Nuh Mete Yüksel

Nuh Mete Yüksel

Son dakika NUH METE YÜKSEL haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan NUH METE YÜKSEL ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını NUH METE YÜKSEL haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nuh Mete Yüksel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nuh mete yüksel gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 nuh mete yüksel haberi bulunmuştur. Tüm nuh mete yüksel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nuh Mete Yüksel hayatını kaybetti
Nuh Mete Yüksel hayatını kaybetti Eski DGM savcısı Nuh Mete Yüksel, 76 yaşında hayatını kaybetti. Yüksel 28 Şubat sürecinde görev yapmış, Abdullah Öcalan, Fethullah Gülen, Hizbullah, Alman vakıfları gibi birçok kritik soruşturmaya imza atmıştı.
30.04.2023 Gündem
Necip Hablemitoğlu kimdir, ne zaman ve nasıl öldü, kim öldürdü? Necip Hablemitoğlu suikastı nasıl oldu?
Necip Hablemitoğlu kimdir, ne zaman ve nasıl öldü, kim öldürdü? Necip Hablemitoğlu suikastı nasıl oldu? Necip Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından firari emekli albay Levent Göktaş için Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarıldı. Söz konusu gelişmenin ardından “Necip Hablemitoğlu kimdir, nerede ve nasıl öldü? Necip Hablemitoğlu suikastı nasıl oldu?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
2.09.2022 Gündem
Levent Göktaş yakalandı mı, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu?
Levent Göktaş yakalandı mı, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu? Levent Göktaş yakalandı mı, sorusunun yanıtı merak ediliyordu. Emekli Albay Levent Göktaş yakalandı. Necip Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından firari emekli Albay Levent Göktaş, Bulgaristan'da yakalandı. Adalet Bakanlığı ve EGM İnterpol Daire Başkanlığı, Göktaş’ın Türkiye’ye iade edilmesine yönelik işlemlere başladı. Peki, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu?
2.09.2022 Gündem
Necip Hablemitoğlu kimdir? Necip Hablemitoğlu suikasti nasıl oldu?
Necip Hablemitoğlu kimdir? Necip Hablemitoğlu suikasti nasıl oldu? Necip Hablemitoğlu suikasti ile ilgili, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığının operasyonuyla yakalanarak Türkiye'ye getirilen şüphelilerinden Nuri Gökhan Bozkır, adliyeye sevk edildi. Bu gelişmenin ardından Necip Hablemitoğlu suikastinin detayları merak ediliyor. Peki, Necip Hablemitoğlu kimdir? Necip Hablemitoğlu neden öldürüldü? Necip Hablemitoğlu nasıl öldü? Hablemitoğlu suikastinin detayları!
8.02.2022 Gündem
İşte FETÖ'nün siyasi ayağı
İşte FETÖ'nün siyasi ayağı FETÖ'nün siyasi ayağı ile ilgili tartışmalar yeniden gündeme geldi. Konuyla ilgili dikkat çeken bir yorum yapıldı. Türkiye'nin gündemine oturan tartışmayla ilgili, "Her kim FETÖ’yü sadece 2003-2016 döneminde arıyorsa bilin ki, ya zır cahildir. Ya da gizlemeye, üzerini örtmeye çalıştığı bir şeyler vardır." ifadeleri kullanıldı.
20.07.2021 Siyaset
'Grubun akıl hocası Hüsamettin Cindoruk'tu'
'Grubun akıl hocası Hüsamettin Cindoruk'tu' FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in tutuklu avukatlarından Orhan Erdemli, grubun akıl hocasının Hüsamettin Cindoruk olduğunu iddia ederek, FETÖ/PDY'nin 2000 yılında İstanbul imamı olarak bilinen, Ahmet Kara'nın, Gülen'in DGM’de yargılandığı dönemlerde kendisini Hüsamettin Cindoruk'a gönderdiğini belirtti. Erdemli, "Oradaki konuşmalardan bu grubun akıl hocasının Hüsamettin Cindoruk olduğunu anladım” dedi.
29.09.2021 Gündem
Zaman Gazetesi iddianamesi tamamlandı
Zaman Gazetesi iddianamesi tamamlandı Kapatılan Zaman gazetesi iddianamesi tamamlandı. Gazetenin eski çalışanlarına üçer kez müebbet istendi
29.09.2021 Gündem
FETÖ'yle ilgili şok ifadeler!
FETÖ'yle ilgili şok ifadeler! 15 Temmuz darbe girişiminden önce açılan ve aralarında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in de yer aldığı 73 kişinin yargılandığı FETÖ çatı davasında, FETÖ'den daha önce ayrılan Selim Çoraklı'nın "tanık" olarak ifadesi alındı
29.09.2021 Gündem
"FETÖ'cüler 3 bin kişilik fuhuş ordusu kurmuş"
"FETÖ'cüler 3 bin kişilik fuhuş ordusu kurmuş" Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) çatı davasında tanık olarak ifadesi alınan eski örgüt mensubu Çetin Acar, yapının 3 bin kişilik fuhuş çetesi kurduğunu öne sürdü.
29.09.2021 Gündem
Adana'nın yeni Emniyet Müdürü, FETÖ'cülere 2001'de 'haşhaşi' deyince kızağa alınmıştı
Adana'nın yeni Emniyet Müdürü, FETÖ'cülere 2001'de 'haşhaşi' deyince kızağa alınmıştı ADANA Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Osman Ak, 2001 yılında Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı sırada, tanık olarak dinlendiği bir davada 'Fetullahçı yapılanma' ile ilgili olarak 'Haşhaşi' benzetmesini ilk kez söylemesiyle dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
Memurlara kadın hizmeti
Memurlara kadın hizmeti Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun, ABD'li parlamenterlere FETÖ propagandası yaptırılan eski polis şefi Ahmet Sait Yayla'nın, 2002 yılında bir kamu görevlisine fuhuş için kadın temin ettiğini belirtti.
29.09.2021 Gündem
Televizyonun içine kamera konuldu! Kara kutu konuştu
Televizyonun içine kamera konuldu! Kara kutu konuştu Gülen’in yakın ekibinden olduğu iddiasıyla tutuklanan iş adamı Alaaddin Kaya, 1 Eylül’de beş sayfalık ek ifade verdi. Kaya’nın ifadesinde Nuh Mete Yüksel’e kumpasın ayrıntıları da yer aldı
29.09.2021 Gündem
Fidan’ın sağ koluydu!
Fidan’ın sağ koluydu! Bir dönem MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın sağ kolu olan Basri Aktepe FETÖ soruşturmasında tutuklandı. CHP’li Baykal, 2008’de Aktepe’yi işaret etmiş, 2 yıl sonra kaset komplosuna hedef olmuştu.
29.09.2021 Gündem
Abdülkadir Selvi hangi vekillerin dokunulmazlığının kaldırılacağını açıkladı
Abdülkadir Selvi hangi vekillerin dokunulmazlığının kaldırılacağını açıkladı Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi, "Edindiğim izlenim birkaç milletvekiline dokunulacağı yönünde. Aracında patlayıcı taşıyan ya da canlı bombanın evine taziye ziyaretinde bulunan isimlere dokunulacak." diye belirtti.
29.09.2021 Gündem
Ankara düğmeye bastı!
Ankara düğmeye bastı! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ABD’de yaşayan Gülen’in 'iadesi' için harekete geçti. Başsavcılık, Adalet Bakanlığı aracılığıyla Dışişleri Bakanlığı'na 'gizli' ibareli yazı gönderdi.
29.09.2021 Gündem
'El altından adam gönderdi'
'El altından adam gönderdi' Fethullah Gülen’in onursal başkanı olduğu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı (GYV) Başkanı Mustafa Yeşil, dershaneleri kapatılmasının gündeme geldiği dönemde Gülen’in Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Tayyip Erdoğan’a “insan gönderdiğini” açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Cemaat'e dava açılacak mı?
Cemaat'e dava açılacak mı? Yeni Şafak gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, canlı yayında izlenimlerini aktardı
29.09.2021 Gündem
Dördüncü operasyon daha sert olacak!
Dördüncü operasyon daha sert olacak! YeniŞafak yazarı Abdulkadir Selvi, yeni bir operasyonun geleceğini ve çok daha sert olacağını iddia etti...
29.09.2021 Gündem
Darbeye karşı 20 formül!
Darbeye karşı 20 formül! “Pandora’nın kutusu'ndan Özal bölümü çıktı
29.09.2021 Gündem
Rapor açıklandı   CHP şerh koydu!
Rapor açıklandı CHP şerh koydu! Nimet Baş merakla beklenen raporu sundu
29.09.2021 Gündem
‘Teoman darbe yapacağız dedi’
‘Teoman darbe yapacağız dedi’ Komisyonu Sabah yazarı Hasan Celal Güzel’i dinledi
29.09.2021 Gündem
Vidinli'den zehir zemberek yanıt!
Vidinli'den zehir zemberek yanıt! 28 Şubat ile ilgili bir medya tartışması da Suna Vidinli ve Ahmet Hakan arasında sürüyor...
22.10.2012 Televizyon
Erbakan'ı Sakaryalılar kurtardı!
Erbakan'ı Sakaryalılar kurtardı! 28 ŞUBAT sürecinin Refah Partisi Milletvekili ve Başbakan Necmettin Erbakan’a en yakın isimlerden olan Hasan Hüseyin Ceylan, TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonu bünyesinde kurulan 28 Şubat Alt Komisyonu’na bilgi verdi...
29.09.2021 Gündem
Bugün olsa yine giderdim!
Bugün olsa yine giderdim! ‘Gönüllü katıldım baskıyı zul sayarım’
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nuh Mete Yüksel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nuh mete yüksel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.