Okan Can Yantır

Okan Can Yantır

Son dakika Okan Can Yantır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Okan Can Yantır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Okan Can Yantır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okan Can Yantır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okan can yantır gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 okan can yantır haberi bulunmuştur. Tüm okan can yantır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ekin Türkmen: Evlilik düşünmüyorum, aynı evde yaşamak bile korkunç!
Ekin Türkmen: Evlilik düşünmüyorum, aynı evde yaşamak bile korkunç! Son olarak '41 Kere Maşallah' adlı yapımda yer alan oyuncu Ekin Türkmen, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Ünlü isim, Okan Can Yantır ile ilişkisinden ve evlilikten konu açılınca, evlenmeyi düşünmediği söyleyerek, bunun sebebini açıkladı. İşte dikkat çeken o açıklama...
28.01.2023 Magazin
Cedi Osman'dan romantik paylaşım!
Cedi Osman'dan romantik paylaşım! Temmuz ayında iki yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandıran Cedi Osman ve Ebru Şahin'in mutlu birliktelikleri devam ediyor. Ünlü çiftten Osman, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşımla adından söz ettirdi.
7.12.2022 Magazin
'İlişkimiz yeni başladı' diyerek ilan ettiler! Sürpriz aşk
'İlişkimiz yeni başladı' diyerek ilan ettiler! Sürpriz aşk Oyuncu Ekin Türkmen'in, iki yıllık birlikteliğin ardından 2017'de oyuncu Dilan Çiçek Deniz'den ayrılan, 2018'de şarkıcı Sıla Gençoğlu ile adı sıkça anılan iş insanı Okan Can Yantır'la yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Emirgan'da objektiflere yansıyan ikiliden Ekin Türkmen, sürpriz ilişkiyi ilan etti.
10.09.2022 Magazin
Okan Can Yantır: Öyle bir şey yok
Okan Can Yantır: Öyle bir şey yok Sıla ile birlikte olduğu iddialarıyla gündeme gelen Okan Can Yantır'dan kafa karıştıran bir açıklama geldi.
4.04.2019 Magazin
Sıla-Ahmet Kural davasında mahkemeden flaş karar!
Sıla-Ahmet Kural davasında mahkemeden flaş karar! Oyuncu Ahmet Kural'ın, şarkıcı Sıla Gençoğlu'na karşı 'hakaret, tehdit ve kasten yaralama' suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada mahkeme, duruşmanın 22 Nisan'a ertelenmesine karar verdi.
7.03.2019 Magazin
Sıla uzlaşmak istemedi
Sıla uzlaşmak istemedi Sanatçı Sıla Gençoğlu, kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu oyuncu Ahmet Kural'la uzlaşmayı reddetti
2.12.2018 Magazin
Sıla'nın 'Boş Ev' şarkısının sırrı çözüldü!
Sıla'nın 'Boş Ev' şarkısının sırrı çözüldü! Sıla’nın, kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği Ahmet Kural ile ayrıyken ünlü oyuncu için yazdığı konuşulan ‘Boş Ev’ şarkısının sözleri dikkat çekti. Şarkıdaki ‘Canda kıyamet’ kısmı Okan Can Yantır’ı akıllara getirirken, ‘Kan dökülsün’ bölümleri ise gelecek kavganın habercisi gibiydi.
19.11.2018 Magazin
Ahmet Kural'ın annesinden Sıla'ya gönderme!
Ahmet Kural'ın annesinden Sıla'ya gönderme! Ahmet Kural'ın annesi Sema Kural, Facebook’ta Anton Çehov’un ‘Kusursuz olsaydın başkalarının kusurlarını bulmaya meraklı olmazdın” sözünü paylaşıp eski gelin adayına taş attı
8.11.2018 Magazin
Sıla'dan aşk açıklaması
Sıla'dan aşk açıklaması Ahmet Kural’la ayrıldıktan sonra adı işadamı Okan Can Yantır’la anılan Sıla, aşk iddialarına noktayı koydu. Sıla, "Kendisi yakın arkadaşım olur. Bizden aşk çıkmaz" dedi
12.04.2018 Magazin
Bizden aşk çıkmaz
Bizden aşk çıkmaz Sıla, önceki akşam aile dostlarıyla Taksim’de bir mekanda yemek yedi.
11.04.2018 Magazin
Aşk suskunu
Aşk suskunu Sıla önceki akşam Cihangir Aliye Meyhanesi’nde felekten bir gece çaldı.
21.03.2018 Magazin
Arkadaşlık aşka dönüştü!
Arkadaşlık aşka dönüştü! İddiaya göre Sıla ve Okan Can Yantır 3 haftadır birlikte.
19.03.2018 Magazin
Sıla o isimle mi beraber?
Sıla o isimle mi beraber? Oyuncu Ahmet Kural'dan 1,5 ay önce ayrılan şarkıcı Sıla'nın, Dilan Çiçek Deniz'in eski sevgilisi Okan Can Yantır'la beraber olduğu iddiası yeniden gündeme geldi
13.03.2018 Magazin
Çiçek gibi aşık
Çiçek gibi aşık ‘Çukur’ dizisinin başrol oyuncusu Dilan Çiçek Deniz ile meslektaşı Furkan Andıç’ın aşkı belgelendi
22.01.2018 Magazin
Ahmet Kural da Sıla'yı sildi!
Ahmet Kural da Sıla'yı sildi! Ahmet Kural, Sıla'nın iş adamı Okan Can Yantır ile fotoğrafı çıkmasının ardından harekete geçti. Kural, Sıla'yı sosyal medyadan sildi.
16.01.2018 Magazin
Kaybetmedim kurtuldum!
Kaybetmedim kurtuldum! Ahmet Kural ile 1 yıllık ilişkisini geçen hafta bitiren Sıla’dan ayrılık sonrası ilk mesaj: “Üzülme! Kaybettim sandıkların kurtulduklarındır belki...”
15.01.2018 Magazin
Aşkı kabul etti
Aşkı kabul etti ‘Çukur’ dizisiyle adından söz ettiren Dilan Çiçek Deniz, oyuncu Furkan Andıç ile beraberliği hakkında ilk kez konuştu.
11.01.2018 Magazin
Furkan Andıç kimdir? Dilan Deniz Çiçek ile sevgililer mi?
Furkan Andıç kimdir? Dilan Deniz Çiçek ile sevgililer mi? Furkan Andıç kimdir? Sorusu gündemde sıklıkla araştırılmaya başladı. Dilan Deniz Çiçek'in yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Furkan Andıç'ın hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Dilan Deniz Çiçek ile Furkan Andıç gerçekten sevgililer mi? İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Sürpriz yakınlaşma
Sürpriz yakınlaşma İki ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile Furkan Andıç, önceki akşam Emirgan’daki “Gizli Kalsın” isimli mekanda sabaha kadar sarmaş dolaş eğlendi
21.12.2017 Magazin
İşte Dilan Çiçek Deniz'in yeni sevgilisi!
İşte Dilan Çiçek Deniz'in yeni sevgilisi! Başrolde yer aldığı 'Çukur' dizisinde rol arkadaşı Aras Bulut İynemli ile öpüştüğü için iki yıllık ilişkisi sona eren Dilan Çiçek Deniz, yeni sevgilisi Birand Tunca ile objektiflere takıldı.
8.12.2017 Magazin
Bekara ev yok!
Bekara ev yok! “Çukur” dizisinin başrol oyuncusu, 2014 Türkiye 2. Güzeli Dilan Çiçek Deniz (22), sevgilisi Okan Can Yantır’dan ayrıldıktan sonra yeni ev arayışına girdi.
7.12.2017 Magazin
Çukur dizisinin Sena'sı Dilan Çiçek Deniz'e ev şoku!
Çukur dizisinin Sena'sı Dilan Çiçek Deniz'e ev şoku! 2014 Türkiye 2. Güzeli Dilan Çiçek Deniz, mankenlikle başlayan kariyerini oyunculukla devam ettiriyor.
7.12.2017 Magazin
Çukur'a girdi aşk bitti
Çukur'a girdi aşk bitti ‘ÇUKUR’dizisinin başrol oyuncusu Dilan Çiçek Deniz, iki yıllık aşkı Okan Can Yantır’dan ayrıldı.
19.11.2017 Magazin
Arda Turan 'kariyer' merkezi açıyor
Arda Turan 'kariyer' merkezi açıyor Barcelona'lı milli futbolcu Arda Turan Türkiye'nin ilk 'sporcu kariyer yönetimi' ajansını açtı!
3.02.2017 İspanya

Benzer Haber Etiketleri

Okan Can Yantır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okan can yantır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.