Eğitim ödeneği ne zaman yatacak? MEB 1200 lira ödeyecek!
Eğitim ödeneği ne zaman yatacak? MEB 1200 lira ödeyecek! Yüz binlerce kişi bekliyordu ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) okullar 31 Ağustos'ta açılıyor. Her yıl MEB tarafından öğretmenlere ödenen eğitime hazırlık ödeneğinin ne zaman ödeneceği internette merak edilen konuların başında geliyor. Eğitime hazırlık ödeneği fiilen görevde olmayıp eğitim-öğretim yılı içerisinde göreve başlayanlara, göreve başlamalarından sonra belirli oranlarda ödeniyor. Peki, MEB Eğitim ödeneği ne zaman yatacak? MEB 2020 öğretmen kırtasiye yardımı ne zaman verilecek? İşte MEB eğitim ödeneği ile ilgili merak edilenler...
26.08.2020 Memur
Öğretim yılına hazırlık ödeneği ödemeleri başlıyor...
Öğretim yılına hazırlık ödeneği ödemeleri başlıyor... Binlerce öğretmen bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı yazı gönderdi. Maliye Bakanlığı Kamu Personel Harcamaları Yönetim Sistemi üzerinden açıklama yaptı. Öğretim yılına hazırlık ödeneği ödemeleri bugünden itibaren başlıyor.
9.09.2019 Eğitim
Öğretim yılına hazırlık ödeneği bin 50 lira
Öğretim yılına hazırlık ödeneği bin 50 lira Öğretmenler için bu sene bin 50 lira olarak belirlenen öğretim yılına hazırlık ödeneği, 11 Eylül'den itibaren hesaplara yatırılmaya başlanacak.
8.09.2017 Ekonomi