Öğretmene Hapis

Öğretmene Hapis

Son dakika öğretmene hapis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öğretmene hapis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öğretmene hapis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğretmene Hapis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğretmene hapis gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 öğretmene hapis haberi bulunmuştur. Tüm öğretmene hapis haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Fakirlik iğrençtir’ diyen kadın öğretmene hapis cezası!
‘Fakirlik iğrençtir’ diyen kadın öğretmene hapis cezası! Antalya'da bir sitede çalışan Halil Ayaz, site sakinlerinden ilkokul öğretmeni A. Ö. hakkında ‘hakaret ve mobbing uyguladığı’ gerekçesiyle dava açtı. Manavgat 3. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davada, mahkeme A.Ö.'ye hakaret suçundan 3 ay ceza verirken, eylemini alenen gerçekleştirmesi nedeniyle 1/8 artırıma giderek 3 ay 15 gün hapis cezası verdi.
20.01.2022 Gündem
Öğrencisinin kulağını çekerek yaralayan öğretmene hapis talebi
Öğrencisinin kulağını çekerek yaralayan öğretmene hapis talebi Küçükçekmece’de kulağından çektiği öğrencisini yaralayan öğretmen Mustafa Çalışır hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame kapsamında öğretmenin 1 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.
11.01.2022 Yaşam
FETÖ sanığı eski öğretmene 6 yıl hapis!
FETÖ sanığı eski öğretmene 6 yıl hapis! Adana'da, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik davada yargılanan tutuklu eski öğretmen sanık 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
9.03.2021 Gündem
Kadın öğretmene şok! Müdüre fırlattığı sandalye silah sayıldı...
Kadın öğretmene şok! Müdüre fırlattığı sandalye silah sayıldı... Trabzon’da meslek içi eğitim seminerine katılmadığı gerekçesiyle hakkında tutulan tutanağı yırtan kadın sınıf öğretmeni H.A., tartıştığı okul müdürü T.Ö.’ye sandalye fırlattı. Sandalye, suç duyurusu üzerine iddianameye ‘silah’ olarak girerken, öğretmen hakkında da, 2 yıldan 3.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
15.12.2020 Yaşam
Ödevini unutan öğrencisini döven öğretmene hapis!
Ödevini unutan öğrencisini döven öğretmene hapis! Ödevini evde unutan öğrencisine tokat atan öğretmene mahkemece verilen beraat kararı Yargıtay'dan döndü. Yüksek mahkeme, sınıftaki diğer öğrencilerin öğretmenleri olan sanığı suçtan kurtulmaya yönelik beyanlarına itibar edilerek verilen beraat kararının yasaya aykırı olduğuna hükmetti.
9.02.2020 Gündem
Öğretmene, 5 kız öğrencisine 'sarkıntılık' suçundan 23 yıl hapis
Öğretmene, 5 kız öğrencisine 'sarkıntılık' suçundan 23 yıl hapis Konya'da 2 yıl önce 6'ncı sınıftaki 9 kız öğrencisini öpüp, taciz ettiği iddiasıyla yargılanan 3 kız babası matematik öğretmeni Orhan A. (61), 5 öğrencisine yönelik 'sarkıntılık' suçundan toplam 23 yıl 6 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Orhan A., 4 öğrencisine yönelik aynı suçtan ise beraat etti.
9.09.2019 Gündem
FETÖ sanığı eski öğretmene hapis cezası
FETÖ sanığı eski öğretmene hapis cezası Gaziantep'te FETÖ/PDY'ye ilişkin davada eski öğretmene 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.
18.07.2019 Gündem
FETÖ sanığı eski öğretmene hapis cezası
FETÖ sanığı eski öğretmene hapis cezası Gaziantep'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik davada eski öğretmen 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
20.05.2019 Gündem
FETÖ sanığı eski öğretmene hapis cezası
FETÖ sanığı eski öğretmene hapis cezası Adana'da, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan yargılanan eski öğretmen, 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
26.03.2019 Gündem
Öğretmene terörü övmek suçundan 2 yıl hapis!
Öğretmene terörü övmek suçundan 2 yıl hapis! Fransa'nın Grenoble kentinde mahkeme, bilgisayarında DEAŞ'ın propaganda fotoğrafları bulunan bir öğretmene, terörü övmek suçu işlediği gerekçesiyle iki yıl hapis cezası verdi
29.08.2018 Dünya
FETÖ sanığı eski öğretmene 7,5 yıl hapis cezası
FETÖ sanığı eski öğretmene 7,5 yıl hapis cezası Karabük'te FETÖ/PDY kapsamında hakkında dava açılan eski öğretmen 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı
9.03.2018 Gündem
Öğretmene 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi
Öğretmene 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, öğrencisine cinsel tacizle suçlanan öğretmen Ali. Y. 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Örnek bir karara imza atan mahkeme, Ali Y. için ayrıca 10 yıl meslekten men ve yurtdışına çıkış yasağı getirerek, sürecin sonuçlanmasına kadar serbest bırakılmasına karar verdi.
28.02.2018 Gündem
FETÖ sanığı 8 öğretmene hapis cezası
FETÖ sanığı 8 öğretmene hapis cezası Kayseri'de FETÖ/PDY davasında, KHK ile kapatılan Aktif Eğitim Sen yöneticileri ve dernek üyesi öğretmenlerin yer aldığı 6sı tutuklu 8 sanığa, 6şar yıl 3er ay hapis cezası verildi.
1.02.2018 Gündem
"Adliye imamı" öğretmene hapis cezası
"Adliye imamı" öğretmene hapis cezası Bingöl'de FETÖ'nün "adliye imamı" olduğu ileri sürülen eski öğretmen, 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı
29.09.2021 Gündem
Öğrencisine çıplak fotoğraflarını gönderen ödüllü öğretmene hapis!
Öğrencisine çıplak fotoğraflarını gönderen ödüllü öğretmene hapis! Öğrencisiyle ilişki yaşayan ve ona çıplak fotoğraflarını gönderen ödüllü öğretmen hapse mahkûm edildi.
9.04.2017 Dünya
‘Isıran’ öğretmene hapis!
‘Isıran’ öğretmene hapis! Sınıf öğretmeni Serhat K'dan ilginç savunma
29.09.2021 Gündem
Lezbiyen öğretmene  hapis!
Lezbiyen öğretmene hapis! Öğrencisini ayartan lezbiyen öğretmene 15 ay hapis cezası
22.09.2009 Dünya
Dayakçı öğretmene hapis şoku
Dayakçı öğretmene hapis şoku Ders sırasında 10 yaşındaki N.S.Ö.'ye attığı dayak cep telefonuyla görüntülendi
29.09.2021 Gündem
15 yaşındaki lise öğrencisiyle ilişkiye 3 yıl hapis
15 yaşındaki lise öğrencisiyle ilişkiye 3 yıl hapis Bartın'da, lise 2'nci sınıf öğrencisi G.M.'ye (15) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Akın D. (21), kendini, "Her şey rıza ile oldu, hiçbir zorlama yoktur" diye savundu. Mahkeme heyeti Akın D.'nin, 'Reşit olmayanla cinsel ilişki' suçundan 3 yıl 9 ay hapisle cezalandırılmasına karar verdi.
18.01.2024 Gündem
Kadın öğretmenin doğruluk mu cesaret mi’ oyunu: Çıplak fotoğraf isteyip cinsel içerikli videolar izletti
Kadın öğretmenin doğruluk mu cesaret mi’ oyunu: Çıplak fotoğraf isteyip cinsel içerikli videolar izletti İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde rezalet bir olay yaşandı. kadın İngilizce öğretmeninin doğruluk mu cesaret mi’ oyunuyla 4 öğrencisine kabusu yaşattı. Tutuklu yargılanan öğretmen, “Öğrencilere başarı odaklı yaklaşmak istedim” diyerek kendini savundu. İstismara uğrayan öğrenciler, oyun sırasında maruz kaldıkları iğrenç anları tek tek anlattı. İşte haberin detayları...
1.02.2023 Gündem
Öğrencisine cinsel istismarla suçlanan öğretmene 71 yıl hapis istemi
Öğrencisine cinsel istismarla suçlanan öğretmene 71 yıl hapis istemi Ankara'nın Keçiören ilçesinde öğrencisi F.N.Ö'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan öğretmen Münir Y. (62) hakkında, 71 yıl 11 aya kadar hapis cezası istendi.
15.01.2023 Gündem
Gazeteci Can Ataklı'ya 10 bin 110 lira adli para cezası
Gazeteci Can Ataklı'ya 10 bin 110 lira adli para cezası Uzaktan eğitim veren başörtülü bir öğretmene yönelik sözleri nedeniyle "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan yargılanan gazeteci Can Ataklı, 10 bin 110 lira adli para cezasına çarptırıldı.
6.07.2022 Gündem
38 yıl boyunca kadın kimliği ile yaşadı! Erkek olduğunu ispatlayamadı
38 yıl boyunca kadın kimliği ile yaşadı! Erkek olduğunu ispatlayamadı Giresun'da dünyaya gelen Kumral Bodur'a, isminden dolayı kız olduğunu düşünen nüfus memuru kadın kimliği çıkardı. İlkokulu bu kimlikle bitiren Bodur, ilk 2 evliliğinde resmi nikah yapamadığı için, dini nikahla evlendi. Doğan çocuklarını da ağabeyinin üzerine kaydettirdi. Resmi olarak evlenemeyen, işe giremeyen ve askerliğini yapamayan Bodur, 38 yıl kadın kimliğiyle yaşadı. Yıllar süren hukuk mücadelesi sonucu 2010'da erkek kimliğine kavuşan ve 3'ncü evliliğini resmi olarak yapan Bodur, doğan 2 çocuğunu kendi üzerine kaydettirebildi.
4.04.2022 Yaşam
Annesinin boğduğu iddia edilen Zeynep'in ablası: 'Eline bıçağı alıp eşimi bıçaklayacağını söylemişti'
Annesinin boğduğu iddia edilen Zeynep'in ablası: 'Eline bıçağı alıp eşimi bıçaklayacağını söylemişti' İzmir'in Buca ilçesinde, Zeynep Vural'ın (29) boğularak öldürülmesiyle ilgili olarak annesi Ayşe Vural'ın (59) tutuklu, babası Saffet Vural (70) ile kardeşi Ömer Vural'ın (25) ise tutuksuz olarak ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanmalarına devam edildi. Duruşmada tanık olarak dinlenen Firdevs Öztürk, kardeşi Zeynep'in aklının gidip, geldiğini belirterek, "'Anneni öldüreceğim, evi yakacağım' diyordu. Dakikası dakikasını tutmuyordu. Annem Zeynep'in iyileşmesi için elinden gelen her şeyi yaptı. Ona madde bağımlısı gibi değil de hasta gibi bakıyorduk" dedi.
23.03.2022 Yaşam
Sınıfta iğrenç istismar! 5 öğrencisini taciz etti
Sınıfta iğrenç istismar! 5 öğrencisini taciz etti Samsun’da görev yaptığı ilkokulda 9 yaşındaki 5 öğrencisini taciz ettiği iddia edilen sınıf öğretmeni Y.Ö. hakkında 110 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede, çocuklardan birinin tacizi yaklaşık bir yıl önce annesine anlattığı ama annenin “Eşim öğretmene saldırır, başımız belaya girer” diye şikâyetçi olmadığı ortaya çıktı. Öğretmen de bu süreçte tacizlerine devam etmiş.
15.02.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Öğretmene Hapis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğretmene hapis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.