerçekler böyle ortaya çıktı. Robert Pickton'un sapkın zihni ve çiftliğinde 49 kadını katlettiğini itiraf ettiği gizli katliam serisi herkesi şoke etti.
7.04.2023 Dünya
13 yaşındaki kızın çıplak cesedi bulundu! Şüphe edilecek en son kişi katili çıktı
13 yaşındaki kızın çıplak cesedi bulundu! Şüphe edilecek en son kişi katili çıktı Annesiyle birlikte yaşayan 13 yaşındaki kız çocuğunun cesedi evinden kilometrelerce uzakta gömülmüş halde bulundu. Üstünde kıyafeti yoktu ve 14 kez bıçaklanmıştı. Buna onu yapan iki isim ise hiç akla gelmeyecek, hatta en son düşünülecek kişilerdi. Her şey ortaya çıktığında 'Neden?' sorusu milyonların aklını kurcalamıştı. İşte 2016 yılında yaşanan o kan donduran olayın hikayesi...
31.12.2022 Dünya
İletişim Başkanlığı, "1915 Olayları Uluslararası Konferansı" düzenlendi
İletişim Başkanlığı, "1915 Olayları Uluslararası Konferansı" düzenlendi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca, 1915 olaylarının tarihsel arka planı, hukuki boyutu ve günümüze yansımalarını ele alma amacıyla düzenlenen "1915 Olayları Uluslararası Konferansı"nda, "Tarihsel Süreçte 1915 Olayları ve Ermeni Meselesi", "Uluslararası Hukuk Açısından 1915 Olayları", "1915 Olaylarının Günümüze Yansımaları ve Gelecek Perspektifi" başlıklı oturumlar gerçekleştirildi.
20.04.2021 Gündem
Felicien Kabuga kimdir? Ruanda soykırımında neler olmuştu? Soykırımın finansörü yakalandı!
Felicien Kabuga kimdir? Ruanda soykırımında neler olmuştu? Soykırımın finansörü yakalandı! 800 kişinin öldürülmesini örgütleyen Ruanda soykırımının finansörü Felicien Kabuga, 20 yıl sonra Fransada yakalandı. Felician Kabuga, Ruanda soykırımının finansörü olarak biliniyor ve 20 yıldır aranıyordu. Peki, Felicien Kabuga kimdir? Ruanda soykırımında neler oldu? İşte Ruanda'da yaşananların detayları...
16.05.2020 Gündem
Katliam! Lisede 17 kişiyi öldüren 19 yaşındaki saldırgan yakalandı
Katliam! Lisede 17 kişiyi öldüren 19 yaşındaki saldırgan yakalandı Florida'daki lisenin eski öğrencisi, gaz maskesi takıp uzun namlulu silahını alarak geldiği okulda en az 17 kişiyi öldürdü, 50'den fazla kişiyi yaraladı. Olay yerinden kaçan 19 yaşındaki saldırgan, yakalandı.
15.02.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultanahmet'teki saldırıyı Suriye kökenli bir canlı bombanın gerçekleştirdiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
'Oğlumu canlı bomba yapacaklar diye korkuyorum'
'Oğlumu canlı bomba yapacaklar diye korkuyorum' KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde iş aramak için evden çıktıktan sonra kanlı örgüte militan temin eden kişiler tarafından kandırılarak 3 arkadaşı ile birlikte Suriye'ye götürülerek IŞİD'e katıldığı öne sürülen 19 yaşındaki Serkan Uzun'un babası Bekir Uzun, 'Canlı bomba' olmasından korktuğu, devletin oğlunu tutuklamasını ve devletin koruması altına almasını istediğini söyledi...
29.09.2021 Gündem
‘Bir saniye sonra hepinizi tanrıya kavuşturacağım!’
2.10.2015 Dünya
'Dört mevsim geçti ruhumdan'
'Dört mevsim geçti ruhumdan' Güzel oyuncu Burçin Terzioğlu, yeni hayatını anlattı.
2.03.2015 Magazin
'Özgecan'ın katili beni de taciz etti'
'Özgecan'ın katili beni de taciz etti' Özgecan Aslan'ı vahşice katleden cani, kullandığı minibüste başka öğrencileri de taciz ettiği iddia edildi.
29.09.2021 Gündem
'Beni de taciz etti'
'Beni de taciz etti' Özgecan’ın okul arkadaşları, servislerin yetersiz kaldığını, mecburen kullandıkları minibüslerde tacize uğradıklarını söyledi...
29.09.2021 Gündem
Fransa 2 kardeşin peşinde
Fransa 2 kardeşin peşinde Paris’te önceki gün Hz...
8.01.2015 Dünya
Neden okulları hedef alıyorlar?
Neden okulları hedef alıyorlar? ABD'de silahsızlanma tartışması
16.12.2012 Dünya
'Esma ne kullanıyorsa...'
'Esma ne kullanıyorsa...' Kanat Akkaya, dün basının ilgi odağı olan Suriye first leydisinin o fotoğrafını yorumladı
26.06.2012 Televizyon
Fransa seçimini yapacak
Fransa seçimini yapacak Fransızlar ya "daha fazla demokrasi" diyecek ya da "cadı avına" çıkacak
29.09.2021 Gündem
16 Mart katliamına anma
16 Mart katliamına anma 34 yıl önce öldürülen yedi öğrenci ve Halepçe Katliamı’nda yaşamını yitirenler anıldı
29.09.2021 Gündem
Sırrı çözüldü!
Sırrı çözüldü! Boğazı kesilerek öldürülen 19 yaşındaki kızın kimin tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı
10.02.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Okulda Katliam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okulda katliam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.