Nutella

Nutella

Son dakika Nutella haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nutella ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nutella haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nutella

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nutella gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 nutella haberi bulunmuştur. Tüm nutella haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nutella helal midir? Nutella cevap verdi! Nutella haram mı? Nutella’nın içindekiler…
Nutella helal midir? Nutella cevap verdi! Nutella haram mı? Nutella’nın içindekiler… Dünya’da olduğu gibi Türkiye’de de çok seveni olan Nutella’nın sosyal medya üzerinden bir kullanıcıya verdiği helal yanıtı kısa sürede gündem oldu. Kullanıcı Nutella ürünlerinin helal sertifikalı olup-olmadığını sordu, Nutella’dan ise beklenmeyen bir cevap geldi. Nutella helal değil mi? Nutella helal mi, haram mı? Nutella nerede üretiliyor, içinde neler var?
17.09.2020 Gündem
'Cihad' ismine izin vermediler
'Cihad' ismine izin vermediler Fransa'da mahkeme, bir ailenin yeni doğan çocuğunun ismini "Cihad" koymasına izin vermedi.
28.09.2019 Dünya
Yemek deyip geçmeyin
Yemek deyip geçmeyin Psikolog Elif Beydağı yemeğin kültür ve sosyalleşmenin bir parçası olduğunu, aynı zamanda insanlarla ilişki kurmanın ve duyguları göstermenin bir yolu olduğunu belirtti.
23.07.2019 Sağlık
Nutella tadımcı arıyor
Nutella tadımcı arıyor Nutella'nın üreticisi İtalyan Ferrero şirketi, bir internet sitesinde yayımlanan iş ilanıyla "Kakao, fındık ve yarı mamul tatlı ürünlerin tadımını yapmayı öğrenmekten zevk alacak" kişiler arıyor.
27.07.2018 Dünya
Sevgiliye ayıracak zamanım yok
Sevgiliye ayıracak zamanım yok Wimbledon’da gençler kategorisinde çiftlerde şampiyonluğa ulaşan 17 yaşındaki milli tenisçi Yankı Erel ile buluştuk ve başarısının şifrelerini konuştuk.
20.07.2018 Arşiv
Çikolata 40 yıl içinde yok olabilir
Çikolata 40 yıl içinde yok olabilir Çikolata aşıkları için kötü bir haber... 98 milyar dolarlık çikolata endüstrisinin temelini oluşturan kakaonun geleceği tehdit altında. Kimi uzmanlar çikolatanın 40 yılı kaldığını savunuyor.
21.02.2018 Dünya
Vadistanbul’un yeni  lezzet durağı
Vadistanbul’un yeni lezzet durağı Michelle Brasserie, ilk şubesiyle Vadistanbul’da kapılarını açtı.
9.02.2018 Magazin
3 euro indirim için kafalarında kavanoz kırdılar
3 euro indirim için kafalarında kavanoz kırdılar Intermarché süpermarketler zinciri, tüm şubelerinde Nutella’da yüzde 70 indirime gittiğini duyurdu.
26.01.2018 Dünya
20 tonluk Nutella ve çikolata taşıyan tır römorku çalındı
20 tonluk Nutella ve çikolata taşıyan tır römorku çalındı Almanya'da içinde 20 tonluk Nutella ve çikolata olan bir tır römorku çalındı. Çalınan 20 tonluk ürünlerin yaklaşık 70 bin euro değerinde olduğunu açıklayan polis, bilgi sahibi olanlardan yardım talep etti. Cumartesi sabahı da 30 tonluk meyve suyu bulunan bir römork çalınmıştı
14.08.2017 Dünya
Dünyanın ilk Nutella kafesi açıldı!
Dünyanın ilk Nutella kafesi açıldı! Tüm menüsü çikolata ile yapılan ürünlerden oluşan dünyanın ilk Nutella kafesi, ABD'nin Chicago kentinde açıldı.
1.06.2017 Dünya
Canan Karatay palm yağı tartışmalarına son noktayı koydu
Canan Karatay palm yağı tartışmalarına son noktayı koydu Prof. Dr. Canan Karatay, son günlerde Nutella ile gündeme gelen palm yağı tartışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu
29.09.2021 Gündem
Fahiş kırmızı et fiyatına ‘tüp bebek’li çözüm
Fahiş kırmızı et fiyatına ‘tüp bebek’li çözüm Çeşitli nedenlerle pahalı olan kırmızı et fiyatlarına, ‘tüp bebek’ çözümü getiriliyor. Embriyo transferiyle damızlık ihtiyacı karşılanıp, yılda 500 bine ulaşan hayvan ithalatı da bitirilecek.
20.01.2017 Ekonomi
50 yıldır kullanıyoruz 80 derecede ısıtıyoruz
50 yıldır kullanıyoruz 80 derecede ısıtıyoruz Nutella’daki palm yağının kansere neden olduğu iddiaları üretici İtalyan Ferrero firmasının düzenlediği dünkü basın toplantısında yalanlandı
19.01.2017 Sağlık
Palm yağı nedir? Palm yağı hangi ürünlerde ve ne amaçla kullanılır?
Palm yağı nedir? Palm yağı hangi ürünlerde ve ne amaçla kullanılır? Nutella markasının palm yağı kullandığı haberiyle birlikte palm yağının ne olduğuyla ilgili sorular da gündeme oturdu. Palm yağının özellikleri ve ürünlerde neden tercih edildiği gibi pek çok bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Bakanlık harekete geçti, Nutella’ya inceleme!
Bakanlık harekete geçti, Nutella’ya inceleme! Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Nutella’nın Avrupa’da raflardan indirilmesine neden olan raporu inceleleyip ulaştıkları sonucu kısa sürede paylaşacaklarını söyledi.
14.01.2017 Ekonomi
Tatlı bir aşk hikayesi...
Tatlı bir aşk hikayesi... Acun Ilıcalı‘nın sunduğu Survivor yarışması çekimlerinde çalışan Gizem Selçuk ve Juan Casalins birbirlerine aşık oldular, evlenip Assos’a yerleştiler. Köklerinden kopmayan Juan, bugün Arjantin’in milli tatlısı “Dulce de Leche”yi Türkiye ile tanıştırdı...
31.12.2016 Arşiv
Ülker, bisküvi şirketi Delacre'i Nutella'nın sahibi Ferrero'ya satıyor
Ülker, bisküvi şirketi Delacre'i Nutella'nın sahibi Ferrero'ya satıyor United Biscuit'i 3 milyar dolara satın alan Ülker, dev şirket içinde operasyona başladı.
4.11.2016 Ekonomi
Nutellanın üreticisi Türk fındığını savundu!
Nutellanın üreticisi Türk fındığını savundu! Nutella ve Kinder gibi ürünlerin üreticisi Ferrero SpA, İtalya Ulusal Çiftçiler Konfederasyonunun (Coldiretti), ülkeye ithal edilen tarım ürünleri arasında En tehlikeli 10 gıda listesinde Türk fındığını ilk sıraya alması üzerine bir açıklama yaptı.
17.06.2021 Dünya
Çikolata aşıkları
Çikolata aşıkları Nutella Cafe önceki akşam Zorlu Center Eataly İstanbul’da, Tuba Ünsal’ın ev sahipliğindeki davetle açıldı...
12.10.2016 Magazin
Android'in yeni ismi!
Android'in yeni ismi! Android işletim sisteminin yeni ismi resmen açıklandı. Google, yeni Android'in ismini 'Andorid Nougat' olarak açıkladı.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Android N'nin ismi sızdı!
Android N'nin ismi sızdı! Android'in yeni ismi merakla beklenirken Android Başkan Yardımcısı'nın arama butonuna Android Nutella yazması dikkatlerden kaçmadı.
16.06.2016 Bilim ve Teknoloji
Fındık üretimi ‘değerli tarım’la yüzde 30 arttı
Fındık üretimi ‘değerli tarım’la yüzde 30 arttı İtalyan Ferrero, Doğru Tarım Projesi ile Türkiye’de 35 bin çiftçiye ulaştı, 134 örnek fındık bahçesi geliştirdi ve üretimin % 30 artmasını sağladı. Ferrero Fındık Şirketi Global Satın Alma Direktörü Stefano Gagliasso, “Ferrero, Türk fındığının en büyük destekçisi olmaya devam edecek” dedi
4.06.2016 Ekonomi
Murat Ülker bizzat açıklama yaptı
Murat Ülker bizzat açıklama yaptı Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, dün gazetemizde yayımlanan Ülker’in Nutella için İtalyan Ferrero ile görüştüğüne dair kulis habere bizzat yanıt verdi. Dün saban erken saatlerde Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Ülker, “Ferrero ailesi tanıdığım kıymetli meslektaşım. Ülkemizde üretici ve ihracatçı. Bazı basında çıkan Nutella haberleri gerçeği yansıtmamaktadır” dedi. Murat Ülker, kısa bir süre önce büyük bir satın almaya hazırlandıklarını açıklamış, bir dergiye verdiği röportajda da bu yıl “Çok şaşıracağınız hamleler” olacak demişti.
28.05.2016 Ekonomi
Android N'in ismi New York Cheesecake olacak
Android N'in ismi New York Cheesecake olacak Android N için kullanılacak tatlı ismi büyük oranda belli oldu. Google Geliştirme Merkezi'nde uzun süredir hangi isim kullanılıyor? Detaylar haberimizde...
16.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Emaar’da İstinyePark ve Cevahir’i birleştirdi
Emaar’da İstinyePark ve Cevahir’i birleştirdi Emaar Square, Eylül sonunda kapılarını açıyor. “Emaar’da her kesime hitap edebilmek için Cevahir ile İstinyePark’ı birleştirdik” diyen CEO Ozan Balaban; Gucci, Cartier, Zegna, Rolex ve Henry Winston’un anlaşma sağlanan ünlü markalar olduğunu söyledi.
2.03.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nutella ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nutella haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.