Nur Yerlitaş İnstagram

Nur Yerlitaş İnstagram

Son dakika Nur Yerlitaş instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nur Yerlitaş instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nur Yerlitaş instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nur Yerlitaş İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nur yerlitaş instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 nur yerlitaş instagram haberi bulunmuştur. Tüm nur yerlitaş instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kendini böyle savundu: Gözlüğüm yanımda değildi
Kendini böyle savundu: Gözlüğüm yanımda değildi Sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında şehitler için kullandığı sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın savcılık sorgusunda, “Miyop rahatsızlığım nedeniyle yapılan yorumları görmedim. Gözlüğüm yanımda değildi. O sözleri kız kardeşime söyledim” dediği ortaya çıktı.
12.12.2017 Magazin
'Daha ne kadar kullanacaksınız beni?'
'Daha ne kadar kullanacaksınız beni?' Nur Yerlitaş, sosyal medya hesabından hakkında yapılan suçlamalara ve yine kendisi hakkında çıkan haberlere yorumda bulundu.
8.12.2017 Magazin
Serkan Kaya'nın 'Nur Yerlitaş' zararı 160 bin TL!
Serkan Kaya'nın 'Nur Yerlitaş' zararı 160 bin TL! Şarkıcı Serkan Kaya 1 ay önce çekilen ve 80 bin TL harcanan 'Kara Gözlüm'ün klibinin 1 dakikalık bölümünde Nur Yerlitaş'ı oynatmıştı.
7.12.2017 Magazin
Ünlü ismi resmen sildiler!
Ünlü ismi resmen sildiler! Şehitler hakkındaki skandal sözleri sonrası eleştiri oklarının hedefi olan modacı Nur Yerlitaş'ı birlikte program yaptıkları sunucu Öykü Serter de sildi.
29.11.2017 Magazin
Nur Yerlitaş'ı hedef aldı: O bu camiadan silinecek!
Nur Yerlitaş'ı hedef aldı: O bu camiadan silinecek! Modacı Nur Yerlitaş'ın şehitler hakkındaki skandal sözleri nedeniyle tepkiler sürüyor.
23.11.2017 Magazin
Nur Yerlitaş'a ilk darbe! Çöpe atılacak...
Nur Yerlitaş'a ilk darbe! Çöpe atılacak... Arabesk müziğin sevilen isimlerinden Serkan Kaya, bir gece kulübünde şehitlere yönelik sarf ettiği sözler ve tavırla büyük tepki çeken Nur Yerlitaş'ı klibinden çıkardı.
23.11.2017 Magazin
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan şehitler ile ilgili açıklama geldi!
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan şehitler ile ilgili açıklama geldi! Nur Yerlitaş kimdir? Sorusu gündemde araştırılmaya devam ediyor. Instagram hesabından yaptığı canlı yayında şehitler ile ilgili söylediği sözlerle tepki toplayan Nur Yerlitaş, basın açıklamasında bulundu. İşte ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın açıklaması...
29.09.2021 Gündem
Skandal sözler: Şehitler mehitler aman yeter!
Skandal sözler: Şehitler mehitler aman yeter! Ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın, dün katıldığı bir davette kullandığı skandal sözler büyük tepki topladı.
22.11.2017 Magazin
Nurella'ya şok sözler: Katana
Nurella'ya şok sözler: Katana Eda Erol ve Alişan'ın, Esra Erol'un yeni programı için kurgu gereği ayrıldığını ima eden Nur Yerlitaş'a Esra Erol'un eşi Ali Özbir'den "O katanayı Allah'a emanet ediyorum" cevabı geldi.
6.09.2017 Magazin
Nur Yerlitaş'ın son hali hayranlarını üzdü!
Nur Yerlitaş'ın son hali hayranlarını üzdü! Nur Yerlitaş, Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.
12.07.2017 Magazin
Nur Yerlitaş'tan yalanlama geldi!
Nur Yerlitaş'tan yalanlama geldi! Ünlü modacılar Nur Yerlitaş ve Hakan Akkaya'nın yeni programı diye ortaya atılan iddialar yalan çıktı.
20.06.2017 Televizyon
Nur Yerlitaş çıldırdı: 'Ben öldüm mü ya!'
Nur Yerlitaş çıldırdı: 'Ben öldüm mü ya!' 'İşte Benim Stilim' yarışmasında jürilikten ayrılan Nur Yerlitaş'ın yerine fotoğrafı konuldu. Yerlitaş bu duruma çıldırdı...
27.03.2017 Magazin
Ceylan kötü haberi duyurdu!
Ceylan kötü haberi duyurdu! Şarkıcı Ceylan "Yeğenim Nazlıcan Arkan yoğun bakımda. Lütfen dua edin" dedi.
22.11.2019 Magazin
Nur Yerlitaş'ın şehitler hakkındaki sözleri için flaş karar!
Nur Yerlitaş'ın şehitler hakkındaki sözleri için flaş karar! Modacı Nur Yerlitaş hakkında, sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayında şehit haberleriyle ilgili sarf ettiği sözler üzerine yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı verildi.
27.12.2018 Magazin
İç çamaşırını paylaştı takipçisi fark etti
İç çamaşırını paylaştı takipçisi fark etti Ünlü şarkıcı Deniz Seki trabzana asılı unuttuğu iç çamaşırı tartışma yaratınca açıklama yapmak zorunda kaldı.
15.10.2018 Magazin
Gülşah Saraçoğlu'ndan Nur Yerlitaş'a cevap geldi
Gülşah Saraçoğlu'ndan Nur Yerlitaş'a cevap geldi Seren Serengil ve Yaşar İpek'in nişanında Nur Yerlitaş'ın Gülşah Saraçoğlu hakkında söyledikleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Modacı Gülşah Saraçoğlu'ndan Nur Yerlitaş'a Instagram'dan cevap geldi. İşte detaylar...
1.05.2018 Magazin
Seren Serengil: Çok terbiyesiz bir kadın!
Seren Serengil: Çok terbiyesiz bir kadın! 'Duymayan Kalmasın' adlı magazin programı sunucusu Seren Serengil'den Nur Yerlitaş'a çok sert sözler.
12.12.2017 Magazin
Ajda beni takip etme!
Ajda beni takip etme! Modacı Nur Yerlitaş’a şehitler için söylediği sözler nedeniyle sanatçı arkadaşları da tepki göstermişti.
11.12.2017 Magazin
Nur Yerlitaş'a şok üstüne şok! Şimdi de...
Nur Yerlitaş'a şok üstüne şok! Şimdi de... Geçtiğimiz günlerde instagram canlı yayını sırasında şehitler için kullandığı ifadeler nedeniyle eleştiri oklarının hedefinde yer alan modacı Nur Yerlitaş'a tepkiler devam ediyor.
28.11.2017 Magazin
'Artık şehit vermeye kimsenin tahammülü kalmadı'
'Artık şehit vermeye kimsenin tahammülü kalmadı' Şehitler için söylediği skandal sözlerin ardından bir açıklama daha yapan Nur Yerlitaş, "Artık bu ülkede şehit vermeye kimsenin tahammülü kalmadı demek istedim." dedi.
24.11.2017 Magazin
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan skandal "şehit" açıklaması...
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan skandal "şehit" açıklaması... Nur Yerlitaş kimdir? Sorusu gündemden araştırılmaya başlandı. Katıldığı bir canlı yayında şehitlerle ilgili yaptığı açıklamalarla büyük tepki toplayan Nur Yerlitaş gündeme bomba gibi düştü. İşte Nur Yerlitaş ile ilgili merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Gerçek çıktı! Alişan ve Eda Erol ayrıldı...
Gerçek çıktı! Alişan ve Eda Erol ayrıldı... Eda Erol'un Instagram hesabından Alişan'la ayrıldığını duyuran bir paylaşım yapıldı. Daha sonra hesabın hacklendiği ve ayrılık haberlerinin gerçek olmadığı iddia edildi. Ancak görünen o ki durum pek öyle değil. Alişan ile Eda Erol'un ayrılık haberlerine Nur Yerlitaş da Esra Erol'a taş atarak bomba bir yorumda bulundu.
5.09.2017 Magazin
Özge Ulusoy, Ebru Şallı'yı çıldırttı: Piyasamızı düşürdü
Özge Ulusoy, Ebru Şallı'yı çıldırttı: Piyasamızı düşürdü Instagram'da 1 milyon takipçisi olan Özge Ulusoy'a sosyal medyada paylaştıkları ürün başına yüksek ücretler kazanan bazı ünlüler çok kızgın. İşte aralarında Ebru Şallı ve Ivana Sert gibi isimler bulunan ünlülerin Özge Ulusoy'a tepkilerinin nedeni...
22.05.2017 Magazin
Olay kadın Bahar Candan'dan Murat Boz paylaşımı!
Olay kadın Bahar Candan'dan Murat Boz paylaşımı! İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan gündemden düşmüyor. Murat Boz ve Eser Yenenler'le basıldıktan sonra magazin gündeminde zirveye oturan Bahar Candan, yine rahat durmadı. İşte Bahar Candan'ın şoke eden paylaşımı...
9.05.2017 Magazin
Hülya Avşar’ın programı yayından mı kaldırıldı?
Hülya Avşar’ın programı yayından mı kaldırıldı? Hülya Avşar, Nur Yerlitaş’la olan programının fragmanını Instagram hesabından paylaştı. Ancak ne olduysa ondan sonra oldu...
23.04.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Nur Yerlitaş İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nur yerlitaş instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.