Yoğun kar yağışı geri dönüyor! Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Yarın başlıyor, İstanbul, Ankara, İzmir ve...
Yoğun kar yağışı geri dönüyor! Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Yarın başlıyor, İstanbul, Ankara, İzmir ve... 'Nisanda kar yağacak mı?' sorusu günlerdir birçok kişi tarafından merak ediliyordu. Havaların mevsim normallerinde seyretmesi ile birlikte kar yağışının görülmeyeceği düşünülmeye başladı. Ancak Meteoroloji son dakika olarak kar yağışı uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarında ani düşüş ile birlikte yoğun kar yağışı da etkisini çok sayıda ilde gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan 5 günlük hava durumu tahmin raporuna göre yeni bir soğuk hava dalgası geliyor. 4 gün etkili olması beklenen soğuk hava ile birlikte bazı illerde kar yağışı da görülecek. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde hava durumu nasıl olacak? İşte son dakika hava durumu haberinin ayrıntıları...
10.04.2022 Gündem
Nisanda kar yağacak mı, İstanbul’da nisan ayında kar var mı?
Nisanda kar yağacak mı, İstanbul’da nisan ayında kar var mı? İstanbul’a nisanda kar yağacak mı, nisanda kar var mı? Nisan ayında kar yağacağının gündem olmasının ardından vatandaşlar araştırmalarına hız verdi. Meteoroloji tarafından yapılan son açıklamalar dikkatlice takip ediliyor.
26.03.2022 Yaşam
Nisanda kar mı yağacak? Nisan ayı hava durumu nasıl, nisan ayında kar var mı?
Nisanda kar mı yağacak? Nisan ayı hava durumu nasıl, nisan ayında kar var mı? Nisanda kar var mı, nisan ayı hava durumu nasıl? Türkiye’de bu yıl kış çetin geçti. Mart ayının son haftasına girerken soğuk hava ve kar yağışı etkisini sürdürüyor. İstanbul başta olmak üzere birçok kenti etkisi altına alan kar yağışına ilişkin meteorolojiden yeni bir uyarı geldi. Vatandaşlar baharı beklerken, Nisan ayında da kar yağacağı aktarıldı.
22.03.2022 Yaşam