Aynı otel odasında başka bir kadınla daha görüşmüş! 17 yaşındaki Nuray'ı öldüren zanlı, o anları soğukkanlılıkla anlattı
Aynı otel odasında başka bir kadınla daha görüşmüş! 17 yaşındaki Nuray'ı öldüren zanlı, o anları soğukkanlılıkla anlattı Antalya’da 18 Mart'ta 17 yaşındaki Nuray Demir’i boğarak öldüren eski nişanlı sanık, ‘Çocuğun kasten öldürülmesinden’ ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle ilk duruşmasına çıktı. Yaşananları soğukkanlılıkla anlatan sanık, "Nuray, zayıf olduğu için direnemedi, hareketsiz kalana kadar sıkmaya devam ettim. Bu sırada iki elinin yanlara düştüğünü gördüm ve bıraktım. Yana devrilince şoka girdim ve öldüğünü düşünüp otel odasından ayrıldım" dedi.
8.06.2022 Yaşam
Nuray'ın ölümüyle ilgili flaş itiraf geldi! Zayıf olduğu için bana direnemedi
Nuray'ın ölümüyle ilgili flaş itiraf geldi! Zayıf olduğu için bana direnemedi Antalya'da, otel odasında ölü bulunan Nuray Demir (17) cinayetiyle ilgili tutuklanan eski nişanlısı Taner Bektaş'ın (30) detaylı ifadesine DHA ulaştı. Bektaş'ın, ifadesinde, "Kendisine daha önce cinsel istismarda bulunan Birol'u öldürmemi istedi, kabul etmezsem evlenmeyeceğini söyledi. Bu şekilde bir evliliği kabul edemeyeceğimi söyleyince boğazıma sarıldı. Ben de aynı şekilde kendisinin boğazını sıkmaya başladım. Zayıf olduğu için bana direnemedi. Hareketsiz kalana kadar sıkmaya devam ettim. Öldüğünü anlayınca otelden ayrılıp Yalova'ya gittim" dediği öğrenildi.
22.03.2022 Yaşam
17 yaşındaki Nuray'ın otelde sır sonu! Yatakta çıplak halde bulundu
17 yaşındaki Nuray'ın otelde sır sonu! Yatakta çıplak halde bulundu Antalya'da 2 yıl önce annesinin kuzeni Birol K.nın (44) cinsel istismarına uğradığını iddia eden Nuray Demir (17), otel odasında yatakta çıplak halde ölü bulundu. Demirin boğazında kızarıklıklar olduğu, boğularak öldürülmüş olabileceği üzerinde duruluyor.
19.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri