Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir? Meclis’e sunulan kanunun içeriği ve taslağı ne, öğretmen meslek kanunu ne zaman çıkacak?
Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir? Meclis’e sunulan kanunun içeriği ve taslağı ne, öğretmen meslek kanunu ne zaman çıkacak? Öğretmenlik Meslek Kanunun içeriği ve taslağı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, öğretmenlerin merakla beklediği teklifle ilgili "Öğretmenlerimizin hak ettiği birçok yeniliği içeren bu yasal düzenleme inşallah en kısa sürede yürürlüğe girecektir" sözlerine yer vererek kanunun Meclis’e geldiğini aktardı. Söz konusu gelişmenin ardından öğretmen meslek kanunu nedir, ne demek? Öğretmenlik Meslek Kanunu ne zaman çıkacak? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. İşte TBMM’ye sunulan Öğretmenlik Meslek Kanunu içeriği ve taslağı ile yeni öğretmenlik kararları…
30.12.2021 Eğitim
Öğretmenlik meslek kanunu nedir, ne işe yarar, içeriği ve taslağı hazır mı? Kanun ne getirecek, ne zaman çıkacak?
Öğretmenlik meslek kanunu nedir, ne işe yarar, içeriği ve taslağı hazır mı? Kanun ne getirecek, ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 yıl sonra düzenlenen Milli Eğitim Şurası'nın açılışında, çalışmaları tamamlanan Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu kısa sürede Meclis'e sunacağını aktararak, “Sözleşmeli öğretmen ile kadrolu öğretmen ayrımı ortadan kalkacak. 10 yıllık uzman öğretmenler, eğitimlerini tamamlayıp sınavda başarılı oldukları takdirde başöğretmen unvanıyla görev yapacaklardır'' dedi. Yapılan açıklamanın ardından öğretmenlik meslek kanununun detayları sorgulanmaya başlandı. Öğretmenleri, Öğretmenlik meslek kanunu nedir, ne işe yarar, içeriği ve taslağı hazır mı? Öğretmenlik meslek kanunu ne getirecek, öğretmenlik meslek kanunu ne zaman çıkacak? gibi soruların yanıtlarını sorguluyor.
2.12.2021 Eğitim
Öğretmenlik Meslek Kanunu ne zaman çıkacak? Sözleşmeli öğretmenlik kalkıyor mu?
Öğretmenlik Meslek Kanunu ne zaman çıkacak? Sözleşmeli öğretmenlik kalkıyor mu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 20. Milli Eğitim Şûrası'nda yaptığı konuşmada “Kadrolu öğretmen ile sözleşmeli öğretmen ayrımını ortadan kalkmış olacak” ifadeleri sonrası Öğretmenlik Meslek Kanunu ne zaman çıkacak? Sözleşmeli öğretmenlik kalkıyor mu? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
1.12.2021 Eğitim
Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir? Öğretmen meslek kanununda neler var, meslek kanunu ne zaman çıkacak? İçeriği ve taslağı merak ediliyor!
Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir? Öğretmen meslek kanununda neler var, meslek kanunu ne zaman çıkacak? İçeriği ve taslağı merak ediliyor! Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, ne zaman çıkacak? Öğretmenler Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamanın ardından öğretmenlik meslek kanunu hakkında aramaları hızlandırdı. Öğretmenler günü vesilesiyle 81 ilden 81 öğretmenle bir araya gelen Erdoğan, "Öğretmenlik Meslek Kanunu" müjdesini verdi. Peki, Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir? Öğretmen meslek kanununda neler var, meslek kanunu ne zaman çıkacak? Öğretmenlik Meslek Kanunu tasarımı ve içeriği merak ediliyor.
24.11.2021 Eğitim