Nurella

Nurella

Son dakika nurella haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nurella ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nurella haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nurella

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nurella gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 nurella haberi bulunmuştur. Tüm nurella haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nur Yerlitaş'ın son görüntüleri paylaşıldı
Nur Yerlitaş'ın son görüntüleri paylaşıldı Nisan ayının sonunda evinde hayatını kaybeden Nur Yerlitaş'ın sosyal medya hesabını kullanan ailesi, ünlü modacının ölmeden önce çekilen son görüntülerini yayınladı. 'Sonsuzluk' etiketi eklenen görüntülerde, Nurella sevenlerine el sallıyor.
6.06.2020 Magazin
Son dakika... Nur Yerlitaş hayatını kaybetti
Son dakika... Nur Yerlitaş hayatını kaybetti Ünlü modacı Nur Yerlitaş hayatını kaybetti. Yerlitaş, geçtiğimiz yıl beyin ameliyatı olmuş ve zor günler geçirmişti.
27.04.2020 Magazin
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'ın sağlık durumu nasıl?
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'ın sağlık durumu nasıl? Nur Yerlitaş'ın beyninde kitle bulunması nedeniyle geçen ay ameliyat olmuştu. Sevenleri Nur Yerlitaş'ın sağlık durumunu merak ederek gündemde araştırmaya başladı. Nur Yerlitaş'ın hayatı hakkındaki bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
13.09.2018 Gündem
Gülşah Saraçoğlu'ndan Nur Yerlitaş'a cevap geldi
Gülşah Saraçoğlu'ndan Nur Yerlitaş'a cevap geldi Seren Serengil ve Yaşar İpek'in nişanında Nur Yerlitaş'ın Gülşah Saraçoğlu hakkında söyledikleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Modacı Gülşah Saraçoğlu'ndan Nur Yerlitaş'a Instagram'dan cevap geldi. İşte detaylar...
1.05.2018 Magazin
'Nurella' giderek eriyor!
'Nurella' giderek eriyor! Bir süredir ekranlardan uzak olan Nur Yerlitaş, adeta eridi. Modacının verdiği kilolar herkesi şaşırttı.
30.04.2018 Magazin
O eski halinden eser yok şimdi!
O eski halinden eser yok şimdi! Nur Yerlitaş, verdiği kilolarla adeta başka biri oldu
30.03.2018 Magazin
Nurella'ya şok sözler: Katana
Nurella'ya şok sözler: Katana Eda Erol ve Alişan'ın, Esra Erol'un yeni programı için kurgu gereği ayrıldığını ima eden Nur Yerlitaş'a Esra Erol'un eşi Ali Özbir'den "O katanayı Allah'a emanet ediyorum" cevabı geldi.
6.09.2017 Magazin
Benzema & Nurella!
Benzema & Nurella! Real Madrid futbol takımının dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Karim Benzema, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
7.06.2017 Magazin
Nur Yerlitaş'tan vefasızlık sitemi!
Nur Yerlitaş'tan vefasızlık sitemi! 'İşte Benim Stilim'de uzun süre jüri üyeliği yapan ve yorulduğu gerekçesiyle programdan ayrılan Nur Yerlitaş, sosyal medya üzerinden yapımcıyı hedef aldı.
6.06.2017 Magazin
Çiçek Nurella
Çiçek Nurella Nur Yerlitaş, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi’ndeydi.
28.05.2017 Magazin
Hülya Avşar’ın programı yayından mı kaldırıldı?
Hülya Avşar’ın programı yayından mı kaldırıldı? Hülya Avşar, Nur Yerlitaş’la olan programının fragmanını Instagram hesabından paylaştı. Ancak ne olduysa ondan sonra oldu...
23.04.2017 Televizyon
Nur Yerlitaş: 'Arkasını dönse rezil olacaktık'
Nur Yerlitaş: 'Arkasını dönse rezil olacaktık' Star TV'de Hülya Avşar'ın sunduğu 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programının bu haftaki konuğu Nur Yerlitaş oldu.
19.04.2017 Magazin
Nur Yerlitaş İşte Beni Stilim'den neden ayrıldığını açıkladı
Nur Yerlitaş İşte Beni Stilim'den neden ayrıldığını açıkladı İşte Beni Stilim adlı yarışma programının jüriliğinden sürpriz bir şekilde ayrılan Nur Yerlitaş, canlı yayında konuştu.
18.04.2017 Magazin
Bahar Candan'dan arkadaşına şok benzetme
Bahar Candan'dan arkadaşına şok benzetme "Saçlarını kısa görünce aklıma saçlarımın kısa olduğu zamanlar geldi.İnşallah saçların bir an önce uzar benim ki gibi olur" dedi. "Ama ben seninki gibi olmasını istemem" cevabını alınca. "Böylede diş fırçasına benziyorsun zaten" diyerek ilginç bir benzetmeye imza attı.
21.01.2022 Magazin
Onu özledi ağlama krizine girdi!
Onu özledi ağlama krizine girdi! Dün yayınlanan bölümde temizlik görevlisi evdeki en değerli eşyasını kırdığı için ağlama krizine giren Bahar Candan sonrasında da Nur Yerlitaş'ı özlediği için ağlamaya devam etti.
21.01.2022 Magazin
Nur Yerlitaş çıldırdı: 'Ben öldüm mü ya!'
Nur Yerlitaş çıldırdı: 'Ben öldüm mü ya!' 'İşte Benim Stilim' yarışmasında jürilikten ayrılan Nur Yerlitaş'ın yerine fotoğrafı konuldu. Yerlitaş bu duruma çıldırdı...
27.03.2017 Magazin
Programdan tamamen ayrıldım
Programdan tamamen ayrıldım İşte Benim Stilim yarışmasının önemli jüri üyesi Nur Yerlitaş, programı bıraktığını geçtiğimiz gün itiraf etti. Yerlitaş, “Yaşantım birbirine karıştı. Nur Yerlitaş ile ekrandaki Nurella küstü” dedi.
24.03.2017 Magazin
"Evime servisle gidiyorum" dedi ağlama krizine girdi
"Evime servisle gidiyorum" dedi ağlama krizine girdi Dün yayınlanan bölümde Bahar Candan evime servisle gidiyorum diyerek klasik ağlama krizine girdi.
28.04.2017 Sinema-Dizi
'Nur Yerlitaş 'İşte Benim Stilim'i bıraktı' iddiası!
'Nur Yerlitaş 'İşte Benim Stilim'i bıraktı' iddiası! Nur Yerlitaş'ın, ani bir kararla jüri üyesi olduğu 'İşte Benim Stilim' yarışmasını bıraktığı iddia edildi. Yapımcıdan konuyla ilgili açıklama geldi.
21.03.2017 Televizyon
Yorgun Nurella
Yorgun Nurella ‘İşte Benim Stilim’ adlı moda programının jüri üyesi, Nurella lakaplı ünlü modacı Nur Yerlitaş, önceki gün Akmerkez’deydi.
20.03.2017 Magazin
Bahar Candan'ın ağlama krizi Hakan Ural'ı dumur etti!
Bahar Candan'ın ağlama krizi Hakan Ural'ı dumur etti! Ekranda en yakın arkadaşının fotoğrafını görünce klasikleşen ağlama krizine giren Bahar Candan'ı gören Hakan Ural şok oldu.Diğer jüri üyelerine gerçekten ağlayıp ağlamadığını soran Hakan Ural şaşkınlığını üzün süre üzerinden atamadı.
21.01.2022 Magazin
Öykü Serter daha fazla dayanamadı, yarışmacıları kovdu!
Öykü Serter daha fazla dayanamadı, yarışmacıları kovdu! İşte Benim Stilim yarışmasının iki başarılı ismi Bahar Candan ve Emine Aydın arasında ipler gerildi ve yarışmacılar stüdyo dışına çıkarıldı.
21.01.2022 Magazin
İşte Benim Stilim'de şoke eden hırsızlık olayı!
İşte Benim Stilim'de şoke eden hırsızlık olayı! İşte Benim Stilim reyting listelerini alt üst etmeyi sürüyor. TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim son bölümde hırsızlık krizi yaşandı. İşte Benim Stilim yarışmacı Deniz Serkanova, hırsızlık ile itham edildi.
29.09.2021 Gündem
Nurella aşkını açıkladı: Adı Kemal!
Nurella aşkını açıkladı: Adı Kemal! Dün yayınlanan İşte Benim Stilim programında Nur Yerlitaş bombayı patlattı.
23.11.2016 Magazin
Nurella'da anlamlı paylaşım!
Nurella'da anlamlı paylaşım! Ünlü modacı Nur Yerlitaş, taburcu olduktan sonra sosyal medya üzerinden anlamlı bir paylaşımda bulundu.
20.10.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nurella ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nurella haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.