Nilüfer Gürbüz

Nilüfer Gürbüz

Son dakika Nilüfer Gürbüz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nilüfer Gürbüz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nilüfer Gürbüz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nilüfer Gürbüz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nilüfer gürbüz gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 nilüfer gürbüz haberi bulunmuştur. Tüm nilüfer gürbüz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Buğra Gülsoy'un eski eşi Nilüfer Gürbüz yeni aşkını ilan etti
Buğra Gülsoy'un eski eşi Nilüfer Gürbüz yeni aşkını ilan etti Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz, 6 sene önce nikah masasına oturmuştu. 'Evliliklerinde kriz yaşadıkları' haberleri ile gündeme gelen bir çocuk sahibi çift, geçtiğimiz sene ise boşanmıştı. Gürbüz, Şirin Ediger'in eski sevgilisi Bahadır Gürceer ile aşk yaşamaya başladığını duyurdu.
19.03.2024 Magazin
Buğra Gülsoy'a 'boşanma' sorusu!
Buğra Gülsoy'a 'boşanma' sorusu! Başarılı projelerde rol alan oyuncu ve yazar Buğra Gülsoy, önceki gün 6. Merzifon Kitap Fuarı'na katıldı. Yaklaşık bir saat sevenleriyle söyleyişi yapıp soruları cevaplayan Gülsoy, sonrasında ‘Luna’ adlı kitabının imza törenine geçti.
8.05.2023 Magazin
Nilüfer Gürbüz'e 'eski eş' soruları geldi, partiyi terk etti!
Nilüfer Gürbüz'e 'eski eş' soruları geldi, partiyi terk etti! Oyuncu Buğra Gülsoy ile 2018 yılında nikâh masasına oturan Nilüfer Gürbüz, beş yıllık evliliğini 1 Mart'ta anlaşmalı olarak sonlandırmıştı. Önceki akşam Mecidiyeköy'de bir mekanda gerçekleşen partiye katılan Gürbüz, basın mensuplarına görüntü vermek istemese de bu çabasında başarılı olamadı.
5.05.2023 Magazin
Evlilikleri 5 dakikada sona ermişti! Boşanma sonrası ilk paylaşım
Evlilikleri 5 dakikada sona ermişti! Boşanma sonrası ilk paylaşım Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz 2018 yılında dünyaevine girmişti. Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz, 5 yıllık evliliklerini 5 dakikada sona erdirdi. Geçtiğimiz gün boşanan çiftten bugün birlikte ilk kez poz geldi. İşte o paylaşım...
10.03.2023 Magazin
Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman boşanıyor mu? 'Dünyamdan çık git artık'
Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman boşanıyor mu? 'Dünyamdan çık git artık' Fotoğrafçı Mehmet Turgut ile söz yazarı ve caz yorumcusu Ada Sanlıman 5 yıllık ilişkilerini 6 ay önce evlilikle taçlandırmıştı.İddiaya göre çiftin evliliğinde kara bulutlar dolaşıyor.
8.03.2023 Magazin
Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz’ün boşanma detayı belli oldu!
Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz’ün boşanma detayı belli oldu! Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ile 5 yıllık eşi Nilüfer Gürbüz cephesinden kötü haber geldi. Oyuncu Buğra Gülsoy, 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile nikah masasına oturmuştu. Nisan ayında 4 yaşına girecek olan Cem adında bir oğulları olan çifti boşandı. Çiftin boşanma protokolünün detayları ortaya çıktı.
8.03.2023 Magazin
Oyuncu Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz tek celsede boşandı!
Oyuncu Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz tek celsede boşandı! Yer aldığı projelerle adından söz ettiren Buğra Gülsoy ile 5 yıllık eşi Nilüfer Gürbüz cephesinden gelen boşanma iddiaları doğru çıktı. Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz dün gerçekleşen davada tek celsede boşandı.
1.03.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya 'Sonunda kavuştuk' diyerek paylaştı!
Nilperi Şahinkaya 'Sonunda kavuştuk' diyerek paylaştı! Diplomat olan babasının Cibuti'de olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, Levent Şahinkaya'ya kavuştu. Babasıyla yanak yanağa pozunu sosyal medya hesabından yayınlayan Şahinkaya, "Sonunda kavuştuk" açıklamasında bulundu.
28.02.2023 Magazin
Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz çifti boşanıyor!
Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz çifti boşanıyor! Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ile 5 yıllık eşi Nilüfer Gürbüz cephesinden kötü haber geldi. Son zamanlarda oynadığı yapımlarla adından sıkça söz ettiren oyuncu Buğra Gülsoy, 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile nikah masasına oturmuştu. Nisan ayında 4 yaşına girecek olan Cem adında bir oğulları olan çift boşanıyor.
28.02.2023 Magazin
Buğra Gülsoy eşi Nilüfer Gürbüz ile görüntülendi: 'Cemo bizi bekliyor'
Buğra Gülsoy eşi Nilüfer Gürbüz ile görüntülendi: 'Cemo bizi bekliyor' Son projesinde Demet Özdemir'le başrolü paylayan Buğra Gülsoy, önceki gün eşi Nilüfer Gürbüz ile Etiler'de görüntülendi. Ünlü çift, bir mekanda arkadaşlarıyla birlikte yemek yedi.
12.11.2022 Magazin
Buğra Gülsoy'un babalık heyecanı
Buğra Gülsoy'un babalık heyecanı Oyuncu Buğra Gülsoy ile hamile eşi Nilüfer Gürbüz, doğum için geldikleri Amerikan Hastanesi önünde görüntülendi.
12.04.2019 Magazin
Buğra Gülsoy’un oğlu olacak
Buğra Gülsoy’un oğlu olacak Oyuncu Buğra Gülsoy 5 yıl aşk yaşadığı Nilüfer Gürbüz ile geçen eylülde evlenmişti.
21.02.2019 Magazin
Doğum gününe dekolte damgası!
Doğum gününe dekolte damgası! Oyuncu Buğra Gülsoy, geçtiğimiz sene nikah masasına oturduğu eşi Nilüfer Gürbüz'e önceki akşam Etiler Fenix'te sürpriz doğum günü partisi düzenledi.
21.02.2019 Magazin
Bebek sorusu kaçırdı
Bebek sorusu kaçırdı Oyuncu Buğra Gülsoy, 5 yıldır birlikte olduğu Nilüfer Gürbüz’le önceki akşam Şile Casa Lavanda Butik Hotel’de evlendi.
24.09.2018 Magazin
Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy evlendi
Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy evlendi Oyuncu Buğra Gülsoy uzun zamandır aşk yaşadığı Nilüfer Gürbüz ile pazar günü akşamı nikah masasına oturdu.
23.09.2018 Magazin
Buğra Gülsoy evleniyor
Buğra Gülsoy evleniyor Oyuncu Buğra Gülsoy uzun zamandır aşk yaşadığı Nilüfer Gürbüz ile yarın nikah masasına oturuyor.
22.09.2018 Magazin
36’ncı yaş günü!
36’ncı yaş günü! Oyuncu Buğra Gülsoy önceki akşam 36’ncı yaşını Etiler’de kutladı.
22.02.2018 Magazin
İstanbul’un tadını çıkarıyor
İstanbul’un tadını çıkarıyor 10 gün süren bayram tatilini İstanbul’da kalarak değerlendiren Buğra Gülsoy ve sevgilisi Nilüfer Gürbüz, önceki gün sabahın erken saatlerinde Bebek’teydi.
3.09.2017 Magazin
Baş başa alışveriş
Baş başa alışveriş Buğra Gülsoy ve sevgilisi Nilüfer Gürbüz, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı
1.09.2017 Magazin
Deniz pilatesi
Deniz pilatesi Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy ile başrolü paylaştığı ‘Acı Tatlı Ekşi’nin setine verilen arayı sevgilisi Burak Yamantürk’le Çeşme’de geçiriyor.
11.07.2017 Magazin
Bu kare evliliğe mi alamet?
Bu kare evliliğe mi alamet? Uzun süredir Nilüfer Gürbüz'le birlikte olan Buğra Gülsoy, sevgilisi ve sevgilisinin annesiyle birlikte objektiflere takıldı.
30.05.2017 Magazin
Pastalı poğaçalı parti
Pastalı poğaçalı parti İşletmeci Lal Dedeoğlu’nun oyuncu kızı Leyla Feray (24), yeni yaşını annesinin Bebek’te bir apartman dairesinde açtığı yeni mekanında sevgilisi Serhat Teoman ve oyuncu dostlarıyla kutladı
9.05.2017 Magazin
İlişkiye süre biçmek anlamsız
İlişkiye süre biçmek anlamsız Barış Arduç ve sevgilisi Gupse Özay ile Buğra Gürsoy ve sevgilisi Nilüfer Gürbüz önceki akşam Zorlu Center AVM’de yemekte buluştu.
2.04.2017 Magazin
Ne kadar tatmin olursan, o kadar tahammül edersin
Ne kadar tatmin olursan, o kadar tahammül edersin Yıllar evvel, ben genç bir yazar, o genç bir oyuncuyken, ilk kitabımı okudu. Beni buldu ve dostluğumuz böyle başladı. Yıllar sonra yaptığım ilk röportajda da konuğum oldu. Oyuncu Özge Özpirinçci’yi iyi tanıyorsunuz. Sizi, arkadaşım Özge’yle tanıştırayım.
4.03.2017 Arşiv
Buğra’nın gözleri bozuldu
Buğra’nın gözleri bozuldu Yakışıklı oyuncu Buğra Gülsoy sevgilisi Nilüfer Gürbüz’le alışveriş yaparken yansıdı objektiflere...
8.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nilüfer Gürbüz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nilüfer gürbüz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.