Öğrenci Bursu

Öğrenci Bursu

Son dakika öğrenci bursu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öğrenci bursu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öğrenci bursu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğrenci Bursu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğrenci bursu gelişmeleri de dahil olmak üzere 353 öğrenci bursu haberi bulunmuştur. Tüm öğrenci bursu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahbap burs başvurusu nasıl yapılır? Ahbap üniversite bursu şartları nelerdir, Ahbap bursu ne kadar?
Ahbap burs başvurusu nasıl yapılır? Ahbap üniversite bursu şartları nelerdir, Ahbap bursu ne kadar? Ahbap üniversite burs başvurusu 2022 başladı. Ahbap ihtiyaç sahibi öğrencilere 9 ay boyunca eğitim yardımı yapacak. Gerekli belgeleri internet üzerinden istenilen tarihte kuruma ileterek başvurularını gerçekleştirecek öğrenciler bursun detaylarını araştırıyor. Son başvuru tarihi 21 Ekim. Peki AHBAP burs başvurusu nasıl yapılır, AHBAP burs başvuru şartları nelerdir? Ahbap öğrenci bursu ne kadar?
18.10.2022 Eğitim
Borcu olan herkesi ilgilendiren detay! Bu mal ve haklar haczedilemiyor
Borcu olan herkesi ilgilendiren detay! Bu mal ve haklar haczedilemiyor Borcu olanların en büyük korkusu haciz. İcralık olan pek çok kişi ise bu konudaki haklarını ya bilmiyor ya da yanlış biliyor. Borçlarla ilgili Yargıtay’ın emsal kararlarını hatırlatan Avukat Ali Oktay Coşgun, haczedilemeyen mal ve hakları bir bir sıraladı.
14.10.2022 Ekonomi
Kredi kararı resmen başladı 650, 1.300 ve 1.950  lira! e-Devlet'ten başvuru yapılıyor, son tarih 8 Kasım…
Kredi kararı resmen başladı 650, 1.300 ve 1.950 lira! e-Devlet'ten başvuru yapılıyor, son tarih 8 Kasım… Yüz binlerce kişi bekliyordu. Resmen açıklandı ve başladı. Ödemeler aylık 650, 1.300 ve 1.950 lira arasında değişiyor. Öğrencilerin kredi ve burs başvuruları e-Devlet üzerinden yapılıyor. Şehit çocukları, gazi çocukları, sağlık kurulu raporu ile yüzde 40 ve üzerinde engelli olduğu tespit edilen öğrenciler, anne ve babası vefat etmiş olanlara öncelik veriliyor. Burs alan öğrenciye kredi; kredi alan öğrenciye ise burs ödemesi yapılmıyor. İlk defa burs ve kredi alacak öğrencilere, müracaat ettikleri öğretim yılı başı itibarıyla normal öğrenim süresince ödeme yapılacak.
6.11.2021 Eğitim
KYK burs başvurusu yap! KYK burs başvurusu başladı, adım adım KYK burs başvurusu nasıl yapılır?
KYK burs başvurusu yap! KYK burs başvurusu başladı, adım adım KYK burs başvurusu nasıl yapılır? KYK burs başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2021-2022 eğitim öğretim dönemi burs ve kredi başvurularının başladığını açıkladı. KYK burs başvurusu nasıl yapılır? KYK burs başvurusu yap ekranı...
5.11.2021 Gündem
İBB bursu ne zaman yatacak? İBB bursu yedek liste açıklandı mı?
İBB bursu ne zaman yatacak? İBB bursu yedek liste açıklandı mı? İBB bursu ne zaman yatacak? sorusu, İBB burs sonuçlarının açıklanmasından sonra yoğun bir şekilde araştırılıyor. İBB son yaptığı açıklamada, Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı evrak kabul süresi uzatıldığını duyurmuştu. Öte yandan, İBB, 30 bin öğrenciye üç parça halinde toplamda 3.200 TL burs yardımı yapacak.
7.12.2019 Eğitim
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi
Tarihi tartışmayı yazarlar değerlendirdi 23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.
18.06.2019 Gündem
İşte Adil Öksüz'le ihanet toplantısının beyin takımı
İşte Adil Öksüz'le ihanet toplantısının beyin takımı Adana'da 15 Temmuz darbe girişiminin kilit ismi, firari Adil Öksüz ile birlikte Güneş Işığı Otel'de toplantı yapan 15 kişilik grubun beyin takımını oluşturan 6 kişinin isimlerine ve fotoğraflarına ulaşıldı.
12.01.2018 Gündem
Adil Öksüz, oteldeki kameraların yönünü değiştirtmiş
Adil Öksüz, oteldeki kameraların yönünü değiştirtmiş Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının toplantılar düzenlediği ortaya çıkan Güneş Işığı Otel'in sahibi ile müdürünün de aralarında olduğu 4 şüpheli tutuklandı. Darbe girişiminin kilit ismi, Hava Kuvvetleri imamı firari Adil Öksüz'ün de beraberindeki kişilerle bu otelde 2016 yılı mart ayında konakladığı ve burada örgütsel toplantılar yaptığı ortaya çıkarıldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube'nin operasyonuyla gözaltına alınan şüphelilerin polise verdikleri ifadelere ulaşıldı.
10.01.2018 Gündem
Otel basılınca ortaya çıktı! Adil Öksüz darbeden 4 ay önce...
Otel basılınca ortaya çıktı! Adil Öksüz darbeden 4 ay önce... ADANA 'da emniyet güçleri FETÖ toplantılarının yapıldığını bir oteli bastı. Otel baskınında Adil Öksüz'ün darbe girişiminden 4 ay önce Adana'da otelde sohbet toplantısına katıldığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Seyircisi az ama bozuk parası hepsinden çok
Seyircisi az ama bozuk parası hepsinden çok Taraftarlar, maç girişi bozuk paralarını Kızılay’ın kutularına atıyor. Maçlara bu sezon rakiplerine göre az ilgi göstermesine rağmen Fenerbahçe taraftarından 4 bin lira bozukluk toplanırken, Galatasaraylılardan 2 bin 500, Beşiktaşlılardan 500 lira toplanıyor
25.11.2017 Ekonomi
Dikkat! Burs fırsatını kaçırmayın...
Dikkat! Burs fırsatını kaçırmayın... Yeni eğitim dönemi için burs başvuruları başladı. Pek çok vakıf, şirket ve oda öğrencilere destek oluyor. Aylık destek miktarı 200-510 lira arasında değişiyor.
16.09.2017 Eğitim
FETÖ'nün yemin metni iddianamede
FETÖ'nün yemin metni iddianamede Erzurum'da ilk FETÖ davası açıldı. Kabul edilen ilk FETÖ iddianamesinde, FETÖ terör örgütünün yemin metnine de yer verildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ iddianamesi: Örgüte girmek için Müslüman olmak gerekmiyor
FETÖ iddianamesi: Örgüte girmek için Müslüman olmak gerekmiyor İZMİR'de FETÖ/PDY örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'ya parça parça 31...
29.09.2021 Gündem
1.5 milyon üniversitelinin bu ay hesabına yatıyor!
1.5 milyon üniversitelinin bu ay hesabına yatıyor! Üniversite öğrencilerinin 400 liraya çıkarılan kredi ve bursları, 6-10 Ocak 2016 tarihleri arasında ödenecek. Bu yıl yaklaşık 1.5 milyon öğrenci yükseltilen kredi ve burs imkanından yararlanacak.
2.01.2016 Ekonomi
Emeklilere jet ödeme
Emeklilere jet ödeme AK Parti kurmayları, hükümet programı ve eylem planına son rötuşları yapıyor. Beyannamede yer alan çok sayıda vaadin ilk 3 aylık dönemde gerçekleştirilmesi planlanıyor.
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu 'Müjde Paketi'ni açıkladı
Davutoğlu 'Müjde Paketi'ni açıkladı Başbakan Davutoğlu, Malatya'da "Cumhuriyet Bayramı müjde paketi"ni açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu İstanbul mitinginde konuştu
Davutoğlu İstanbul mitinginde konuştu AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Büyük İstanbul Mitingi'nde Maltepe'de milyonlara hitap ediyor.
29.09.2021 Gündem
‘Kılıçdaroğlu dayak yememiş’
‘Kılıçdaroğlu dayak yememiş’ Davutoğlu, CHP liderinin “8 milyon emekli bin liranın altında yaşıyor” sözlerine “Ya sayı saymayı bilmiyorsun, ya da dayak yemedin...
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu'ndan flaş açıklamalar
Davutoğlu'ndan flaş açıklamalar AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Afyonkarahisar mitinginde halka hitap etti.
29.09.2021 Gündem
TÖÜ’de okulu uzatan öğrencinin bursu kesilmeyecek
TÖÜ’de okulu uzatan öğrencinin bursu kesilmeyecek Turgut Özal Üniversitesi (TÖÜ) akademik programlara yerleşen öğrencilerin burslarını garanti altına aldı.
3.07.2014 Eğitim
O da üç çocuk istiyor
O da üç çocuk istiyor Putin üçüncü çocuğu yapan ailelere yardım yapılacağına, kreş sayısının artırılacağına söz verdi
14.02.2012 Dünya
''Dink davası bizim için sınav''
''Dink davası bizim için sınav'' UMHURBAŞKANI Abdullah Gül, öldürülen gazeteci Hranti Dink davasının sonuçlanmasıyla ilgili olarak, gayrimüslim bir vatandaşla ilgili bir dava olduğu için ayrı bir hassasiyetin söz konusu olduğunu belirtti...
29.09.2021 Gündem
Öğrenci bursu aldı hocalar 'da Vinci'
Öğrenci bursu aldı hocalar 'da Vinci' AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi'nin maddi desteğiyle yürütülen "Leonardo da Vinci Hayatboyu Öğrenme Hareketlilik Projesi" kapsamında Almanya, Hollanda, Slovakya ve Litvanya'ya düzenlenen mesleki eğitim gezisine, 1 ilçe müdürü, 1 okul müdürü ve 1 müdürlük memurunun kendilerini "öğrenci" gibi göstererek katıldıkları ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Başbakan'a ilginç soru
Başbakan'a ilginç soru CHP'nin İstanbul Adayı Kılıçdaroğlu kafaları karıştırdı
3.02.2009 Siyaset
Mehmet  ve  Ferhan  yasak!
Mehmet ve Ferhan yasak! Nusaybin Demirspor'un Kulüp Başkanı Servet Talayhan: İsmi Mehmet ve Ferhan olan taraftarlar stada alınmayacak
4.08.2007 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Öğrenci Bursu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğrenci bursu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.