Obamacare

Obamacare

Son dakika Obamacare haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Obamacare ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Obamacare haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Obamacare

haberleri sayfasında son dakika yaşanan obamacare gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 obamacare haberi bulunmuştur. Tüm obamacare haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amerika'daki Türk Prof. Çilingiroğlu: "Türkiye'de çok şanslısınız"
Amerika'daki Türk Prof. Çilingiroğlu: "Türkiye'de çok şanslısınız" California Üniversitesi'nde çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, katıldığı bir tv programında Amerikalıların zorda olduğunu, sağlık sistemi nedeniyle corona virüs salgını sürecinde de büyük zorluklar yaşadıklarını anlatarak "Türkiye'de çok şanslısınız" demişti. Salgınının yeni merkez üssü ABD'de sağlık sistemi çöktü. Salgın, ABD'deki sağlık sisteminin acizliğini ortaya çıkardı. ABD’nin dünyanın en güçlü ülkesi olmadığı da salgınla mücadelesinde gözler önüne serildi.
7.04.2020 Gündem
"Obamacare"in geçersiz olduğuna hükmedildi
"Obamacare"in geçersiz olduğuna hükmedildi ABD'de federal yargıç, halk arasında "Obamacare" olarak tanınan "Düşük Maliyetli Sağlık Sigortası"nın (ACA) anayasal olarak geçersiz olduğuna hükmetti.
15.12.2018 Dünya
ABD ara seçimleri neden yapılıyor?
ABD ara seçimleri neden yapılıyor? ABD'de Temsilciler Meclisi ve Kongre'de yapılacak ara seçimler Cumhuriyetçi ABD Başkanı Donald Trump yönetimi için kritik öneme sahip. Cumhuriyetçiler Temsilciler Meclisi ve Senato'daki hâkimiyetlerini koruyabilecekler mi? Yoksa Demokratlar üstünlük sağlayıp Trump yönetimini zora mı sokacak?
6.11.2018 Dünya
Trump yönetimi, sağlık sigortası ödemelerini durdurdu
Trump yönetimi, sağlık sigortası ödemelerini durdurdu ABD'de New Mexico Federal Mahkemesi'nin sağlık sigortası ödemelerinde yasal çatlaklar bulunduğunu açıklamasının ardından ABD Sağlık ve İnsan Hizmetleri Bakanlığı'na bağlı olan Sağlık Sigortası Hizmetleri Merkezi (CMM), Obamacare kapsamındaki ödemelerin geçici olarak durdurulduğunu açıkladı.
9.07.2018 Dünya
Milyonların bedava  doktor kuyruğu
Milyonların bedava doktor kuyruğu Sağlık sigortası olmayan milyonlarca kişinin, bedava muayene için saatlerce “mobil klinik” sırası beklediği bu ülkeyi duyunca çok şaşıracaksınız. Yeni sigorta sistemi de milyonlara milyonla...
28.11.2017 Dünya
ABD Sağlık ve Sosyal Hizmetler Bakanı Tom Price istifa etti
ABD Sağlık ve Sosyal Hizmetler Bakanı Tom Price istifa etti ABD Başkanı Donald Trump'un açıkça memnuniyetsizliğini dile getirdiği Sağlık ve Sosyal Hizmetler Bakanı Tom Price istifa etti.
30.09.2017 Dünya
Trump: Halletmemiz lazım
Trump: Halletmemiz lazım ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'u kastederek, "Roket adam çok daha önce Clinton ve Obama tarafından ele alınması gereken bir konuydu. Yıllar önce ele alınmalıydı ama alınmadı. Şimdi ben bu konuyla ilgileniyorum çünkü bunu halletmemiz lazım." dedi.
23.09.2017 Dünya
Trump'tan Cumhuriyetçilere "kuralları değiştirin" çağrısı
Trump'tan Cumhuriyetçilere "kuralları değiştirin" çağrısı ABD Başkanı Donald Trump, Cumhuriyetçilere Senatonun oylama kurallarını değiştirmeleri çağrısında bulundu.
29.07.2017 Dünya
Trump'a 3. darbe!
Trump'a 3. darbe! Trump'ın Obamacare'i kaldırma girişimi 3 Cumhuriyetçi'nin ret oylarıyla üçüncü kez başarısız oldu
29.07.2017 Dünya
‘Survivor’ Beyaz Saray
‘Survivor’ Beyaz Saray Trump’ın yeni İletişim Direktörü Anthony Scaramucci, çalışma arkadaşları hakkında söylediği sözler tartışma yarattı. New York Post, Trump’ın ekibi içindeki çekişmeleri ‘Survivor’ yarışmasına benzetti
28.07.2017 Dünya
Bir zafer, iki yenilgi
Bir zafer, iki yenilgi Trump, ‘Obamacare’ sağlık reformuna ilişkin Senato görüşmelerinin başlamasına sevinirken, paketin iptali için yapılan ilk oylamadan çıkan ‘hayır’ oyuyla sarsıldı. Temsilciler Meclisi de, Rusya’ya yeni yaptırımlar öngören tasarıya onay verdi
26.07.2017 Dünya
Senato 'Obamacare'i gündemine aldı
Senato 'Obamacare'i gündemine aldı ABD Senatosu Obama döneminde yasalaşan sağlık sigortası reformunun görüşülmesini kabul etti. Başkan Trump seçimden önce yasayı değiştirmeyi vaat etmişti.
26.07.2017 Dünya
Gerilim sürüyor: Trump, Adalet Bakanı'na yüklendi
Gerilim sürüyor: Trump, Adalet Bakanı'na yüklendi ABD Başkanı Donald Trump, Adalet Bakanı Jeff Sessions'ı, "Hillary Clinton'ın suçlarına ve istihbarat sızıntılarına karşı çok zayıf pozisyon almakla" itham etti
25.07.2017 Dünya
Obamacare'in iptali 32 milyon kişiyi sigortasız bırakabilir
Obamacare'in iptali 32 milyon kişiyi sigortasız bırakabilir ABD Kongresi Bütçe Ofisi (CBO) Cumhuriyetçi Parti’nin yeni sağlık tasarısının 32 milyon Amerikalının daha sigortasız kalmasına yol açabileceğini açıkladı.
20.07.2017 Dünya
Trump: Hayal kırıklığına uğradım
Trump: Hayal kırıklığına uğradım ABD Başkanı Trump, yeni sağlık sigortası yasa tasarısı hakkında, "Çok hayal kırıklığına uğradım. Sanıyorum 'Obamacare'in başarısız olmasına izin vereceğimiz bir konumdayız" dedi.
18.07.2017 Dünya
Sağlık tasarısı oylaması ertelendi!
Sağlık tasarısı oylaması ertelendi! ABD Senatosu, bu hafta yapılması beklenen ve ülkede 22 milyon kişinin sigortasız kalmasına neden olacak yeni sağlık sigortası tasarısı oylamasını erteledi.
28.06.2017 Sağlık
22 milyon kişi sağlık sigortasını kaybedebilir
22 milyon kişi sağlık sigortasını kaybedebilir Amerika Birleşik Devletleri’nde 22 milyon kişi sağlık sigortasını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Açıklama ABD Kongresi Bütçe Ofisi'nden geldi.
27.06.2017 Sağlık
"23 milyon Amerikalı sigortasız  kalabilir"
"23 milyon Amerikalı sigortasız kalabilir" Beyaz Saray ve Cumhuriyetçi Partinin "Obamacare"in yerine getirmek istediği yeni sağlık sigortası sisteminin 23 milyon Amerikalının daha sigortasız kalmasına yol açabileceği bildirildi.
24.05.2017 Dünya
'Şahane bir ilişkimiz var'
'Şahane bir ilişkimiz var' ABD Başkanı Trump, yüzüne telefon kapattığı Avustralya Başbakanı Turnbull’la ‘şahane bir ilişkileri’ olduğunu söyledi.
5.05.2017 Dünya
Trump'ın sağlık yasası Temsilciler Meclisi'nden geçti
Trump'ın sağlık yasası Temsilciler Meclisi'nden geçti ABD Temsilciler Meclisi, Obamacare olarak bilinen sağlık sigorta sistemini kaldırarak yerine Amerikan Sağlık Hizmetleri Yasasını (AHCA) koymayı öngören tasarıyı kabul etti
5.05.2017 Dünya
Trump'ın bütçesi, onayı Cumhuriyetçilerin desteği olmadan aldı
Trump'ın bütçesi, onayı Cumhuriyetçilerin desteği olmadan aldı ABD Temsilciler Meclisi 1.1 trilyon dolarlık bütçe, 118'e karşı 309 oyla kabul edildi. Tasarıya karşı çıkan 118 vekilden 103'ünün Trump'ın partisi Cumhuriyetçi Partiden olması dikkat çekti.
3.05.2017 Dünya
10 soruda ABD'nin Suriye'ye füze saldırısı
10 soruda ABD'nin Suriye'ye füze saldırısı Uluslararası ilişkiler konusunda isabetli analizleriyle bilinen Kadir Has Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ahmet K. Han’a ‘ABD Suriye’yi neden vurdu’ diye sorduk.
8.04.2017 Arşiv
Cumhurbaşkanı Erdoğan anketlerdeki son durumu açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan anketlerdeki son durumu açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Show TV-Habertürk TV-Bloomberg HT ortak canlı yayınında Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı. 16 Nisan'sa sayılı günler kala son anketlerin durumunu açıklayan Erdoğan, ibrenin yükselişte olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
"Turist sayısı Trump yüzünden düşecek!"
"Turist sayısı Trump yüzünden düşecek!" ABD Başkanı Donald Trump'ın uygulamaları nedeniyle bu sene New York'a önceki yıllara göre daha az yabancı turistin geleceği öngörülüyor
25.03.2017 Dünya
Trump’ın sağlığı bozuldu
Trump’ın sağlığı bozuldu Obamacare’in alternatifi bir sağlık programı ortaya koyan ABD Başkanı Donald Trump kendi partisinin Temsilciler Meclisi’ndeki üyelerini ikna edemedi. Program, seçim vaatleri arasındaydı
24.03.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Obamacare ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki obamacare haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.